Jomfrutur med Virgin Fnatlantic står for døren

Fnate har gått og gruet seg lenge. I morgen er nemlig sommerferien hans over og han skal ut på tur som velferdsoffiser igjen. Det er nå en ting, men det som virkelig skurrer er jo at Pappa har booket tur med Virgin Fnatlantic – BA sin konkurrent og eid av “The Bearded One” – Richard Branson 

 

Fnate er livredd for at BA skal oppdage at han flyr med fienden. Noe sånt er han overbevist om at vil stoppe all fremtidig Hollywood-behandling.

 

Og verre – Pappa erter han med det. Hver gang Fnate har foreslått noe i det siste svarer bare Pappa – “screw it, let’s do it” . Fnate blir eitrande forbaska og må gå i sturekroken. Med andre ord, dette har vært tungt.

 

Men nå er det ingen vei tilbake og det er bare å pakke. Han blir nokså raskt klar.

SAS-pin’en er han klar over at passet dårlig denne dagen, men i mangel på en det står “DRIT OG DRA” på så får den duge. Om du har en sånn, PC, så send den gjerne med ekspresspost.

 

Men Fnate har da også en plan. Han vurderte lenge å kle seg ut med løsbart og stor lue, for ikke å bli gjenkjent. Men etter alt dette bråket med IS gerilja og sånt var han redd for at kontrollørene skulle tro at barten var en eneste stor lunte. Derfor var det bare ett alternativ igjen, nemlig å gjemme seg.

 

I skuffen sin hadde han den perfekte løsningen, der han lett kan krabbe oppi og gjemme seg.

Han drar igjen glidelåsen så bare snabelen stikker opp. Et perfekt utgangspunkt der han lett kan smette ut og raide Klubbhuset for brus.

Utover dette gir han Pappa stillhetstyrrani. Han nekter å svare på tiltale. Nekter å fortelle hva som er galt. Bare snur seg irritert rundt i bagen sin.

 

– “Di kjærring” – slenger Pappa til slutt.

– “Jeg vil bare bli forstått” – ropes det til slutt fra bag’en – “sett og forstått!”

 

“Nemlig… Di kjærring!!” – erter Pappa. Det romsteres og knurres voldsomt oppi bag’en, men ingenting sies 

 

I morra tidlig bærer det avgårde. Om man blir sett og forstått eller ikke.

 

Siste innlegg