Guttetur…

Etter litt om og men har Fnate fått truet ut av Pappa hvilke hovedområder de kan velge fra for en guttetur i 2018. Mamma får liksom alt mulig sånn som hun vil og Fnate har rett og slett følt seg litt vingeklippet i det siste. 

 

Nå vil han ha det sånn som han vil, og han vil velge hvem han vil ha med. Det blir ikke Mamma. 

 

Bestemor hjalp gutta å kjøpe inn verdenskart, og nå sitter de og studerer og diskuterer hvor de vil. 

 

De har merket ut med penger hvilke plasser som er muligheter

Nå gjelder det bare å bestemme seg. 

 

Det er mange meninger som luftes og det går med betydelige mengder saft og kjeks. Det er mulig det kommer til å ta mesteparten av helgen dette

Sissener, ta deg en bolle

Fnate har gjort ei kule på børsen. Et ekstremt gjennomtenkt grep han gjorde med å investere i rødsnuteaksjer ga usedvanlig god uttelling og på veldig kort tid. 

 

Teorien hans var inspirert av Pappas gamle rødvinsteori. Nemlig at vinen med den kjipeste etiketten nødvendigvis måtte være god, og motsatt. Fnate omsatte dette i aksjer og kjøpte aksjer i noe han ikke likte, nemlig rødsnuter. Like etter hoppet aksjen 40% og Fnate fikk mer ukepenger enn han noensinne har hatt. Etter dette har han erklært seg selv som et enda større selverklært geni en selveste Sissener. 

 

Og for å være trygg på at Sissener ikke skal kunne komme tilbake på den selverklærte toppen legger han til at “uansett hva Sissener sier, så er jeg 3 ganger mer selverklært enn han”. 

 

Med en såpass trygghet på egen genialitet investerte han alle pengene rett i nye aksjer, for andre ting han ikke likte. Laks… og SAS (sisnevnte pga serveringen av nettopp fisk). 

 

Men ikke alt. Litt brukte han på å kjøpte godt til seg og Pappa. 

Nå sitter han for det meste og nistirrer på Dagens Fnatingliv for å se hva som skjer. 

 

Men han må også gjøre vurderinger rundt hva han skal bruke penger på. Han vil så klart på tur, men vet ikke helt hvor enda. 

 

Han trenger inspirasjon, rett og slett. Så i dag bar det på eksternt hjemmekontor – nemlig her

Frognerseteren. Der har de både sjokolade og brus. Pappa skal ha kjøttkaker. 

 

Det er her Fnate forventer å få den helt store inspirasjonen for årets ekspedisjoner. 

I fly a LOT

Fnate har prøvd LOT før, da han har bestilt diverse “direkteruter via via”, men i dag skulle han prøve en helt ny en. Nemlig Oslo – Warsawa. En helt ny direkterute. 

 

Og LOT er best. Han får så mye brus han vil. Han fikk en helt rund sjokolade til frokost. Og… så har de seter man kan strekke seg HELT ut i og hvor man får dyne og pute. 

Det var en fryd å reise til Warsawa, og Fnate skal aldri fly på noen annen måte en med LOT Embraer igjen. 

 

Litt værre var det når han kom frem til dem han og Pappa skulle besøke. Han gav fra seg all Bamse Mumsen i gave, men ble bare servert saltstenger og varm Cola tilbake. Som om ikke det var nok måtte han og Pappa sove på sofaen i huset, da resten var fullt. 

 

De skal allikevel ha + for kokte grillpølser og Brontosaurus kjeks (dog en Polsk versjon) til frokost. 

 

Men nå er det hjem igjen etter første jobbtur etter Påske. Igjen med LOT. 

 

Han håper Mamma har bakt kake eller noe. Det er sånt Mammaer skal gjøre.