Tilgi ham herre, for han vet ikke hva han gjør…

Det begynte som en deilig morgen. Det var riktignok tidlig opp ettersom Pappa skulle ha telefonkonferanse med Australia, men Fnate hang med. Det er jo hans jobb også. Ikke bare Pappas. Dessuten håpet Fnate på tur til Australia. Han fikk vann i munnen bare av å tenke på 24 timer i skuff. Det gjorde derimot IKKE Pappa. Enn så lenge vant Pappa.

 

Det har vært litt diskusjoner i det siste ettersom Pappa vil være mer hjemme, og finne en passende mamma til Fnate. Fnate var tilhenger av dette i begynnelsen, men etter å ha merket hvor mye av oppmerksomheten det trekker har han begynt å tvile. Ikke bare tvile heller. Fnate har blitt ihuga motstander.

 

Men uansett… Etter telefonkonferansen satte Fnate seg for å sjekke innkommende epost på dataen sin. Det er fine ting. Han hører på musikk på høretelestereoanlegget sitt og koser seg. Pappa har bestilt en svipptur til Boston senere i måneden.

 

– “BA763… Sove lenge… Så BA… så skuff” – smiler han for seg selv, og nynner videre på favorittlåta (kjenningsmelodien til Fjernsynskjøkkenet). Alt ser bra ut.

Så ruller han videre ned i eposten for å kontrollere at Pappa har bestilt dumbojet og ikke sånn Boeing uten vinduskarm.

 

– “øhhh… HÆ?” – han må krabbe forover. Han skjønner ikke helt hva som står. Det vil si, han ser det nok men klarer ikke helt tro hva han ser. Enten har Pappa blitt sinnsyk, eller så har det skjedd noe forferdelig galt her.

– “PAPPAAAAAAAAAAA… Det er noe galt med bookingen” – roper han, og Pappa kommer løpende. Fnate håper han har rett, men innerst inne frykter han at Pappa har fått jentelus i sommer, og blitt sprø.

 

“Ååååh… blir ikke det spennende, Fnate? Å prøve noe nytt?” – smiler Pappa fornøyd. Fnate slipper haka rett ned på brystkassa og bare stirrer vantro på Pappa.

 

– “Har du bestilt med The Bearded One (han skjeggete)???? Er du sprø??? Vi blir bannlyst fra BA for all fremtid. Ingen Hollywood treatment. Ingenting. Null, niks, nada” – Fnate er i oppløsning

 

Fnate aner ikke hva han skal gjøre. Han må definitivt kle seg ut med løsbart og stor lue. Kanskje bør han også skrive et brev til sjefen i BA og be om unnskyldning på vegne av Pappa. Han begynner å formulere det inni hodet sitt:

 

Dear Willy Walsh

Please forgive my father, for he knows not what he do. Bla bla bla etc

Best retards

Fnate

 

Den eneste forklaringen Fnate klarer å komme opp med er at Pappa har blitt påvirket av bookingevnene til Stankelbein. Det er ingen annen umiddelbar forklaring.

 

9 kommentarer
  1. Gurgle – hva blir det neste? Kosetur til Miami med rødneseflyet på sete 37B? På tide å sende en bekymringsmelding til WWF (World Wildlife Fund) eller SFKT (Statens Fly-Kabin Tilsyn). Mvh Robert

  2. Pappaer er rare dyr. Antar det har skjedd noe rart på turen han hadde mens du lå til de-bugging.
   Du kan prøve å se det positive i dette da. Han booket ikke økonomi klasse. Og du vil jo få muligheten til å sammenligne det mot BA, og så se hvor mye bedre BA er i forhold til Virgin 😉
   Med hilsen fra Kanada

  3. Pappaer er ekstremt rare. Jeg kan jo prøve og se det positive, men når man må holde ut med dette hver dag er det ikke så lett.
   God tur i Kanadensia

  4. Hvis du først skal fly Virgin,så ville jeg nok heller flydd SAS enn BA ned til London. Sjansen er mindre da for at BA oppdager deg.

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg