Sommer på Fnatkollen camping

Det er ikke ofte Fnate er på camping. Det er liksom ikke helt hans greie, men denne sommeren fikk han velge campingplass, og da blir det noe helt annet. 

 

Fnat Seasons har nemlig en egen campingplass som er spesielt tilpasset fnater og elefnater. Der trenger man ikke engang ha med telt selv, og de har tenkt på alt. De vet jo nøyaktig hvordan fnater vil ha det og har tilrettelagt deretter. Det første og viktigste er selvfølgelig en skikkelig minibar med absolutt alle slag:

Og egen kakeboks:

Men så kommer det som gjør at akkurat Fnat Season sin campingplass skiller seg fra bermen, og det er at de har et eget dagsenter for pappaer. Mens Vingreiser har Bamse-klubben for barn, så har Fnat Seasons Mahout-klubben for voksne. 

 

Dermed kan de voksne leke fra seg ute på dagsenteret istedenfor å mase og gnage på fnaten sin. Det var helt spesifikt derfor Fnate valgte akkurat dette stedet. 

 

Så tidlig om morgenen når Pappa må stå opp og ta på seg mahout-dressen, så kan Fnate bare strekke seg liiiiiiitt lenger mens han slafser seg fornøyd rundt munnen i den fine senga.

Eller gutta kan sitte lenge i senga og diskutere og drikke brus, uten å bli forstyrret av håpløse voksne. 

Fnate skal aldri campe noe annet sted enn her. Visst var det fint i Afrika, men det var ikke helt det samme. 

 

I morgen skal imidlertid gutta hjem etter noen fine og late dager. Det eneste de egentlig har å bekymre seg for er at de skal fly i sånn lugar med minibar. Fnate har jo blitt bannlyst fra disse på livstid (etter at han i fjor fikk egen lugar og denne måtte totalrenoveres), og må derfor smugles inn.  

 

Men man får bestige fjellet når man kommer til det

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg