Kraftig duskregn og betydelig solgangsbris

Idag begynner Fnates “tid i solen”. En lang og travel uke som velferdsoffiser er straks over og skal krones med en helg på Fnat Seasons resort i Carlsbad, helt sør i California. Pappa har litt møter først, men i 4-tiden jages kollegaen til flyplassen og Fnate inntar passasjersetet i Mustangen. 

 

 

Det er derfor en bekymret Fnat som i går kveld satt og så på værmeldingene. De varslet århundrets storm her nede med miner som fikk Nord Korreanske nyhetsopplesere til å fremstå som tamme esel. Det var en værmann som stod ute i været med en paraply som vinden nesten grep tak i. Han var forferdet og kunde melde at det var kraftig duskregn ute. Folk var i generell panikk, og Pappa ble sterkt advart mot å forsøke å kjøre helt ned til Carlsbad på fredagen. Det er nemlig nesten 15 mil og, med andre ord, omtrent så langt man kommer på en full tank i leiebilen til Pappa og Fnate.

 

 

Pappa må rett og slett distrahere han litt og viser han heller litt fra Fnat Seasons. Fnate koser seg bra med det. Han har bestemt seg for å stribunkre med brus og sjokkis i tilfelle storm. Blir det ikke storm så ser han av bildene at det er et sted der flotte mammaer passer på små fyrer mens de smiler og er glade. 

Kan bli fint dette. Men først altså litt møter. 

1 kommentar

Siste innlegg