Thuang som velferdsoffiser

Mens gutta forøvrig sitter hjemme og flesker seg i sofaen, er Thuang ute på sitt første oppdrag som velferdsoffiser. Han er opprømt over å for første gang skulle kune bidra til husholdet, men samtidig nærvøs. 

 

 

Men det er en bra tur å trene på. Den er kort, og så har Pappa mer tid. Han skal ikke si ting og spille sanger hele tiden. Han skal bare ha en liten time i “buret”, og resten er bankett. Så Thuang slipper så altfor mye tid alene. 

 

 

Han vet at man ikke kan komme bakpå, eller være for ettergivende. Så Thuang går hardt ut og krever brus med det samme det landes i i Stockholm. Fnate har fortalt at man ikke kan la ting seile når det gjelder Pappa. Thuang tar derfor det Pappa kaller “positiv kontroll over situasjonen”, og har en stor brus allerede på flytoget.

Der drikker han den opp mens han ser Bjørndalsbråten ta OL gull. En bra start på turen. 

 

 

Deretter blir det mer slitsomt. Velferdsoffiserer skal jo tømme minibaren for allt unntatt “pappabrus”, og det er ikke bare bare for en liten fyr. 

Det var fremdeles både brus og sjokolade igjen når Thuang dro, men han hadde virkelig gjort sitt beste. Til å være første turen helt alene får han helt klart bestått. 

 

 

SAMTIDIG HJEMME:

Pappa har sett det har vært stor aktivitet på firma-eposten til Fnate. Her har det helt soleklart foregått både dette og hint mens de har vært alene hjemme. 

 

 

Fnate og Helge skal til Hong Kong imorra tidlig, og klok av skade hadde Pappa forbudt dem å ordne pysjamas class. Det koster for mye. Pappa tror ikke de har brutt et klart påbud, men det har helt soleklart foregått noe. 

 

 

Pappa forbereder seg på at det kommer noen “det var sånn når vi kom” – øyeblikk, med påfølgende roping, veiving, surmuling og desperate forsvarstaler fra elefanten. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg