Fenomenal søndag!

Når Fnate våkna og subbet ut i stua for å se langrenn på TV stod det noe uventet i sofaen. Han myset opp på Pappa med trøtte og spørrende øyne.

 

 

“Den kom med posten i går, og jeg aner ikke hvem den er fra. Men det står helt tydelig at den var til deg” – sier Pappa.

 

Fnate undersøker nærmere, og selv om han ikke er klokkerein på lesing så ser han helt klart at det er hans navn som står øverst. Den er til han. En stor fin pakke.


Det er lite som er så fenomenalt som pakker. Fullstendig overraskende pakker… De er i en klasse for seg. Etter litt strev med å få opp tapen kan han begynne å utforske innholdet.

Det er masse groms å romstere rundt i for å finne innholdet, noe som egentlig er glimrende. Fnate liker å romstere med pakker. Og når innholdet viser seg å være en diger Japp… Da er det tydelig at dette skal bli en nokså ypperlig dag.


TUSEN TAKK – Hvem det nå en er som har sendt pakke til Fnate. Pakka var helt super.

 

 

Etter denne superdupre starten på dagen kan gutta samles for å se på dagens langrenn. Det er sprint, og gutta har kake. Stankelbein var så strålende fornøyd med pakka hun fikk at hun bakte gulrotkake til gutta som takk. Den fikk Pappa med seg, så de kunne spise til frokost mens de ser på TV.

I langrenn gikk det som det måtte. Marit Northug vant i dameklassen og Pål Vigen Northug vant i herreklassen. 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg