Bursdagspresang til frøken Stankelbein!

Gutta hadde gitt Fnate i oppdrag å fikse bursdagspresant til Stankelbein. Det var et svært viktig oppdrag og det skulle gå med mange ukepenger til dette prosjektet. Fnate fartet jo til alle Europas metropoler forrige uke, men han behøvde ikke. Han visste akkurat hva de skulle kjøpe, og det fantes i London. Så vidt Fnate vet finnes det også bare i London, og det er lagd i London.

 

I kveld er det bursdagsselskap og Pappa skal ha med pakken fra gutta. De tar pakkingen svært særiøst og har alle remedier klare.


De diskuterer høylytt hvordan det skal pakkes, og blir overhodet ikke enige. De er forsåvidt enige med Helge i at venlig tape ikke er godt nok. Det må gaffatape til. De mener imidertid at Helge overdriver når han sier at det kreves tre lag gaffa-grunning før papiret.

 

 

Etter en del diskusjon får han lov til å ta på ett lag. Han er veldig skeptisk til om dette vil holde, men gir seg under tvil.

Helge lager også et lite minne om de som mistet livet i Benghazi der. Hilsen Grand Old Moose. Helge har lest mye på den superintelektuelle Facebook siden 100%FEDUP i det siste og har blit en anelse radikalisert. Men sånn har det alltid vært med Helge. Han gir full gass, om det er juletrær eller politikk.

 

 

Deretter er det Fnate sin tur. Han foreslo nemlig at en hver bursdagspresang trenger julepapir. Dette er også resten i tvil om, men det er jo bedre å være på den sikre siden.

Til sist vil Thuang og han nye legge et beskyttende lag gråpapir. Pakka skal tross alt fraktes flere kilomter i bil.


Til sist signerer de og pynter. Han nye signerer med mystiske John Doe.

Før Staut tar den med seg og graver den ned mellom sofaputene frem til Pappa blir hentet i kveld.

Blir ikke Bolla Stankelbein fornøyd nå, så kan hun ta seg en bolle. Pakke rett fra London.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg