Spendinsula, bikkjer og livet på vingen

Fnate fikk survet seg igjennom både sikkerhetskontroll og passkontroll, og lot ingen anledning til å bebreide Pappa passere. Det som irriterte han mest var at Pappa var så innmari munter i en sådan stund. Rett etter at han får passet tilbake bøyer Pappa seg ned og peker på et skilt. “The Wing”, står det der. Fnate er så nedfor at han bruker et par sekunder på å legge sammen 2 og 2. Så løfter han boardingkortet sitt. Der står det også “invitation to The Wing”. Smilet brer seg, som i sakte film, over ansiktet til Fnate. Han skjærer til venstre og bortover mot “The Wing”. Han har hørt om den. Det er en sagnomsust kantine. Ryktene har gått over de syv hav og dette er noe for Fnatingen. Han hadde bare hatt for mye jetlag til å koble det sammen. 

 

Personalet, som i motsetning til BA crewet, ikke er så kjent med Fnate ble tatt litt på senga. De så bare en liten elefant komme løpende mot kantina, med et boarding kort veivende over hodet, mens den ropte “SJOOOKOOOOLAAAAADEEEEEEE“. Pappa måtte trå til før han slapp inn. 

 

På The Wing har de Al a Carte restaurangutang med konfektbuffét. Det visste Fnate. Han hadde hørt jungeltrommene hviske og nå var det hans tur. Som om ikke det var nok, så har de noen praktiske stoler der det både er plass til Pappaer og Fnater, uten at noens comfort ofres. Snakk om praktisk tiltak.

Da kunne Fnate leve med å sitte på fanget til Pappa på sete 49D i et par timer over til Manila. Fnate har aldri vært i Manila før, og etter å ha vært der noen timer frykter han at han ikke skal dit igjen med det første heller. 

 

Ikke det, altså. Pappa har bestilt et fint hotell. Så fint at det står fyrer med Fnatlashnikov maskingeværer utenfor inngangen. De løper rundt bilen med speil og sjekker bilen. Så, når man slipper ut av bilen kommer de med hunder som skal lukte på bagasjen og folk. Det går fint helt til de kommer til Fnate sin bag, da trekker hunden pusten en gang før den rygger klynkende tilbake og børster seg på snuten med poten sin. Det hjelper lite å være bombehund hvis Fnate har forspist seg på konfekt og er vrang i tromma. 

 

Pappa har booka på en hotellkjede der sjefen er Norsk. Fnate har selv vært med og drukket brus og diskutert løst og fast med han i Hång Kång. Så det skulle bare mangel at han ikke testet ett av hotellene hans snart. De hadde en veldig praktisk bruksanvisning her også. Der kan man lese seg opp litt.

Han pløyer raskt igjennom mens Pappa er ute og spiser. Om Onkel F eller Kaptein Spendinsula leser, så mener Fnate at det gjerne kunne stått en innholdsfortegnelse over minibaren i denne katalogen. Likeledes kunne Fnate gjerne sett for seg en “elephants guide to the Peninsula”, så han lettere kunne funnet veien til The Club alene. 

Men det er bra det som er også, altså. Fnate har absolutt sans for Pappas hotellvalg når han er i Asia. Dette er noe annet enn Holiday Inn Express i Walnut Creek (Valnøttsprekken) det. 

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg