Jaddaaaaaaaaaa!

Første dagen av turen tok gutta en strøjobb i New York. De skulle stressteste kapasiteten på minibaren og spensten i senga på Ritz i Westchester. 

 

Pappa skal ha en event der senere i sommer og ville sørge for at gjester som ville hoppe i senga kunne det. Det var også viktig å vite hvor grensen for minibarmisbruk gikk. For dette fikk Fnate og Helge 5 mynter som de kan bruke i Miami.

 

Opprinnelig ønsket Pappa også at de skulle teste putekrig kapasiteten, men der sa de nei. – “HMS hensyn” – forklarte Fnate

 

Så i dag har de fri. Først ringer de hjem til Bestemor

Deretter jager de Pappa ut for å kjøpe mer brus. De har allerede tømt Perrier beholdningen fra første handlerunde, så nå er det klart for runde 2. 

 

De sitter bare på terassen og venter. Det er sånn det skal være å være på sommerferie. 

På den ene siden vil de ned på stranda. På den andre siden har Fnate nokså vonde minner fra sandslott makeriene sine på tidligere strandturer. Så de tror muligens de blir her oppe. 

 

Men en ting er klart. Helge har fått gavekort på 2 stk Frozen Margharita på LOLOS SURF CANTINA. Så han skal ned dit. Helst alene. 

 

Han har stappet gavekortet ned bak i buksa så ikke Pappaen til Fnate skal finne det. Det lukter etterhvert litt merkelig, men det må bartenderen bare leve med. Er man på ferie så er man på ferie. Dessuten – Olderfaren til Fnate, også halt Hauggammalgoffa, gikk alltid med kontanter for 3 måneder sydd inn i trusene når han skulle til syden om vinteren i gamle dager. Ingen nektet å ta imot de Pesetasene allikevel, selv om de må ha hatt en helt spesiell aroma til slutt. 

 

Fnate Out

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg