Opp og ned uke

Det har vært en opp og ned uke på jobb, dette her. Ikke helt over enda, men nesten. 

 

Fnate rigger seg derfor til på hjemmekontoret sitt på Fnat Hyatt i Fnat Fransisco.Han har datamaskinen sin, litt snacks og har satt opp bildet av bestekompisen - Tellef. 

 

San Fransisco er litt rart denne gangen. For under et år siden hadde Fnate med både Bestemor, Fungerende, Tellef og Helge hit. De syntes det var en sjefstur, og når Fnate titter ut vinduet på rommet sitt, så ser han rett i inngangen på hotellet der han bodde på den ferieturen. Nemlig på TAJ. Det var en magisk tur. Men Bestemor var bittelitt skral i propellen på den turen, selv om ingen visste det enda da (nå er hun fin igjen). 

 

Nå er han bare på jobb. 

 

Eller... nesten. Han skulle møtt Overonkel Reidar her. Men Reidar ble skral i pedalen sin og måtte være hjemme. Pappa og Fnate skulle møtt Reidar på Lefty's, men sånn ble det ikke. 

 

Fnat Fransisco har sånn sett noe litt mystisk over seg. I dag ble ingen syke, men deler av bagasjen ble soset bort på flyplassen, så det tok en time ekstra å komme derfra. Men så, til slutt, er han fremme. Men skal ikke på Lefty's. 

 

Uka har vært voldsom. Rett og slett. Slitsomste turen på veldig lenge. 5 dager med full texas på dagene, så rett på fly. Lande kl 23. Hente bil. Kjøre til hotell. Sove og gjenta. 5 dager. For å sitere Madam President - "etter 3 dager er du ikke lenger gjest". Alle har bjeffet i bilen og det har gått for seg. Men... den har ikke vært uten oppturer:For eksempel når Fnate fant denne røveren. Ikke at han drikker tryllebrus selv. Men Hinano... det er det Pappa satt og drakk når familien var på hytta på Bora Bora. Det er så lenge siden og Fnate lengter så gruuuusomt tilbake. Pappa også, men det er jo dyrt. 

 

Men stamsjappa til Pappa og Fnate, når de er i Venice, har Hinano. OG masse sjokkis. Fnate går alltid smilende derfra. 

 

Og så var det bra å kunne sitte på samme hotellet i Venice, som han gjorde i fjor sommer, da Bestemor hadde knabba rundstykker på restauranten. De smøg hun ut i veska, og så ble de spist på natta. Fnate blir sittende litt i vinduet og tenke på detMen så var det også NEDTURER:

 

1. Så klart at Lørenskog røk ut av NM i håkky. Fnate fulgte med på telefonen i bilen. 

 

2. Country Inn & Suites... Fnate hadde gledet seg i flere uker til å dra til et sånn superhotell som heter et suite-hotell. Bare suiter, liksom. Han kunne knapt forestille seg hva han kunne forvente seg der. Resultat: SKUFFA. Veldig skuffa. 

 

Det var imidlertid også OPPTURER:

 

American Airlines... åj åj åj... American Airlines. Det ble bråbooket med dem fra Los Angeles til Seattle. Fnate hadde først blitt skuffet over at det ikke var noen råkkestjerneservice på han. Han hadde på forhånd skrytt litt til Madam President om dette. Hun trodde ikke helt på han. 

 

Men så kom de til slutt til gaten og skulle gå ombord i economy. Når Fnate bippet kortet sitt spratt det frem en delegasjon fra Special Services. De ville hilse og spurte hvor Fnate, Pappa og MP hadde vært. De hadde styret rundt  i hele terminalen og lett da de ikke fikk tak i Fnate på telefon (null batteri). Så pekte de ut på en stor limousin, som de hadde planlagt å kjøre Fnate rundt i, siden Fnate var Concierge Key. CK-serice altså.

 

Men han fikk til gjengjeld alt han ville oppe i lufta. Fnate er klar på at han aldri skal fly noe annet enn American Airways igjen etter dette. 

 

- "her går vi igjen..." - mumler Pappa

 

Men i morgen bærer det altså hjem. Og da skal ikke Fnatingen på langtur igjen før i Juni. Det er syyyyyyykt lenge til.

 

Heldigvis har han 62K

 

 

Én kommentar

Victoria Larsen

17.03.2017 kl.16:36

Jeg ønsker deg en flott fredag :-)

Skriv en ny kommentar

hits