Fnate feirer morsdagen...

Men siden det ikke er noen Mamma her feirer han alternativt.

 

Fnate har drømt om en ny stillehavsekspedisjon for seg og Pappa lenge nå. Det er bare at det er så fryktelig dyrt. Fnate hadde regna med opp til 37 kroner for en sånn tur og har spart voldsomt. Han har solgt aviser, flydd rødsnuter og alt mulig.

 

Dit han vil er en plass der broren til Onkel EB, selveste Øyboeren, har vært... Mikronesia. Først ville han til Pohnpei, men fant så ut at Kosrae jo er enda lenger unna. 

 

I dag våknet han og tenkte at den perfekte feiringen av morsdagen måtte være å bestille tur til seg og Pappa - langt unna en eventuell mamma. Da får jo en eventuell mamma fri, og kan gjøre som hun vil et par dager.

 

Så han bestemmer seg at NÅ!!! NÅ må han da ha nok penger. Så han søker og søker og søker. Men det er forferdelig dyrt. Helt ubeskrivelig dyrt, faktisk. Han har ikke sjanse til å klare å spare penger nok, innser han, og synker sammen foran dataen.

 

- "Ring Eurobonus da vel" - foreslår Pappa - "det er et skudd i blinde, men man vet jo aldri"

 

Fnate ringer. Han forklarer at han vil gå i Øyboerens fotspor, men at han ikke har råd. At han vil fly til Kosrae fra Guam. Det er det strekket som koster så forferdelig mye. Han har ikke særlig høye forhåpninger.

 

- "Jo, det är inga problem. Jag finner ledigt her. Med United"

- "......... eeeeeeeehhh..." - Fnate mister helt haka, men samler seg raskt - "jeg vil!!! Jeg vil på tur. Åjåjåj"

- "ok. bookad. Men vart är det nogonstans? FM, står det"

- "ikke tenk på det. Haddeeeee"

 

Minutter senere ligger han der. Storfornøyd og glisende foran billetten sin.Og det kosta ikke mer enn en bonustur til Stockholm. Faktisk mindre, siden det nesten ikke var skatter.

 

Så nå har Fnate både tur, og nesten alle sparepengene sine intakt. Det er bare å begynne å myse på hotell.Hotell er i og for seg nokså lett å velge på Kosrae, siden det bare er 2 hotell på hele øya.

 

Men han skal allikevel ta seg god tid. Dette leder, da de har minibar.

 

- "Tenk mamma ville blitt glad på våre vegne om hun var her nå?"

- "Dritglad, tenker jeg... Skikkelig, skikkelig inderlig glad" - mumler Pappa. Men Fnate hører ikke etter

2 kommentarer

Iselin Renée

15.02.2017 kl.11:34

Hehe søt :)

Fnate

17.02.2017 kl.11:16

Iselin Renée: Jeg er jo ikke søt... jeg er dødstøff

Skriv en ny kommentar

hits