Etter mye om og men...

Gutta blir ikke enige. Tellef sverger til Stein-Fnat-Papir. Helge vil heller ha håndbak. Fnate vræler og Thuang blir helt hysterisk når folk krangler og lar det gå ut over Tellef.

 

Til slutt ser de ingen annen løsning enn å ringe Bestemor. Heldigvis har Pappa fått sånn Skype, så han kan ringe til Bestemor selv om hun er helt nede i Syden.


På forhånd hadde BSSW og FedEx mannen allerede argumentert for at det burde være en elefant som reiser. Så kom Mammaen til Sparkende Foting på banen og trakk frem at det burde være en som klarer å gjennomskue Pappas slue pek som reiser - slik at de ikke kommer hjem med en gulrot.

 

Bestemor var klar i sin tale. - "Det må bli Fnate. Det er tross alt han som er sjefen i huset til Pappa". Mens Tellef resignerer i aksept slenger Helge lua i bordet og sturer. Men Bestemor muntrer han opp raskt. Om 1 god uke er det hans tur igjen. Da skal de alle sammen til Moose i Wyoming, og gjett hvem som er sjef der.

 

Det avgjør saken. Fnate reiser, og de samler seg rundt valutaboksen for å samle lommepenger.


Med såpass mye kompetanse på bordet går det raskt og Fnate har en god stabel med klingende mynt å stappe i sekken.Og ikke nok med det. Da kom også Pappa bort med en pakke fra Pappaen til Sparkende Foting. Bare siden det ikke skal flyes BA, og Fnate kan risikere å savne det noe helt grusomt. FedEx mannen låner nemlig stolen til Fnate (på BA) og det er tungt å tenke på.

 

I morra efta begynner turen, og den går via Stockholm.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits