Luftens helter!

Etter at Hawaii-mannen hadde blåst opp svømmevesten kunne gutta ta av. Helge får med det samme et glass av herligste nedfallsfrukt i hånda. Denne var laget av druer som hadde fallt nære stammen og derfor var de spesielt fruktige og gode. Han er i et ekstatisk humør allerede før flyet når marsjhøyde, og slipper en brakende rap for å vise at han liker frukten.


Når de kom opp fikk Pappa laksen sin. Det er et stamrituale med Pappa og Fnatnessclass hos SAS, at det alltid serveres laks. - "Den lastade vi specielt til din Pappa" - ertet propellen fra SAS Operations.

 

Gutta... De hadde ikke tid til å dvele ved dette. Spesielt ikke Helge. Ved første pling i setebeltelyset er han ute av setet og jogger bakover for å finne sin Amerikanske kompis Bull Moose. Fnate kommer løpende etter, mens Tellef synes det blir litt i meste laget. På rad 20 hadde Bull rigget seg til med ildvann og godt humør. Fnate drikker bare Cola, men lener seg inn for å bli med på ALLE bildene.


Etter litt tid hos Bull er det fotoposeringer rundt omkring i flyet. Fnate og Helge ble kjent med en hel del nye folk og fyrer og jenter. Pappa soset og fikk ikke foreviget poseringen sammen med Sophie fra Lufthansa, men kanskje Sophien kan sende bildet?

 

Derimot var det mange andre som skulle ha sitt. Fnate husker ikke alle, og Helge på sin side husker ABSOLUTT INGENTING etter det første glasset nedfallsfrukt. Men det var gøy å hilse på alle.

 

En, som het Seth husker de godt, for han lignet ganske mye på den såkalte Gnurrebukken som bor hjemme hos Mamma og Fnate's halvbror. De poserte villig sammen med Seth.Alt i alt tok charteren 3,5 timer, og inkluderte lavflygning over Lysefjorden og Stavanger. Den inkluderte også all den drikken Fnate og Tellef skulle kunne ønske seg. De var ikke i nærheten av å klare å tømme beholdningen av Cola. Helge og Bull Moose derimot... Når flyet landet var det ikke så mye som en antydning til nedfallsfrukt igjen på flyet. Alle flasker var håndvrengt og slikket på innsiden. Det preget også formen til Helge resten av den kvelden. Det bar rett opp på rommet, der han ble liggende med kalde omslag og hodet over kanten.

Morgenen etter er imidlertid alle i bedre form og kan nok en gang nyte utsikten fra rommet. Denne gangen er det over Kongens By - Købenfnat.

To av guttas første chartertur er over. Var det så ba som de hadde håpet? JA - Det var til og med bedre. Terningkast 6

2 kommentarer

Cecilie

23.09.2013 kl.13:52

Takk for en flott rapport fra charterturen! Den var virkelig artig.

Sophie har lagt ut bilde av seg og gutta på Facebook. Bildet er til fri benyttelse av verdens befolkning. Og Elefnater.

Fnate

23.09.2013 kl.14:45

Tuuuusen takk!

Skriv en ny kommentar

hits