Krangel på kammerset!

I dag har vært en relativt intensiv dag for både Pappaer og velferdsoffiserer. Kl 05.45 sjekket de ut fra Manila Pen og ble kjørt til flyplassen. Fnate var nesten helt igjennom alle kontroller da han ble spurt om departure card. Han skulte stygt på Pappa, som trakk på skuldrene. Da bar det hele veien ut igjen for å få tak i det, før det bar tilbake i køene. Heldigvis hadde han god tid. 

 

Deretter bar det avgårde med Singapore Airlines til... Jepp - Singapore. Der hadde Pappa masse møter, mens Fnate satt og tittet på Marina Bay Sands - favoritthotellet til Samsonitemannen. Så bar det videre igjen. Denne gangen til Fnatkarta. Mye styr der også. Omsider var han fremme på hotellet. 

 

Pappa var oppesen etter å ha fått en gave fra Singapore Airlines. Hverken han eller Pappa har noensinne flydd dem før. Fnate kaller den for Sittosekk. Han hopper oppi, borrer seg godt til rette og begynner å peke og grynte. Han peker mot minibaren og mener at Pappa skal hente brus. - "Umulig å rusle når du er i Sittosekken" - sier han. Pappa henter brus. 

Pappa får derimot ikke klemt ut et fornuftig ord. Han har sett den peneste jenta ever! Og det værste var at de hadde klonet henne og stensilert opp i ørten eksemplarer. Hun hette Singapore Girl. Det var hun som ga Fnate Sittosekken. 

- "Fra nå skal vi bare fly Singapore Airlines" - sier Pappa. Blank i blikket. 

- "??????" - Fnate retter seg opp. - "Eeeehhh, nei. Vi skal fly Cathay." - retter han.

- "HÆÆ? De har ikke Singapore Girls på Cathay" - burer Pappa. 

- "De har ikke skap på Singapore" 

- "Du får ikke Sittosekk på Cathay"

- "Gjøkke no. Jeg har allerede sittosekk"

- "Pøh! Jeg vil ha Singapore Girl"

- "Jeg vil skap"

Stemningen surner raskt. Med store anstrengelser får fnate vridd Sittosekken og humpet avgårde. At brusen vælver får bare være akkurat nå. Singapore Girls du liksom.

Pappa hååååpløs

 

2 kommentarer

Martin

05.09.2013 kl.19:48

Hva om Pappa er ute etter å skaffe en Singapore Girl som ny fungerende mamma for deg?

Fnate

06.09.2013 kl.02:55

Grompf

Skriv en ny kommentar

hits