Jeg vil ikke sitte på vingen!!!!

Fnate vræla og bar seg i innsjekkingen i Hong Kong. Pappa prøvde å be han roe seg, og jenta som sjekket han inn forsøkte fortvilt forklare. - "Greit at vi reiser på økonomiklasse, pappa. Vi kan ikke alltid fly i fnatness class. Men jeg vil ikke sitte på vingen. Ikke tale om." - han tramper og protesterer. Men tilbake til dette senere. 

 

Fnate hadde et strålende opphold på Fnat Seasons i Hong Kong. Det var en skikkelig digg seng der, minibar med både Pepsi og Cola og fin utsikt. Fnate gjorde sitt beste for å gjøre minibaren helt likvid før han dro, uten helt å klare det. Før Pappa begynte slankingen fikk han litt hjelp fra den kanten. Nå står alt og faller på han selv, og som dere ser var det ganske mye å ta av. 

Han fant også denne røvern av en boks. Pappa pleier å gjemme sånt for at ikke Fnate skal strimle opp hele rommet, men han var ikke helt snar nok denne gangen. Fnate titter forbløffet på denne boksen av remedier, og Pappa kan nesten se hvordan idéene utformes oppi den lille knollen. Men som sagt... Vingen. Fnate sjekket til slutt ut av Fnat Seasons. Riktignok ikke før Pappa hadde engasjert hele concierge staben til å skrive ut ting, og til å sitte i uendelige telefonkøer hos Singapore Airlines for å bestille og avbestille og omrokkere billetter. Da det gikk opp for Pappa at man kan bruke concierge til alle de greiene var han omtrent like entusiastisk som Fnate ville vært foran en lastebil med Cola. 

 

Det var fremme ved innsjekk hos Cathay Pacific i Hong Kong at jenta først ga Pappa et boardingkort som det stod 49D ECONOMY på. Så bøyde hun seg ned til Fnate, smilte og ga han et likedan et. Bare at der stod det "Invitation to the Wing" (invitasjon til vingen). Fnate brast sammen. Skråsikker på at Pappa mente han skulle sitte ute på vingen og fryse på flyturen. 

 

Det krevde betydelig overtalelse for å få Fnate med seg etter dette. Han tasset mutt og misfornøyd bak Pappa, mens han slepte vingeinvitasjonen etter seg på gulvet. 

 

- "Opp med humøret, di padde!" - erter Pappa og skumper til Fnaten på vei mot sikkerhetskontrollen.

- "BLÆÆÆÆÆÆÆÆÆÆH" - grynter Fnate. Det er ikke godt og si hvordan denne dagen ender. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits