Bookingprosessen igang

Det var vel egentlig ingen som var i tvil. Gutta valgte Bora Bora. Da Pappa kom opp for å hente Fnate hos Bestemor satt de klare i stua med plakater. "Da blir det vel Bora Bora, da" sa Pappa, og jubelen brøt løs.

Og alle vet at når man først har bestemt seg så må noe skje med en gang. Så alle tre blir med Pappa ned for å begynne å booke. Pappa sier de kan sikre seg plass på Four Seasons og fly den siste biten ut fra Los Angeles. Fnate grynter og setter igang og søke.

"Air France????" mumler Pappa. Men Fnate har lest seg opp på forum om at Air Tahiti Nui stinker ku-promp, og da er det bare ett valg igjen. Fnate vil dessuten kjøre de nye økonomi ekstra setene til Air France, sier han. Han har nok mest lyst på Fnatness Class, men der har altså pappa satt foten ned. Så Fnate booker AF fra Los Angeles til Papeete.

 

Tellef på sin side noterer alle detaljene på papiret. Han er den som har mest styring på slikt. Det og biler.
Den største utfordringene de møter, og dette har vi ikke hatt oppe før, er jo nettbetaling. Elefanter har jo ikke kredittkort, og her nytter det lite med poeng.

 

For første gang viser vi derfor frem en genial innretning som Helge har funnet opp. Nemlig USB trakta.

Når Fnate har en booking klar, heller Helge penger i trakta. Trakta er i tur koblet rett i USB-porten på daten.

"Det er en veldig sikker løsning" påpeker Helge. "Om vi får virus er det bare å kjøre den på 75 grader i vaskemaskinen, så er den så god som ny" - fortsetter han.

Pappaen til Fnate kan ikke annet enn å la seg imponere, og håper bare at familien ikke er ruinert når de er ferdige.

 

Det blir nok å jobbe hele natta, men med motivasjon og dugelig med Cola skal det ordne seg, forsikrer Fnate.

Toppmøte før valget...

Pappa var fremdeles ikke helt solgt på Bora Bora til sommeren. Han har ikke nektet, altså. Han har bare sagt at Fnate må være helt sikker i sin sak. Er det det han til slutt vil, så er det jo Fnates egne penger og da skal han få dra. Men Pappa bruker sånne teite setninger som "at Fnate må tenke seg godt om" og sånt.

 

Setninger Fnate ikke kan forholde seg til. Han har tenkt, og han vil til Bora Bora. Basta. Han hiver seg derfor på bussen opp til Bestemor og de andre gutta.Fnate har blitt flink til å kjøre buss. "Tenke, du liksom" mumler han. Fnate tenker etter innfallsmetoden. Det har fungert utmerket i alle år.

 

Vel oppe hos Bestemor setter han seg ned med de andre under juletreet for å diskutere.

De spør alle som kommer innom. De har til og med spurt en kveker som heter Knut. Det går bare i en retning dette. Alle sier Bora Bora, og Fnate og gutta ser målet nærme seg.

Bora Bora leder foreløpig...

Fnate har sendt opp litt grunnleggende info til Tellef og Helge om de forskjellige tur alternativene. Det er ingen tvil om at Hawaii og Bora Bora leder stort. Aller mest leder Bora Bora. Pappa sier imidlertid at han må være helt sikker på at han vil dit for det er skikkelig klønete å komme seg dit. Selv Fnate ser det når han tegner det opp i Google Fnaps.

Altså, føst må han fly til London, og sirkle lenge rundt og rundt før han får lov til å lande. Så må han fly til Los Angeles. Så må han fly videre til Papeete og derfra til Bora Bora.

 

Det går ikke å fly til Bora Bora fra one annet sted enn Papeete, og til Papeete kan man bare fly fra Los Angeles, Tokyo, Sydney og Auckland. Det er 8 timer fra Los Angeles... Og det går bare an å fly med Air Tahiti Nui eller iblandt Air France fra Los Angeles.

 

Air Tahiti Nui, liksom??? - Tenker Fnate. "Hmmm... kanskje vi skulle..." mumler Pappa.Det er altså langt og voldsomt. Klønete å komme seg til er det også, men så har Fnate forferdelig lyst til å sitte på verandaen, dingle med beina og drikke brus på pålehytte da...

 

På Four Seasons Bora Bora kan Fnate bare løfte telefonen og si "Pallo! More Brus please..." så kommer de i kano med alle slag. Det er det eneste stedet Fnate har sett som reklamerer med "room service canoe".


(foto: fourseasons)

Så selv om Pappa er litt redd for at det kan bli tustete å være der ute når han ikke har med kvinnfolk, så ;"går det jo an å ta noen dager i Napa Valley eller noe etterpå da". Som Fnate sier.

Fnate innser at Pappa trenger å overtales enda litt mer, så Fnate nevner underholdningen...


(foto: four seasons)

"Du store fnatpakka..." mumler Pappa.

 

Fnate drar rett og slett opp til Bestemor for å drive litt valgkamp.

Fnate har fått bonusen!!!!

Da er det i boks! Bonusavtalen Fnate fremforhandlet i vår har slått inn for fullt, og i dag hadde Pappa omsider ordnet utbetalingen. Det var en voldsom bonus.

 

Fnate har bermed brukt tiden idag på å base i pengene. Han har kastet kronestykker over hodet, han har svømt i dem og tidvis bare sittet og stirret på dem.

Så imorgen bærer det opp til Tellef og Helge for å begynne å finne ut av hva slags ekspedisjon de skal bruke pengene på. De får nok uansett en tur til Yellowstone til høsten. Det har Pappa lovet. Så det er snakk om hovedekspedisjonen til sommeren.

 

Fra tidligere år har Fnate hatt 4 store ekspedisjoner. En til New Zealand, en til Alaska, en til Washington og en til Australia. For denne bonusen er det 3 hovedalternativerer som ligger høyest på lista. Han har også laget en spørreundersøkelse på Facebook, så alle kan være med på å gi råd.

1: BORA BORA


(foto: Four Seasons).

Fnate har, som man kan se av bloggen, mast om Bora Bora i et par år. Han vil på Four Seasons pålebungalover på Bora Bora. Her vil han ligge og titte på fisker og drikke brus.

 

2: HAWAII og HONOLULU:Han hadde jo egentlig lyst til å reise hit ifjor, men da satt Pappa foten ned så de endte opp i Oulu istedenfor. Det lignet jo i det minste i navnet.

Fnate har hørt at det er uendelige mengder is og brus her, og dessuten ble selveste Obama oppdradt her. Så Fnate tenker at en ferie her øker sjansen hans til å bli president.

 

3: BUENOS AIRES og PUNTA ARENASFnate har ganske enkelt aldri vært i Sør Amerika. Pappa har vært en gang i Brazil, men det var før Fnate begynte å reise. Så han er litt spent på hvordan brusen smaker der nede.

 

Det er vanskelige valg som må taes. Egentlig har man lyst til alt, og kan hende det finnes enda flere gode forslag. Men Pappa sier at han og de andre må velge en ting. 

 

Hjelp gjerne til med å stemme på Facebooke page'en hans.

 

Og for avslutte med Fnates visdomsord for dagen; "penger kan ikke kjøpe deg lykke, men du kan få en dugelig tur." 

Helge er skral i hue og dørken

Da Fnate kom tilbake til Bestemor første juledag, for å leke med politibilen, var det et sørgelig syn som møtte han.

 

Helge hang over kubbestolen med våte omslag. Helt ute av stand til å gjøre rede for seg. Glasset med tequila og tequila flasken var tomme, og Helge var dausjuk.

Alle er enige om at Fru Jcnorway burde snakke med Herr Jcnorway og si at han ikke bør gi bort sånne gaver igjen. Helge kan ikke styre seg. Han mangler rett og slett styringskromosomet, og det går galt hver gang.

Julaften hos Bestemor

Julaften er en ganske lang dag for små fyrer. Fnate var i seng sent dagen før, og oppe ekstremt tidlig. Han pleier å måtte slepes etter bena ut av skuffen sin i helgene, men på Julaften stod han og dyttet Pappa på nesa svært tidlig.

 

Pappa hadde heldigvis vært ute og handlet litt Donald Duck blader og Cola. Fnate brukte første delen av dagen på å gå igjennom bladene, før han med et godt balansert sukkersjokk fikk med seg både Donald D og Kalle Anka på TV.

Men omsider ble klokka 17:02 og han kunne reise opp til Bestemor. Oh, glede.

 

Først må man jo lide seg igjennom middag. Bestemor sitter med lommelykt og lyser inn i ovnen der hun har en flat grevling med svor. Det smaker grusomt, men på høytider er hun veldig streng på at alle skal spise litt av alt.

 

Fnate klarer imidlertid å overtale henne til å tro at han har fått akutt dysleksi, og at man da ikke tåler erter og kål. Så det slipper han heldigvis, selv om han aner en viss skepsis. Men han slipper altså unna det værste.

 

Etter grevlingen er det riskrem. Det er ganske godt syns Fnate og Tellef. De gafler i seg og tror dere ikke at Fnate fikk mandelen. Her poserer han og Tellef med mandel og premien.

... denne eventen markerte også starten på en fenomenal kveld for gutta. Det hele endte med at Fnate fikk flere pakker enn Pappa. Det går slett ikke upåaktet hen. Spesielt ikke hos Fnate, som bare sitter i pakkehaugen sin og minner Pappa på det. Lenge. Tellef fikk ikke like mange, men han fikk et julegratiale fra sommerjobben og en pakke fra Nissen.
Helge fikk bare en pakke, heldigvis en Japp, men det var jo ikke det som var hovedgleden hans. Det han hadde gledet seg til siden 1. desember var flaska med hatt. Fyren med det ekstremt rare navnet, Jcnorway, hadde sendt med denne til han da Flygjengen hadde julebord. Bestemor hadde først satt foten ned, men til slutt ble det enighet at han skulle få ta den på Julaften.

Han er litt hemmelighetsfull der han har rigget seg til alene. Litt gjemt bak en sekk med julepapir. Det er stramme saker, og det kan høres hissig kremting og småhosting. Men Bestemor lar han holde på. Litt senere får han hjelp opp i kubbestolen. Lua er allerede litt på snei og glasset langt fra tomt. Det blir spennende å se hvordan han har det imorgen, kommenterer Pappa tørt.

Fnate er derimot bare så stolt av alle pakkene sine, og vil bare si tuuuuuuuuuuusen fnatasillioner takk til alle sammen. Takk til:

FedEx-mannen for både Cola og diger Japp

Jcnorway for Japp

Mamma for en kjempefin blå ting som vi ikke helt vet hva er.

Kusine Mina for Japp

Tante Berit for Japp

Onkel Helge for Japp

Pappa for fotball og Bayern Munchen fotballdrakt

Bestemor for politibil

Tellef og Helge for Snickers

Fnate håper alle har fått alt det de ønsket seg, men nå må han løpe avgårde for å foreta en utrykning med politibilen sin.

 

Hadde braaaaaaaaaaaaaaaaa...........

Joy to the woooooorld....

Jaaaaaaaaaaaaaaaaaa, det er julaften.

God jul alle sammen.

Julaften er timer unna.

Pappa har pakket alle gavene, alt er forberedt og det er bare timer til julaften. Det er under et døgn til Fnate skal rive julepapiret i fillebiter. Alt ligger klart til å fraktes opp til Bestemor, og Fnate kan bare ligge og se på. Det er betydelig fler enn 5 pakker. Noen må garantert være til han...Han ser et par han vet er til han. Pappa har til og med merket den fra jcnorway så den ikke skal bli borte i kaoset hos Bestemor imorgen.

 

Om forskerne hos CERN ville spart penger kunne de sannsynligvis observert Higg Bosonet når Fnate demonterer julegavepapir imorgen.

Jula nærmer seg veldig...

Det blir varmere og varmere i knollen på gutta for hver dag man kommer nærmere jul. Tellef og Helge har jo den fordelen at de er to. Da er det lettere å ta ut spenningen. De har også den gode evnen at de kan bli fullstendig oppslukt av noe. LENGE.

 

De sitter bare foran julekalenderen sin og venter på at neste lokk skal åpne seg. Helge har Tequila flasken han fikk at Jcnorway under genseren. Den skal nytes på julaften.

Fnate har bare seg selv. Og Pappa da, men det blir liksom ikke det samme. Og hver dag venter det en ny pakke fra Mamma. De blir større og større for hver dag nærmere jul han kommer. Nå er det den 22 Desember...

Fnate pakker ut... Uvanlig forsiktig denne gangen. Han har vært spent på akkurat denne pakken i flere dager. Han har ristet på den, luktet på den og gått i sirkler rundt den. Du store Himalaya så lyst han har hatt til å pakke den ut før.

Den ustoppelige fliringen hans gjør at Pappa tidlig skjønner at Fnate neppe blir skuffa. Fnate klarer ikke stoppe å humre og flire mens han pakker ut. Og gjett om det ikke er den skjønneste Japp.
Det er stor fest i stova. Desverre skjer det som ofte skjer med Fnate før bursdager og jul. Han får harahjerte og hyperventilerer av ren, skjer oppskjørtelse over tanken på jul. Da må Pappa lempe han rett bort i stolen. Legge han med bena høyt og så puster han i en pose en stund.Det er ikke bare, bare å være liten fyr før julaften.

Suppa og elven

SUPPA OG ELVEN

- En novelle av Fnate Fnatesen -

Det var en gang en suppe som var på vei ned til en elv for å titte etter vann. Det var en mørk og stormfull natt. Da suppa kom fram til elven sa den - "HALLO"

 

- Hallo, svarte elven

- Hallo, sa suppa

- Hallo, sa elven igjen

- Hallo, sa suppa

- Hallo, sa elven

- Hallo da, sa suppa

- HALLO, sa elven en liten smule irritert

- Hallo, sa suppa. Det var en tomatsuppe.

- Hallo, sa elven

- Hallo, sa suppa

 

Det var ingen av dem som ville gi seg. Ett blad fallt fra et bjørketre i nærheten.

 

- Hal... Begynte suppa igen.

Men da rant det over for elven og hele suppa ble borte.

RyddesjauFnate bor i en ganske liten leilighet. I den leiligheten har han en helt egen skuff som er rommet hans. Der har voksne ingen adgang. Resten av leiligheten deler han med Pappa.

 

Nå var den lille leiligheten og boden blitt full av ting. Så da var det bare å leie en bil, fylle den med skrot og dra på fyllinga. Bilen var en Toyota med flaskeholder og gir. Tellef hadde sikkert visst mer, men han var altså ikke med. Mens Pappa fyllte bilen med skrot gikk Fnate på med krum hals og smuldret opp isopor.

 

Til slutt var bilen stupfull av grums, og Fnate sitter sliten på toppen av berget.

Vel oppe på søppelplassen ble det sortert etter alle kunstens regler. For å få fortgang bestemte Fnate seg for at alt som kunne brenne var lampe. Men da sa de som jobbet der "STOPP". De var ekstremt urimelige, syns Fnate.

 

Men det fine med hardt arbeid er jo belønningen. Og når man i tillegg har bil kan man stoppe på brusholdeplasser.

Og der fikk Fnate velge seg to ting som lønn for strevet.

Han var ikke veldig i tvil om hva det skulle bli.

Fnate har fått mer lommedollar av mamma.

Julekalenderen fra Mamma blir bare bedre og bedre. Allerede på dag 4 fikk han lommepenger til Fnat Vegas tur. De holdt allerede til brus. Men så idag åpnet han kalenderpakke nr 14 og...

... vips, der var det "mere lommepenger til Fnate Vegas tur". Mutter'n ruler.

Tid for å pynte juletre

Da var pepperfnatene bakt og nok dager gått til at rastløsheten på nytt har fått bygge seg ukontrollert opp i den vesle Fanten. Altså på tide å gå løs på del 2 av juleforberedelsene.

 

Nemlig pynting av juletre. Fnate ble først med inn i skapet og hentet juletrepynten.

Derretter var det å begynne med basispynten. Fnate er veldig stilbevisst og synes det er viktig med farger som går i sammen og sånt. Rødt, grønt og litt råttenbrune bladtupper blir fint. "Mye rødt i brunt" - sier Fnate. "Javel" - sier Pappa.

 

Det er litt av et strev å komme seg rundt treet med all pynten. Fnate har jo et voldsomt stort og fint tre. Han passer også veldig godt på at det blir helt jevnt.

Vips, så var første delen ferdig. Det er helt jevnt fordelt og en svett Fnate nyter verket sitt. "Det er et gammelt ninja pyntetriks" - forteller Fnate. Det heter Ørneredepyntetrikset og er meget populært i Østen. Han er ikke så rent lite stolt.

Men Ninja pynting krever sin Fnat og det er viktig å få i seg nok næring. Det har han lært av å se på Thor Hushovd. Tid for en pause og en liten pepperfnat.

Men det er ingen bønn. Det er på'n igjen. Klatre opp og på med stjerna.

Fytti katta så fint et tre han har fått. Julestemningen står i taket.

Fenomenal Julekalendergave!

Hver morgen har blitt fenomenal etter at Fnate fikk julekalender av Mamma.

 

Når han ser at morgendagens pakke er spesielt stor kan påfølgende morgen bli i overkant fenomenal. Igår var Fnate oppe kl 05:00. Pappa merket ikke at han stod opp fra skuffen og tasset ut på kjøkkenet. Derimot skvatt han skikkelig til av lyden fra papir som ble revet i fillebiter etterfulgt av en "åj åj åj åj Ååååååååååååååj"!

 

Fnate har fått et kjempefint skilt.Han vurderer å ha det på hytta si i stua.

Paris... igjen.

Fnate har testet Paris to ganger. På Marriott fikk minibaren terningkast 0 - møkkaplass. På Paris Hilton fikk minibaren terningkast 6.

 

Det var tid for å sjekke ut Westin Paris.

 

Dagen begynte helt utmerket på stambordet i kantina. Fnate har fått sin vanlige kantinefrokost bestående av blank brus og rifla potetgull. Etter litt frokost traff han Reidar, fruen til Reidar og Ole Brum.Fremme på Westin sa Pappa at det helt klart var i en annen liga enn Marriott Rive Gauche og Paris Hilton. Han som hentet Fnate på flyplassen sa også at stolene i lobbyen var spesielt gode å sitte i. Han satt nemlig der og ventet mens Fnate gjorde seg til rette på rommet.

 

Rommet var ganske lite, men det er Fnate også så det var ingen problem. Utsikten derimot, den var alt annet enn liten.

Fenomenalt, sa Fnate og tuslet til minibaren, som han glemte å ta bilde av, og hentet seg en brus. Det var også kunst på veggene.

Etterpå dro Pappa for å jobbe, mens Fnate forberedte seg på turn-down service. Han skrev lapp på så god Fransk han kunne om hva han ville ha. Men desverre til ingen nytte. Når Pappa kom tilbake på kvelden hadde det ikke vært noen turn-down service. Fnate syns dette trakk ganske mye ned. Det pleier å vanke sjokkis og tøffel på sånne hotell.

Men senga var god, da.

 

Alt i alt synes han det blir en terningkast 5

+ For fint rom, fin lobby, proppfull minibar, digg seng og fin utsikt.

- For at en brus kostet 9 euro i minibaren, at det ikke var turn-down service og fordi det trakk fra vinduene.

Fnate synes det er det beste hotellet han har bodd på i Frankrike. Bedre enn de to andre. Men det er ikke til å legge skjul på at Four Seasons i Jackson Hole og Kempinksi Ciragan er i en annen liga. De er også de eneste med terningkast 7. Han syns også det manglet for mye til at det kunne bli en terningkast 6.


Julekalender fra verdens eneste MAMMAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

På lørdag kom det pakke fra Mamma. Pappa, som jo ikke er så lur, trodde det var julegave og ville ikke pakke opp esken.

 

Etter nitidig masing, gnåling, vræling og 37 runder rundt i stua - vrælende og med veivende armer - gikk omsider Pappa med på å se hva det var der. Han lagde et lite hull i boksen og Fnate tittet inn.

 

"Hva ser du?" - Spurte Pappa.

 

Det var helt stille i rommet før Fnate snudde seg med et stort glis:

 

"I see wonderful things..."

En fantastisk julekalender åpenbarte seg. 24 pakker. Hver med sitt eget helt unike nummer, sånn at man kan finne ut hvem man skal åpne først. En pakke hver eneste dag frem til julaften. Det er så mange at man kan bade i dem.

Mamma har handlet og pakket inn så mange gaver. Fnate har aldri fått noe sånt før og vet knapt hvor han skal gripe det fatt. Men det har gått 4 dager av Desember allerede så med litt hjelp av Pappa får han rotet igjennom mylderet av pakker til de 4 første.


Sekunder senere er stuen fyllt av papir og tapebiter fra gulv til tak, og Fnate sitter med fangsten fra de fire første. Til og med en gullpeng, en nazi-nøff, en elledille og ikke minst lommepenger til Fnat Vegas tur har Mamma husket.

Og det er fremdeles 20 pakker igjen. Å besvimelse...

Helge fikk "brus" med hatt...

Fnate har fått en julekalender av Mammaen sin som er så fin at det blir egen blogging av det. Men det betød også at han ble sittende i går med to julekalendere. En grisefin fra Mamma, og en litt lurvete fra Pappa.

 

Mens han glad og blid tømte luke 4 for sjokolade. Tygde, spiste og tenkte på.... Ja, ingenting. Så fikk han plutselig en tanke i bollen allikevel. Han visste det med en gang den kom. Det var en sånn kjip tanke. Han ristet på hodet for å få den ut, men til ingen nytte.

 

Var det rettferdig at han skulle ha to kalendere, mens andre ikke fikk noen? Han visste svaret. "Pappaaaaaaaaaaaa..."

Ikke lenge etter stappet vi den lurvete julekalenderen i sekken sammen med gaven jcnorway hadde fikset til Helge i sekken og satte av sted til Bestemor. Tellef og Helge hadde nemlig ingen kalender, og ble kjempeglade når Fnate kom med en.

Den eneste som ble gladere enn Helge og Tellef, var Fnate selv. Han hadde fått den dølle tanken ut av hodet, ble behandlet som en helt, og kunne reise hjem igjen til den fineste kalenderen med verdens beste samvittighet.

 

Helge fikk gaven fra jcnorway, og pilte straks avgårde med den. Han setter seg bak bordhjørnet for å studere den. Den er fryktelig fin, men Bestemor skjønner jo at det er "hurrabrus". De inngår en avtale om at han skal få prøve den mot at han venter til julaften. Hun har også satt en strek på den så det er en viss kontroll med innholdet.

På vei hjem er Fnate i strålende humør, selv om han må innrømme at samvittighet er en uting. Uten den hadde han hatt dobbelt opp med julekalendere.

Julebord i FlyFnat

1 Desember var Fnate invitert til julebord i flyforeningen. Det var ekstremt høytidelig og ingenting var overlatt til tilfeldighetene. Fnate merket seg at noen sa forferdelig masse ting, delte ut papirark og så klappet man. Alle sammen. Stemningen var høy og julebordet hadde ikke begynt engang.

 

Fnate dirrer i spenning der han sitter.

Fnate hadde hatt med seg en boks pepperfnater til Oversheriffmesteren, noe som takk for Fnat Springsteen billett. Det løste opp stemningen en smule. Men det var fremdeles så høytidelig stemning at om noen synes det blandet seg en annen lukt inn blandt grevlinglukten... vel, så kan Fnate ha hatt noe med det å gjøre.

 

Til å begynne med ble bordet fyllt med de grusomste ting. Fnate lurer på om dette er noe de gjør med vilje på restauranter. De to første rettene kan knapt beskrives som mat. Som vanlig var det kun det siste som kunne spises. Den var til gjengjeld svært god.

Det ble helt innpå masse brus og Fnate kan knapt huske at Pappa tok han med hjem. Morgenen etter måtte han imidlertid oppsummere kvelden.

 

Det var veldig kult å treffe alle gutta. Tusen takk til oversheriffmesteren for at du fiksa Fnat Springsteen billetter.

 

Og så fikk han hele to julegaver, som den dumme Pappaen hans sier han må spare til julaften. En fra Viasat-mannen og en fra FedEx mannen. Fnate rister og klemmer på disse dagen lang for å finne ut hva  det kan være. TUUUUUUUUUUUSEN TAKK!

Og ikke nok med det. Fnate fikk også pakker på julebordet. Av en som, av alle ting, kaller seg Someone fikk han to ting. Den første kommer Helge til å bli veldig glad for. Det var nemlig en ekte askesky fra selveste Eyfnatajøkul. Tidligere har Helge vært askesky når de har lekt med flyplass settet. Nå kan de henge opp denne:

Så fikk han en superduper SAS kalender. Fnate likte spesielt dette bildet av et mobilt Club Kitchen fra gamle dager.Det var alt i alt en fabelaktig kveld. Takk til alle sammen.

 

Dagen etter skulle egentlig Isbjørnar på julebord med sin hovedoppdragsgiver. Det gikk ikke like bra. Han begynte nemlig å "vorse" veldig tidlig, og endte opp med å sovne i en bokhylle over en time før julebordet begynte.

"Work hard, play hard" - var eneste kommentaren han hadde til det.

 

Til slutt skal det legges til at Viasat-mannen også ga en gave med til Helge. Fnate skal levere den idag, og det hersker en viss uvisshet om hvordan det kommer til å gå.

hits