Gummi-Fnat

GummiFnat, gummifnat, gummi gummi gummifnat

Gummifnat swing gummifnat gummi gummifnat.

Gummi gummi fnat, gummifnat gummi gummifnat

Gummi gummi gummifnat SCHWIIIIIIIING!!!!!Fnate boller seg med gummigodteri på lørdagskvelden.

Morgenkos hjemme

Fnate har vært mye ute og reist på jobb i høst, og neste helg skal han avgårde til Tokyo igjen. Men akkurat denne helgen er han og pappa hjemme.

Fnate har fått lørdagsgodteposen sin tidlig og sitter og spikker på ønskelista til jul. Pappa leser avis og drikker kaffe. Etterpå skal han til Bestemor med ønskelista, og så skal han spise vaffel og drikke saft.Det er digg å være hjemme også...

Hudson News - En delikatessebutikk!

Etter hard jobbing i USA fikk Fnate litt belønning. Han fikk pelle seg ut noen ting i delikatessebutikken Hudson News.

Der har de fabelatige delikatesser som får suglet til å renne fra munnvikene til en liten fyr.

Valget falt på Cola og Snickers. Disse skal i kjøleskapet og spares til jul. De er nemlig ekte amerikanske og det synes Fnate er litt kult.Nøttene knabbet han i Moskva...

Fnate til Amerika på første klasse

Det var en nervøs kamerat-Fnat som skulle reise til New York på jobb sammen med pappaen sin. Ikke bare skulle de reise i økonomiklasse, noe Fnate ikke liker, men de skulle også reise med et fremmed flyselskap - Continental.

Fnate prøvde å overbevise pappa om alt fra gjengslagsmål til akutt sjokolademangel bak i økonomiklasse, for å få pappa til å kjøpe en annen billett. Men pappa var for en gangs skyld urokkelig. Om ikke Fnate en gang i blant reiser i økonomi, vil han ikke vite hvor fint han har det når han reiser i business class, sier pappa.

Pappa er en skroting, synes Fnate. Men åpenbart har den lille fyren med de store ørene en fenomenal evne til å få det som han vil. For når vi skulle sjekke inn hos Continental på Gardermoen og han spratt opp på disken sa de bare "Hei Fnate. Det er åpenbart at du trenger en dugelig iskrem. Og det har de ikke bak gardina. Så her har du nytt boardingkort til BusinessFirst".Her har han klatret opp i stolen sin, og skuler overlegent bort på pappa. Det trengs adskillig overtalelse før han går med på å dele den med pappaen sin. Det som gjorde utslaget var at pappa sa fra seg retten til is.

På Continental serverer de innmari god mat i BusinessFirst. Og de runder av med en DIGER iskrembolle med varm sjokoladesaus. Fnate var storfornøyd.

Vel fremme i New York ble det tid til litt sightseeing utenom møtene til pappa. Her sitter han og ser på Frihetsgudinnen. Pappa var skuffet for han trodde det var frihetsstudinnen, og hadde håpet hun var singel.Deretter var han oppe på Times Square en tur.Der var han jo også nesten hjemme, ettersom han bodde på Hotel W på Times square. Her sitter han i 35 etasje og titter ned på alle godsakene nedenfor:Han savnet mammaen sin veldig. Sist han var her var nemlig mamma her også. Det var hun ikke nå, og det gikk ikke opp for Fnate før vi kom ut av flyplassen og hun ikke var der. Han spant med beina i løse lufta på vei ut, og skulle fortelle om alt, men så var det ingen der. Dårlig gjort. Men vi fikk avledet han med litt museum. På museet hadde de stoppet ut mange dyr som vi så på.Det var i og for seg greit synes han. Men når han så at de hadde stoppet ut afrikanere også ble han veldig paff. Særlig han lille fyren til høyre. Visste han hva han gikk til da han gikk med på å bli stoppet ut?Omsider måtte det jobbes, og det ble to hektiske dager der pappa var i møter og Fnate hadde sin fulle hyre med å sortere fargede binders i bagen. Eller han måtte passe på stasjonene når han kjørte tog. Her sitter han og venter på togstasjonen i Montvale NJOmsider kom toget og tok oss tilbake mot Newark flyplassen. Og denne gangen var det ingen bønn. Det ble økonomiklasse, og det så det dundret. Og det var ikke noe trivelig. Det var NULL tilgang på sjokkis. Absolutt ingenting.

Pappa sov ingenting og er sliten, sulten og gretten. Fnate har rømt til Bestemor for å rydde opp i traumene.

Men han knabbet med seg iPad'en så han kan fremdeles surfe på Scanair...Økonomiklasse er overvurdert!

 

 

Fnat med sjokkis og iPad

Det er søndags kveld. Fnate har hatt besøk av mamma i helgen og er trøtt i trynet. Snart er det ny uke.

Da er det fint når pappa kommer med en sjokkis før han legger seg, og han får lov til å surfe en time lenger enn vanlig på iPAD'en. Fnate drømmer om å dra til Bora Bora. Så Fnate surfer bare om Bora Bora.Mammaen til Fnate har fått vite alt om Bora Bora i helgen.

hits