Shopping shopping shopping

Helge hadde godt med penger i lomma denne turen, og selv om han og de to andre hadde vært på "Candy Store" hadde han penger igjen. 

 

Bra var det, for de siste dagene av USA turen var Pappa'n til Fnate bare på jobb hele tiden. De hadde risikert brakkesyke, om det ikke var for at de var på reine Las Vegas hotellet. 

 

Så dagene gikk med på å rusle rundt på hotellet, drikke brus i baren og shoppe. Helge prøvde gjentatte ganger å bestille nedfallsfrukt... i samtlige av barene... men til ingen nytte. Hver gang måtte han snu forsmådd rundt, slenge capsen sint i gulvet og ta "walk-of-shame" ut fra baren. Tomhendt og sur.

 

Fnate og Tellef pleide å plukke og capsen og trøste han. 

 

Men det var som sagt shopping også. Masse shopping. Det første Helge fant var klistremerker. De kalte det "bumper-stickers" og det betød at de skulle festes på støtfangerene. Helge kjøpte flere. Til seg, til Fungerende... alle skulle få. Neste dag gikk han til klesbutikken og fant en strålende hettejakke. Han kjøpte den ogsåHan er bare litt sur over at han ikke prøvde den før han kjøpte. De spurte jo om han ville prøve den i prøverommet, men Helge er jo litt blyg. Da de ikke kunne garantere 100% at prøverommet ikke var overvåket av CIA, turte han ikke.

 

Han trodde han hadde rimelig godt øyemål, men så feil kan man ta.Han tipper han gir den i gave til Pappan til Fnate. Han kan trenge en god og varm genser, og kan kommer jo ofte på besøk så Helge kan se genseren mange ganger selv om han ikke har den på selv. 

Tidenes korteste Yellowstone tur

På grunn av masse jobb, og før det en tur til Helsinki, ble det en veldig kort tur til Yellowstone i år. 

 

Fnate var råkkestjerne på Fnat Seasons der oppe, så servicen er det liksom ikke noe å si på. Men 2 dager er for kort tid til å gjøre seg nytte av den. Man vil jo rekke alt, og så vil man drikke brus og utforske. For eksempel å myse på låven som Pappa har på tapeten bak sofaen sin

Men han og Pappa dro også på bjørnejakt. 

 

Fnate var skråsikker på å finne en bjørn. De to andre brånektet å være med ut i bjørneland, men Fnate følte seg sikker på at han kunne skremme en liten bjørn eller to. 

 

Det er sånne fine turer der man virkelig kan få diskutert de dype tingene i livet. Ha sånne skikkelige far & sønn - samtaler. Fnate ser tankefullt ut i evigheten. - Hva synes du egentlig er best av Japp, Gullbrød og Troika, Pappa?

 

- Oj... det er et stort spørsmål. Ikke noe man kan svare på sånn helt uten videre. Det er så mange fasetter. 

 

- Ikke sant? Det er helt umulig å si. Jeg har lyst på alle tre... ALLTID. 

 

Fnate elsker tunge filosofiske diskusjoner under åpen himmel. Han kjenner også en helt ustoppelig lyst på godterilyst bygge seg opp... som en tsunami inni seg. Ikke lenge etter må han bare dra. Det er bare en ting å gjøre i slike tilfeller:Godtebutikken...

 

Takk gud for godtebutikken. 

Når Helge tar kontroll

Helge var voldsomt oppesen foran denne turen. Det var lenge siden han hadde vært med på langtur og han hadde kjent det krible i nedfalls-foten i et stykke tid. Når det om sider var dags, var det full gass fra første sekund på OSL-loungen. Siden det var så mange kompiser med, og til og med Nøffju var tilstede fulgte ikke Pappa like godt med på Helge som han pleier. Det kunne blitt fatalt, men heldigvis napper en oppmerksom, og nærvøs, fnat han i bukseleggen. Pappa tar en liten svipptur bort i nedfallsavdelingen... og det var et krater etter at Helge og Frode-fra-Trøndelag hadde vært derHelge ble raskt satt under administrasjon, noe som nok er eneste årsak til at han faktisk kan bevege seg og snakke i dag. Det var en tung natt for Helgingen. 

 

Men altså... gutta er på vei til Yellowstone...

 

Fnate gjorde anskrik og fikk sjokk av denne plakaten i Helsinki i dag tidlig. Er det et tegn?Pappa skrek ikke, men han snublet litt i skolissa og klarte ikke helt treffe flydøra. 

 

Den det er jo timer siden nå. Gutta er på vei mot Yellowstone og Helge har fått losAlle skjønner at han kommer til å få en tung dag i morgen. En tung, tung dag. 

hits