Totalt mislykket hyttetur

I helgen skulle Fnate på hyttetur med pappa og mamma. Han gledet seg masse, men det hele ble en tragisk affære.

1. Noen hadde bestemt at det skulle være med en hund.

2. Denne hunden spiste bamser

3. Hunden hadde fått en bamse som den spiste opp.

Allt dette måtte Fnate overvære. Den stakkars bamsen (ei rosa høne) ble overlatt helt alene i den grusomme hundens vold. Der lå den, halvspist og strippet for verdighet. Heldigvis skjønte pappa hvordan det var fatt, og beskyttet Fnate igjennom helgen.

Aldri mer hyttetur på Fnate. Sånn er det med den saken.

 

Men han fikk spilt litt spill. Fnate var med på pappas lag i Trivial Pursuit og kunne alle svarene.Fnate best i verden

Innertier med Helvetica Airways

Når Fnate skulle hjem fra Milano skulle han fly Helvetica Airways (på vegne av Swiss), og saft suse så lurt det var.

Imens han var i Milano hadde han rukket å bli småtufs og sa han hadde feber. Og pappa skjønte som vanlig ingenting. Pappa bare maste om han var varm eller kald. Men han var ikke varm eller kald, han hadde bare feber. Pappa kan være så dum. Til slutt sovnet Fnate.Morgenen etter skulle de fly hjem med Helvetica

Den første som ble glad var pappa fordi han sa de hadde skikkelig, skikkelig, skikkelig, skikkelig fjonge flyvertinner. Men sånn er nå pappaer. Vi satt også ved siden av en som var veldig interessert i fly. Han snakket mye. Veldig mye. Hele tiden egentlig.

Imens han og pappa bablet om Fokker 100, flørtet Fnate med flyvertinnene med veldig bra resultat. De skjønte nemlig hva han trengte når han hadde feber.

Han fikk så mange sjokolader han ville - noe som var riktig mange. OG når han skulle ut fikk han stikke begge hender ned i sjokoladeskuffen og ta så mange sjokolader han klarte å få med seg. Det ble hele 3 store sjokkiser:Litt av en fangst å ha med hjem. Og feberen, den var borte.

Fnatingen tjener penger til USA tur!!!

Tellef jakter edderkopper, og Helge opptrer for penger hos tante Berit for å tjene penger til USA tur. Fnate skal hjelpe pappa på forretningsreiser.

Det var en tidlig onsdag morgen da Fnate står på perrongen og venter på flytoget. Allikevel er han kvikk og rask i blikket. Ingen trøtthet å sporeDet er faktisk en usedvanlig kvikk og rask fyr som er ute på tur. Vel oppe på Gardermoen bærer det rett til "kantina" (Andre kaller det SAS loungen). Fnate og pappa er helt enige i at det er den beste SAS kantina i verden. Vi er også enige i at den innerste gull-kantina som Fnate kan bruke har blitt bråkete. Der er det bare masse raringer i det Fnate kaller begravelsesantrekk (noen med tynne hvite striper) og joggesko. Og så diskuterer de ofte veldig høylytt om handler de har gjort. Særlig om morgenen. Og særlig i telefonen. Vi liker oss best i den vanlige kantina, selv om vi fint kunne gått i bråkerommet. Men Fnate bråker nok hjemme.

Tid for frokost, og Fnate banker innpå juice.Noen ganger, men bare noen ganger, kommer noen av bråkemenneskene forbi og reagerer litt på at Fnate spiser frokost. Da hender det at Fnate lirker ut en illeluktende smyger i deres retning.

Fnate skulle fly med Swiss Airways i Fnateness Class. Og fikk akkurat det han ville. De kom til og med og spurte "Mr. Fnate, what du you want?". Fnate var lur og sa: "hallo?". Da fikk han sjokkis, og et blad der det stod om et digert fly som skulle lande i OsloDet er viktig med sikkerhetsselen på. Men det kan bli problematisk når man skal titte ut av vinduet og ned på Bratwurst-land. Det ble en mellomlanding i Ost-med-hull-i-land, og der hadde de kake. Fryktelig mye kake. Og så innmari fryktelig god kake. Pappa synes de har dårlige stoler der, som er umulige å lene seg behagelig tilbake i, men Fnate kunne ikke brydd seg mindre. Fnate skal ha kake:Vel fremme i Milno er det en innmari trøtt Fnating som kravler opp i køya for å slumre:Det er digg å være Fnat i Milano 

 

Fnate trøtt i trynet

Fnate må tjene flere penger til USA ferien, og da må det jobbes. I helgen har han stri-jobbet i Gøteborg. Der har han tjent 4 kroner som bagasjevakt mens pappa har vært på messe.

Han er helt utslitt, og som trøst kjøpte pappa DN av han så han slapp å sykle helt opp til bestemor. Fnate må bare hvile det lille han kan.For allerede på onsdag bærer det videre til Milano. Der skal Fnate jobbe enda mer...

Livet er en dans på epler, bananer og en gang i blandt pærer. Men veldig sjeldent på sjokolade.

Gutta på tur 2010

Det nærmer seg GUTTA PÅ TUR 2010.

Den 13 oktober braker det løs og alle gutta, både Fnate, Tellef og Helge skal til Yellowstone Nasjonalpark.

Alle gleder seg veldig. Omsider kom reiseheftet i posten hjem til Bestemor, der Tellef og Helge bor. De to gutta har nistirret og lest seg opp på de viktigste detaljene igjennom helgen.Bestemor dekker reisen for Tellef og Helge. Det ble 14,- kroner. Men de må dekke lommepenger selv. Så nå sitter de og pønsker på hvordan de skal tjene ekstra penger. De har jo ikke ukepenger slik som Fnate.

Hele reisen er booket igjennom Bongos Tryllereiser.

Fnate på President Suite

Fnate hadde igjen ligget med bena høyt og pustet i en papirpose et par dager. Denne helgen skulle han ikke bare på tur, men for første gang på lenge skulle han på tur med både mamma og pappa.

Når Fnate kom frem til Kempinski hotellet i Berlin sa de bare "Welcome back Mr. Fnating. We have the perfect place for you". Fnate er ikke så stiv i engelsk, men sa "HALLO!" og håpet på det beste. Det beste skjedde siden Fnate ble geleidet inn i President suiten.

Der lå det et brev fra hotelldirektør Birgitte og en stor skål med sjokkiser til Fnate:Fnate brydde seg mer om sjokkisen enn brevet og gaflet i seg før han studerte minibaren. Den stod til et godt terningkast 6 den også:Etter å ha plukket litt nødvendigheter var det bare å sette seg i daglig-stuen på rommet og trykke innpå litt brus:Før man slenger seg litt nedpå og venter på at mamma skal komme. Hun kommer med eget fly litt senere.Dernest bar det ut i fin-stuen på rommet for å lese seg litt opp på Impressionismen. Et kunst felt som virkelig har fascinert Fnate. Det påstår ihvertfall Fnate, men vi er litt usikre på om det egentlig stemmer.Men etterhvert tar lengselen HELT overhånd. KOMMER IKKE SNART MAMMA? MAAAAAAAAAAAAAAAAAMMMMMAAAAAAAAAAAA...Men til slutt kom Mamma. Og Fnate hadde en sjefsbra tur til Berlin.
hits