Sayonara Fnatosaurus

Fnate skal på juleshopping i Tokyo i Desember.

Han og pappa har shoppet på det store SAS salget, og har fått billige billetter. Så har de shoppet oppgradering hos Optiontown og stri-håper at det går igjennom. For det er langt å fly til Tokyo sier pappa.

Fnate har dermed et nytt ønske til SAS. Han er sikker på at ingen elefanter reiser mer med SAS enn han. Så han synes snart han har fortjent et eget Eurobonus kort med FNATE på. Det må da være mulig?Uansett gleder han seg stort og har begynt å øve seg på å opptre som en vaskeekte Japaner.

1. Han skriker "BANZAAAAI!" før han promper
2. Han skriker "HAI!" og stanger i sjokoladene
3. Kaller seg "Fnate-San"
4. Han prøver også å drikke brus med pinner, men det går dårlig.

東京エレファント

Fnate og Anton

På tirsdag var Fnate med pappa på en kort jobbtur til København. Fnate vil først og fremst si at det er fint med sjokoladekake i loungen. Fnate satt ved kakefatet og veivet med gaffelen for å holde grådige svenske og danske forretningsfolk unna fatet. Men jobben ble gjort vanskelig av at det var avstand mellom kakefatet og brusdispenseren. Han måtte derfor forlate kakefatet for å fylle på med brus. Vips så slapp Svenskene til...

Fnate vil dermed sende et forslag til SAS om at de fremover setter kakefatet ved siden av brusdispenseren.

Men dette handlet altså egentlig om Fnate og Anton:Fnate og pappa hadde tatt en håndfull mynter fra valutaboksen, og brukte alt sammen på Michelsens godteributikk.

Fnates første møte med Anton ble episk. Men nå virker snart ikke Anton mer, så Fnate bønnfaller alle om å komme med nye svarte Antoner til han.

Helst NÅ!

Avissalg gir brus i posen

Det er søndag og det er fint vær ute. Da er Fnate tidlig oppe og klyper pappa i armen for å få han med ut på avisrunde.

På søndager med fint vær pleier nemlig Fnate å få pappas avis så han kan reise opp og selge den til bestemor og fungerende bestefar. Det er en lang sykketur opp, men Fnate har pakket den fint inn og passer godt på.Vel fremme har Fnate solgt den for 1 krone, og da er han raskt oppe i setet sitt og tuter i hornet. På tide å sette kursen mot nærmeste kiosk.Ikke lenge etter ligger en svett Fnat i godstolen sin og formelig heller innpå brus som han har kjøpt for pengen sin.Heller brus en søndagsskole!

Fnate har bursdag

Fnate ble født Ca 14 august. Da kom mammaen til Fnate til Pappaen til Fnate og sa - "han her er din". 

Dermed var det oppe og avgjort.

Noen år senere har Fnate vokst seg opp til en liten fyr som går amok bare av tanken på bursdag. Siden pappa skulle avgårde på jobb på selve dagen måtte vi gjøre en liten avtale. Vi byttet rundt på dagene slik at det ble lørdag 16 august, etterfulgt av Søndag 15 august og til sist mandag 14 august.

HURRA!!!! Fnate har bursdag, og Bestemor hadde bakt diger kake. Pappa hadde kjøpt pakke.Fnate hadde selvfølgelig oppdaget pakken og har ligget med bena høyt det meste av dagen, så det ikke skulle gå helt over styr mens han gledet seg. Tellef forspiste seg på kake.

Heia Swiss Fnatness-Class oppfnatering

Etter en trist affære med Delta karokebusser i Amerika var det skikkelig opptur når Fnate skulle til Sveits. Swiss Airways selger Fnatness-Class oppgraderinger for en slafs og en ingenting.Fnate fikk sjokkis med en eneste gang han kom ombord. Ikke et vondt ord om elefanter, og det tøyt med brus hele veien. Skulle bare mangle på de harde arbeidsdagene til Fnatingen. Når han kom fram var det masse kake, og en stor bolle med Toblerone sjokkis, Storveis.

Pappa har lovet at det blir mye during med Swiss i høst.

Tilbake på jobb og tanker om karaoketaxi...

Fnate er tilbake på jobb. Det er et slit å jobbe, men Fnate skal jo få en promille av pappas bonus og de skal han kjøpe tur for. Så Fnate håper på et dugelig julesalg på flyturer. Man trenger nemlig ikke være bommullskirurg for å skjønne hvilken klasse Fnate liker å kjøre. Det er seffern F.

Men først må det jobbes og slites. Her sitter et trøtt tryne og stapper i seg morgenbrusen før en svipptur til SveitsFnate har fremdeles ikke kommet over karoketuren i Amerika, og hvor frekke en del folk er. I 4 timer satt Fnate og Tellef i en stupfull karaoketaxi på vei til flyet hjem fra New York. Og ingen satte pris på han. Først og fremst tilbød han seg å synge. Ingen ville høre.

Rett overfor han satt to gamlinger som hadde pyntet seg med kors på skoene, jakka, t-skjorta, på stokken og i hodet. Han spurte hva de skulle, og de sa de skulle til Israel og besøke Eli. Fnate og Tellef ble henrykt for Fnate kjenner Eli. Det er tanta til bestefar, og hun bor ikke i Israel. Men uten så mye som en diskusjon avfeide de det hele. Innmari frekt. Og dette var bare begynnelsen...

Med andre ord var ikke dette noe særlig til tur for ellefnater, og det er ingen hemmelighet at Delta ikke skal få mange flere av Fnates surt opptjente ukepenger. Neste gang blir det AA, for det har Fnate brusbonger.

Den traumatiske opplevelsen har også gjort det litt uggent å blogge om det. Det skal helst glemmes.

Fnate uansvarlig, du liksom...

Pappaen til Fnate har kjøpt ny telefon, så Fnate har arvet den gamle. Fnates nye telefon er mye bedre enn gamle fordi han kan ha bilder på den, også er det spill.

Fnate var veldig fornøyd når han poserte med den nye telefonenMen så kommer krisen fordi Fnate vil ha abonnement, og Pappa sier at han bare kan få kontantkort siden han fortsatt er litt uansvarlig....

UANSVARLIG???? Fnate synes det er usedvanlig dårlig gjort å si sånt. Og ikke minst uhorvelig urettferdig. Fnate er ikke uansvarlig. Han er tvert om ansvarlig for en rekke saker og ting.

Pappa har tross alt selv sagt at det er Fnate som er ansvarlig for alt rotet i skuffen hans og at det er Fnate som var ansvarlig for å velte brusglasset igår. Men idag mener altså pappa at Fnate er uansvarlig. Foreldre er teite og snur om på hva de mener fra dag til dag.

Heldigvis ble vi venner igjen over kveldsmat. Fnate fikk Bris og sjokkis. Pappa spiste noe grevlingfór.Imorra skal Fnatingen til Sveits.
hits