Tøffe fyrer passer på Elvis

Elvis var veldig god til å synge sanger. Nå har han parkert mikrofonen.

Såpass hadde gutta fått med seg, og de satt spent i bussen på vei ut til Elvis. De sang det de mente var Elvis sanger for full hals. Særlig "Mellom bakkar og berg ute hos Fnate" og "Det er hva jeg kaller en Fnat.... av hoooooooning"

Når de kom frem så de det enorme sikkerhetsoppbudet. De skjønte straks at dette var en viktig kar, for ingen ville tørre å yppe med denne gjengen av bjørner:Det var virkelig hardbarka karer. Fnate spurte den brune til høyre, han hette Joe Hardy, om de satt der hele dagen. Det gjorde de.

Elvis hadde også to fly. Fnate la merke til at disse flyene ikke hadde turistklasse, og holdt ikke tilbake med å minne pappa på det.Alt i alt en fin tur til Elvis

Fnate varsler Industrial Action!

Fnate har hørt de grusomste ting om turistklasse på lange flyturer. Alt fra gjengslagsmål og tiggere til at man må betale for brusen og sjokoladen.

Og denne gangen hadde altså pappa vært rå-gnien og bestilt Økonomi-klasse på BA. Riktignok Økonomi Ekstra, men Fnate kjente allikevel redselen krype inn over ryggen.

Allerede tidlig på flyturen prøvde Fnate å rømme inn i Club kabinen for å raide snackbaren. Her skuler han rundt hjørnet for å følge med når flyvertinnene snur ryggen tilBare en årvåken pappa hindret full skandale.

Fnate på sin side mener at Club klasse er en Fnate-rett og skal stemme over en politisk streik om et par dager. Streiken skal gå over 3 dager og da skal han være sur hele tiden og nekte å rydde i skuffen sin.

Streiken skal være i høst, men før Oktober, for da skal han til Amerika igjen. Og da skal han reise i Club klasse.

Terningkast 1

Fnate tester Westin Heavenly Minibar

Fnate har vært på en dugelig tur i Amerika sammen med Tellef, Pappa, Mamma og en kompis av pappa. 

Etter å ha kommet hjem har Fnate slitt med luft i magen og skurrete bak-dyse. En stund var pappa redd han hadde fått fnatlus, men nå er alt bedre. Og bloggingen kan begynne.

En av tingene Fnate og Tellef hadde gledet seg til var å teste Westin sitt Heavenly minibar konsept. Først var det imidlertid en lang kjøretur til Memphis in blå bil. Den var såpass fin at Fnate vil anbefale blå biler til alle han kjenner.Vel fremme i Memphis sjekket han inn på Westin hotellet. Etter noen EKSTREMT skuffende dager på hoteller helt uten minibar hadde det vært mye skriking og surving. Det er ikke til å legge skjul på at heisen var fylt til randen av spenning (og en uforskyldt liten smyger) på vei opp til rommet. Dette var tross alt høydepunktet. Skulle dette skjære seg var turen mislykket.

Men Heavenly Minibar konseptet oppfyllte alle guttas villeste fantasier. To måpende gutter ble bare sittende å stirreStappfull av de herligste ting. Allt de hadde savnet var på plass. Og ikke nok med det. Oppå minibaren var det sjokoladebokser store som en elefnat. Proppfulle av fine saker.Proppfulle i posen var det bare å slepe seg tilbake i senga og køye. Bilde av mamma og Roald Amundsen er satt opp i tilfelle kritisk hjemlengsel.Et klart terningkast 7 er Fnates kommentar før en trøtt Tellef ber han holde tåta og sove. Beste minibaren så langt
hits