På besøk hos Obama

Plutselig en dag, helt uten forvarsel, regnet det gode nyheter på Fnate. Han var invitert til å feire Malia Ann Obamas bursdag i Washington. Og ikke nok med det, han fikk også ta med en kompis. Ikke uventet valgte Fnate å ta med Tellef. Den 3 juli, dagen før bursdagsfeiringen hev de seg avgårde på tur.
gardermoen

Første stopp var Gardermoen. Det var god tid til å få seg en brus, og grei tid til å titte litt på flyet. Det er gøy å fly. Først skulle de kjøre det lille flyet ned til København. Serveringen ombord var ikke særlig å skryte av syns gutta. Det var en ørliten sjokolade, men det var alt.

fnatclass

Når de kom til København og skulle videre var det andre boller. En kjempestor stol der det var god plass til begge gutta. Den kunne bli seng, og de kunne hoppe i den. I tillegg kunne de få all den brusen de ville.
reidar

Etter dugelig med brus og sjokolade blir selv en liten elefant dårlig i magen og må på do. Som flaks var møtte de en veldig hyggelig fyr på doen. Han hette Reidar, var en liten gris, og jobbet der med å sortere våtservietter. Han kunne gi en mengde tips. Blandt annet at det var en egen plass på flyet der de kunne løpe og hente seg så mye sjokolade og brus de kunne klare å spise.
minibar

Vel fremme på Westin hotellet i Washington var første oppgave å inspisere minibaren. De hadde et "Heavenly Brus" og et "Heavenly Sjokolade" konsept som skulle vurderes. Terningkast 5. Trekk for at det var litt lite sjokolade.
westin

Brus er hentet. TV skrudd på. Og konseptet "potensiell mamma" blir studert. Terningkast 5,7.

capitol

Bursdagsfesten var voldsom. Fyrverkeri, konserter, parader og masse raringer. Her på konsert foran Capitol. Der sang de patriotiske sanger og hadde gratis vann. Vann er fryktelig vondt.

hvitehus

En tung diskusjon kvelden før gikk på om det hette Det Hvite Hus eller De Hvites hus. Da de endelig kom frem kunne de konkludere med at det var helt hvitt og at han som bodde der var brun. Terningkast 6.

nationals

Etter tips fra en fyr på internett dro begge gutta på baseballkamp med Washington Nationals.

gummibjorn

Alle turer har en slutt, og på mandag bar det hjemover. Men på veien fantes det en lounge med selvbetjening av gummibjørner. En idé som Fnate syntes var sterkt undervurdert i Europa.
hits