BA pysjen i boks!!!

Fnate har hatt en hel ukes ferie, der Pappa delvis har vært uten velferdsoffiser. Resten av tiden har Fnate leid inn Mia som ferievikar. Det har gått sånn nogenlunde... hun var eksepsjonelt god til å tømme minibaren, men ikke helt 100 på hverdagsoppgavene til en velferdsoffiser. Så Pappa var ikke i tvil på at det skulle bli greit å få Fnaten tilbake.

 

Men så... når Pappa syklet opp til Bestemor for å hente Fnaten hjem igjen var det store ting på gang - PYSJ

 

Endelig (!!!!) har han fått den BA pysjamasen han alltid mener å ha fortjent. Der lå den... ferdig og klar til prøvingOg den passer PERFEKT!!!!Fytti katta! Han kan nesten ikke vente til neste BA tur, selv om den bare er dager unna.

 

Han sprader rundt i stua hjemme... det ene benet foran det andre... snurre rundt... tryne så det suser... karre seg opp igjen og late som ingenting og spankulere nonchalant videre.

 

Livet er fenomenalt!!! Tusen millioner takk, Bestemor!!

 

Hu har stært Smurfedåpsen min!!!

- "MIA HAR SPIST OPP SMURFEDROPSEN MIN!!!"

 

Pappa kommer hjem til en ilsint Fnat, som poserer med en heeeeeelt tom boks smurfedrops.


Pappa kunne normalt ha trodd at Fnate hadde spist alle selv, men husker vagt at noen satt og tygde fornøyd i senga den morgenen, mens Pappa selv prøvde å sove.

 

- "Men du knabba ene pysjen hennes for å legge den opp så den skulle passe deg?"

- "Det gjelds ikke!!! Nå er du bare annoying, Pappa"

- "Men du gjorde det?"

- "Næææææææææææææææææææææi, det har jeg aldri gjort. Du bare vrir på ting og er dum!"

 

Det ender med at Pappa må ut og kjøpe nye Smurfe Drops. Så sitter han med Fnate og ser fobbal på TV.

 

- "Vet du hvor Mia ville på bonuspoengturen da?" - spør Pappa. Fnate titter skeptisk opp, med munnen helt full av smurfedrops og bulende kinn.

- "Jakarta" - Sier Pappa. Fnate bare stirrer i et par sekunder, så begynner han å skoggle. Smurfedropsene spruter, og han setter til og med ett i halsen, så Pappa må ta en Heimlich-manøver.

 

Dette var virkelig til pass på henne. I Jakarta er det jaggu ikke mye å gjøre. Fnate godter seg stort i sofaen, og gjør "Odd Karsten Tveit, Jakarta" - simuleringer.

 

- "Det eneste man kan gjøre i Jakarta er jo å sitte ved hotell-poolen, i loungen eller å tømme minib... eh... minibaren..." - Fnate begynte setningen i vill latter, og så blir han stum. - "... det er jo akkurat det jeg liker... JEG VIL VÆRE MEEEEEEED"

 

 

Det er det som skal til

Folk lurer stadig på hvordan Fnate order å holde på som han gjør, med all reisingen også videre.

 

Svaret er kosttilskudd. Både han og Pappa tar det. Pappa bruker den til høyre, mens Fnate sverger til den til venstre.Smurfedrops... (de gule) smaker ikke så godt, men det er det som skal til.

Tilbake i 62K

Hjemreisen til Fnate begynte med en helt ufattelig kjedelig togreise nedover langs Hødson elva. Fnate trodde det skulle blitt greit, men så er det første han hører når han kommer ombord at kafevognen ikke var i drift mellom Albany og New York. Heldigvis har Pappa med en flaske vann, men tog er i det hele tatt ikke favoritten. Uten kafevogn er det kriseSå det er en sliten og muggen Fnat som ankommer New York, og som må henge ut mens Pappa har møteMen etterpå lysner alt... VELDIG. Fnate er tilbake i 62K. Stamskuffen hos BA. Det er lenge siden sist, og han bruker laaaaang tid på å studere menyen. Han går for ostekake. Ost er jo dessuten sykt sundt. Bær er også sundt. Han tror rett og slett han skal legge seg ned og bare slurpe inn kake sidelengs...Åj åj åj... det er fint med 62K før man skal hjem til GaleMiatias

Verdens sureste by...

Fnate var veldig oppesen i bilen istad. Dagens møter helt oppe ved Lake George var ferdig, og Fnate lærte at Albany - som han skal overnatte i - var rangert som en av USA's Topp 10 sureste byer. Alle var vistnok sure. 

 

- "Er de ikke alltid det i New York?" - lurte Pappa på. Det er jo tross alt i staten NY. Men noen mente å kjenne en som ikke var sur. 

 

Men så kommer Fnate dit, og sammen med Pappa leter han febrilsk etter Hertz bilutleien, der bilen skal leveres. Til slutt må Pappa ringe. Han setter på høyttaler, og Fnate tipper de er skikkelig sure. Det er bare 5 minutter til de stenger.

 

- "Åh, jeg tror jeg ser dere i en hvit Impala der, jeg. Ikke stress. Bare kjør til Hilton hotellet og så løper jeg opp og tar den for dere" - sa mannen. Det var da forbaska lite sur han var. 

 

Så kommer Fnate inn og skal sjekke inn. 

 

- "Hallooooo og velkommen skal dere være... vi har oppgradert dere så dere kan få lounge tilgang, og her er navnet mitt om det skulle være noe" - sa jente i lobbyen. Ikke sur hun heller.

 

Så kommer han opp på rommet, og der har til til Fnate forargelse til og med fyllt opp minibaren hans... på forhånd!- "Makan!!!!" - Fnate smeller igjen døra og labber avgårde. Han er dritsur. Her har han ventet seg en skikkelig sur og muggen gjeng, men så virker de ikke. Alt er bare tull. 

 

- "AAAAAAAAAHHHH... ekstra makan åjåjåj" - Han roper i forargelse og snur brått på helen , da han kommer på at han også glemte å ta ut brus av skapet. 

 

Han henter en og spinner sur bort og setter seg i vinduskarmen, med ryggen tilSå langt har Albanerne vært skuffende blide, men Fnate selv er i ferd med å bidra til å redde ryktet deres.

 

- "Skal du bli med bort i loungen, Fnate?" - spør Pappa

 

- "NÆÆÆÆÆI!!!!" - bjeffer Fnate. 

Stamkåk

Det er vel ingen hoteller i hele verden som Fnate bor så ofte på som Springfield Marriott. 

 

Der er han virkelig stamgjest, og resepsjonen sier bare "hei Fnate" når han kommer. Til og med de i kiosken vet at det ikke er noen fare når han kommer lett joggende ut av heisen for å pakke et fang med snop å ha med på rommet. Det vil si - de skjønner jo at det er en tornado som nærmer seg når de hører plinget i heisen og ser den grå eminensen komme løpende - men de vet at det kommer til å bli gjort opp på et tidspunkt. 

 

Til og med i restauranten kjenner de igjen Fnate og vet at Pappa vil ha den edleste elgedosis - i full fart - før han blir hentet til middag. En middag som alltid er 15-30 minutter forsinket. Men det er liksom kalkulert inn. 

 

Sånn er det å være stamgjest, og Fnate føler seg litt hjemme i Springfield... en by få klarer å elske. 

 

Og... så synes han det er fint at de dekorerer lobbyen med litt passende bilder hver gang han kommer. Det er de små tingene...og at Pappa har kjøpt inn brus på forhånd, sånn at de har litt i kjøler'nKort sagt så er det ikke bare det dyre som er luksus. Luksus kan være å ha en plass som er bittelitt "hjemme". 

 

Og Fnate kan ikke annet enn å bite seg merke i at et stort (!) hus i forstaden her koster omtrent det samme som han og Pappa sin lille kåk i Lillestrøm. Og da får man hage, oppkjørsel, garasje, skjul og et antall epletrær på kjøpet. 

 

Fnate kunne bodd i Fnat Longmeadows

Perrier time...

For a relaxing time...Make it a Perrier time- "Aaaaaahhhhhhh"Nei, det er ikke sponsa innlegg, men Fnate som slapper av og koser seg etter å ha reise økonomiklasse med BA over hele Fnatlanterhavet. 

 

Der han sitter på Taj hotellet i Boston føler han seg litt sånn sheriff og vil prøve seg på en reklameinnspilling. Lett inspirert av "Pappa og MammaMia" på Fnat Hyatt Tokyo... du vet... "For a relaxing time, make it a Santori time"

 

Fnate ser for seg en karrriere som modell etter velferdsoffiserkarrieren. 

Skredder søkes

Det nærmer seg sommerferien med Bestemor og Fungerende, og Fnate har allerede begynt å tenke på hva han skal ha med.

 

Han er veldig klar for sånn BA pysjamas, men hver gang de skal finne en til han så mangler de størrelsen. Dette er det nærmeste han kommer;Poenget er at han trenger å få lagt den opp litt, så den passer. Han trenger også en lite hull bak på buksa så han får ut halen.

 

Det er så klart viktig at logoen beholdes.Så skredder søkes og han betaler godt.

hits