Fnate pakket og nesten klar for USA

Fnate skal til Amerika og er stålklar. Som vanlig gleder Fnate seg VELDIG til ting, og det blir værre og værre for hver dag som går når det nærmer seg.

Fnate drar ikke før om en uke, men han har allerede romstert rundt i skuffen for å finne hva han skal ha med seg. Det aller viktigste er jo:

Flagget
Passet
Reiseforsikringen
Lommeboken
og penger...Det var under denne grovpakkingen det gikk opp for han at han var tom for kæsj. Ikke en dollar betyr ikke en sjokkis.

Her må noe gjøres

Helge har blitt skadet

Helge var jo bokstavelig talt høyt oppe etter å ha begynt med stolpedansingen. Han glemte alle hverdagens bekymringer og følte seg som en konge. Med bena i kors kunne han titte ned på alle de andre.Men alle oppturer er jo ofte fulgt av en nedtur. Helge sin ble litt vel bokstavelig. Han hadde sittet en uke på toppen av lampa og nektet å komme ned. Men dehydrert og sulten som han var måtte det jo gå galt til slutt. Taket glapp og Helge rutsjet rett i gulvet.Hornene fikk en real trøkk, han er tross alt en 6-tagger, og måtte plastres. Han må ligge en uke, og får pleie av Tellef og den sinnsyke grisen. De mater han med vann og ferske urter.


Is i magan...

"Når man har is i magen og bomull mellom øra... Da er det fint å være til!" Fnate har hatt det sånn stort sett hele uken, så det har blitt dårlig tid til å blogge.

Men så må det nesten rapporteres at elgen Helge, som var så tankefull etter Sverigeturen, virkelig har kommet seg. Han ble jo inspirert av Paradise hotel til å danse på påle for å bli mindre tankefull.

Dette er en uke siden, og han har totalt glemt alt. Det er bare påledansing som gjelder. Og han har blitt ganske god. Så god at han nå svinger seg rundt helt i toppen av lampa til Bestemor.Fnate klør seg i hodet og spiser en is til.

"Is i magan og bommull mellom øra.. Da er det fint å være Fnaaaaaaat!"

Skogens konge har vært i Sverige

Helge har vært med Tellef og Fnate på svipptur til Stockholm for å kjøpe puncheboller. Punchebollene var kjempegode.

Men over hele Stockholm var det elger i butikkvinduene. De måtte stå i glohete vinduer, eller henge i vanlige stropper i taket. Alle sammen med SVERIGE-gensere på, og totalt strippet for verdighet.

Det er en tankefull Helge som titter ut på skogen på vei tilbake fra Gardermoen.Han dro hjem til Bestemor og furtet litt. Så tittet han på favorittserien sin; Paradise Hotel, og kom på at man blir mye gladere av å danse litt rundt metallstenger. Så han gjorde det, og ble med ett litt mindre tankefull.

Akkurat som deltagerne i serien - Ikke spesielt tankefulle.

En staut Fnat!

En staut Fnating titter stolt utover Romeriksåsene. Lukten av en liten due fyller luften og blander seg duften av ny-tinet gjørme og fjorårets bjørkeblader... Livet er herlig.
Men det går ikke lenge før Fnate oppdager at guds frie natur er vanvittig oppskrytt. En sjokolade får smilet og naturinteressen på plass igjen.Tur i naturen er sterkt overvurdert!

Sjokolade vs Tur = 1-0
hits