Isbjørnar har blitt verdensstjerne! (Ihvertfall i USA)

Etter at Isbjørnar var ferdig med å passe treet til Helge og hadde fått lønningen sin skulle han videre til neste oppdrag. Da skulle han holde vakt på en lydmesse i Tyskland. Fnate og Pappa var så heldige å få henge med. De møtte han utenfor hos Helge der han satt klar med penger og niste.Vel fremme i Munchen var han satt til å passe på en del topp hemmelig teknologi. Han hadde en egen spesialbygget utkikkspost som han fulgte med fra.Han fikk svært mye oppmerksomhet. Han hadde også et lite kjærlighetsforhold til en Amerikansk dame som hette Rosemari. Umidlertid skulle de vise seg at dette forholdet brått ble avslørt av USA's største lydblad Stereophile. Disse var raskt ute med å slå opp dette.

Lenge lå det på forsiden. Pinlig selvfølgelig, og dere kan lese det hele her: http://www.stereophile.com/content/isbjornar-keeps-watch-falls-love 

Det var ikke stort annet å gjøre enn å stappe innpå litt av nista til det hele fikk blåst overKveldene brukte Isbjørnar stort sett til å se på film. "Bodyguard" så han spesielt mange ganger. Både Fnate og Pappa syntes det var morro å ha vært med en slik storhet på jobb.

Helges tre har vokst!

Idag var det høytidelig måling av treet til Helge. Han var veldig nervøs når Matmor skulle foreta første offisielle måling på 14 dager. Hornene dirrer.Men det er ingen grunn til bekymring. Treet har vokst 1,5 centimeter og jubelen står i taket. Sjelden har vi sett en elg så glad som Helge.

Det er ikke stille her serru....

... men Fnatingen er skikkelig travel med jobb. På selveste 17 Mai reiste han ut på jobb igjen. Rett etter han kom hjem fra Amerika. De hadde gjort om litt på kantina og Fnate ville ta dette flyet til Tyskland.Det kunne han selvfølgelig ikke siden han skulle fly med Lufthansa, men damene som jobbet i kantina synes han passet fint der. Det fine med det er at han fikk kake.

Kake er henimot optimalt.


Fnat møter overmakt - LIVE innlegg fra London

Fnate var oppesen og entusiastisk på Loungen på Gardermoen i dag tidlig. Han stappet glad innpå litt Cola for å varme opp magen, og hadde denne gangen bare håndbagasje.I London skulle han og pappa for første gang bruke det nye fine BA kortet. Pappaen var nervøs for at Fnate skulle gå amok og at de skulle bli jagd ut. Fnate holdt seg i skinnnet noen sekunder, men så så han herlighetene og skar avgårde. Han gomlet i seg digg og helte i seg Cola.

Men uansett hvor mye han drakk kom det bare mer ut i skapene. Om han drakk en Cola kom det to nye. Kelnerne kom ustanselig og fyllte på mer. Mer, mer, mer, mer. Mot slutten av det siste sjokoladekakestykket gikk det på pur vilje. Men med munnen full av kake så han kelneren komme ut med enda en helt ny diger kake og da var det over. Fnate ga opp og falt bakover i stolen. Mett som ei furu og glad som en strikk. Pappa hjalp han litt opp med genseren så det ikke skal presse.Det er ikke mer å hente rett og slett. Denne loungen var tøffere enn Fnate, og han gleder seg til å komme tilbake.

Pappaen har det ikke stort bedre etter å ha spist 3 hovedretter og en hel del kake (Det er normalt en ganske småspist pappa). Nå prøver han å presse i seg litt Champagne, mens Fnate ligger i sofaen og raper. Han prøver å ligge helt rett med hodet så det ikke skal renne brus ut av munnnvikene.

Vil British Airways angre?

Fnate har pakket og er klar for ny jobbreise imorgen. Han har telt bananer på kjøkkenbenken og fått ukepenger, så lomma er full av harde kontanter. Hele 2,50 er i boks, og de skal brukes i 5th Avenue i New York hvis det blir litt tid til overs.

Fnate og pappa har også fått ny farge på British Airways kortet sitt, så Fnate skal på selveste F-loungen i London. Der har han aldri vært, så han gleder seg VELDIG. Han har hørt at de har store mengder boblevann og masse digg.

Pappa frykter at at British Airways kommer til å angre på at de har gitt et slikt kort til Fnate, og har sagt til Fnate at han må prøve å  ta det litt med ro så han ikke blir båret ut - skrikende og sprellende.

Men det er selvfølgelig lett å si nå. Det blir værre imorgen når det koker i hodet og brusskapet står der foran han.

Men sånn er det med arbeidsturer. Noen må ta dem. Eller som Fnate og Solan sier:

"Kom arbeidslyst og treng deg på, her skal du motstand finne!"


Planen satt ut i verket...

Er det noen som husker bjørnen Isbjørnar som var smågal og styrte på et laboratorium der han forsøkte å gjenopplive mus med hjelp av klubbe og sterk vekselstrøm?

Isbjørnar har siden blitt re-sosialisert og har begynt i sikkerhetsbransjen. Dette gjorde han selvskreven i del 1 av planen for å beskytte C-vitaminene til Helges tre.

Det har nemlig gutta lært - Rå kraft er undervurdert. Her har Isbjørnar ankommet.Han er en røslig kar og vil nok avskrekke de fleste fugler. Men den kløktige planen har også en finurlig del 2. I FOX'en som de har gravd ned til treet har de bundet et tau. Den andre enden av tauet er festet i et større tre. Den skjæra som prøver seg på tross av vaktholdet skal bli grådig overrasket.Nå er det bare å vente, og passe på.Selv om Isbjørnar er litt skummel (det står faktisk "FORSIKTIG"-klistremerke på munnen hans) føler Helge nå en dyp ro og visshet.

Dette skal nok gå bra. Og om bare treet hans får litt ro og vitaminer ser det virkelig ut til å gå bra.

Fnate fått ny stol

Mens alle de andre bekymrer seg for trærne sine har Fnate fått seg ny TV-stol. Han er svært fornøyd med den nye fine stolen. De hadde små versjoner som kanskje hadde passet bedre, men Fnate ville ha den store.

Kampen om julegrana

Treet til Helge var jo som sagt ganske så pjusk når det ble plantet ute, så Fnate skulle reise opp med en FOX så det fikk mer C-vitaminer. Her har han og Helge lagt klar FOX'enOm man titter nøye vil man se at Helge her har glemt Boomerangen sin, noe som skulle vise seg å være en stor tabbe. De pakket nemlig ut FOX'en og gravde den ned ved siden av treet. Så vannet de. Etter at Fnate hadde reist kom det så ei frekk skjære diltende. Helge grep etter Boomerangen, men hadde glemt den. Dermed måtte han trekke seg tilbake og skrek fortvilt etter hjelp. Men for sent. Da Tellef og Larris kom hadde skjæra vært og gravd opp FOX'en og stukket avgårde.Det var ikke lenger noe annet de kunne gjøre enn å forsøke trøste en fortvilt elg. "Sånt skal man da ikke behøve å finne seg i" survet Helge. Men til ingen nytte. Etter en stund stakk de inn i gangen. Larris mente at det måtte da gå an å finne på noe for å ta igjen? De slår sine hoder sammen.Og gjett om de har kommet opp med litt av en plan? Fortsettelse følger.

hits