Hjemme alene går fort over styr

Igår var pappa hos Bestemor og hentet Tellef og Elgen Helge ned på besøk til Fnate. Fnate skulle jo egentlig være alene hjemme mens pappa var i Moskva, men det ble jo ikke noe av. Men Pappa var på jobb i dag, og da herjet gutta som værst.

Når pappa kom hjem var det fullt kaos. De hadde montert opp Fnates flyplass-sett midt i stua.

Fnate kjørte Jumbojet'en med rute nummer BA009. Han ropte og bar seg om at "de hadde en liten teknisk feil" mens han duret rundt.

Tellef satt ved det store blå flyet, men det kunne vistnok ikke ta av på grunn av streik i den danske kabinforeningen sa han.

Og stakkars Helge, som er litt rar i knollen men veldig snill, hadde de overtalt til å henge i et kosteskaft over flyplassen og være askesky. Gudene må vite hvor lenge han hadde hengt når Pappa tok han ned, men han var både tørst og sulten og spiste dugelig.

Hjemme-alene helg?

Pappa skal til Moskva og Fnate skulle være hjemme alene. Først var det mye hyling og vræling. Men så dro vi på "liksom-turen" til Bergen. Det hjalp.

Så bunkret vi. Pappa var ute og kjøpte mat som Fnate skulle ha i helgen:Fnate begynte plutselig å glede seg veldig. Tellef og Elgen ble invitert og skulle bli litt av en helg.

Men så kom vulkanen og nå sitter pappa ASKEFAST hjemme. Fnate er plutselig blitt nervøs for at Pappa skal forsøke å levere tilbake alt til butikken.

Så nå sitter Fnatingen og passer på alt sammen.

En liten "liksom-tur"

Fnate har vært hjemme i 4 uker. Pappa syns det er deilig. Fnate syns ikke det er deilig. Fnate liker best å være på tur, drikke brus, titte ut av vinduet, dra flyvertinner i skjørtet for å få sjokkis og titte ut av vinduet igjen.

Om et par dager skal pappa til Russland, og Fnate skal ikke være med for Russland er ikke noe særlig land for Fnater. Fnate er skikkelig misfornøyd og det kan man jo forstå.

Så idag laget vi en "liksom-tur" for Fnate. Og bare for han.

På SAS-museet på Gardermoen har de en liten flykabin der de simulerer en tur til Bergen. Det er film i vinduene, det er EuroClass stoler og vi hadde med oss brus. Fnate satte seg godt til rette, og så serverte pappa brus og sjokolade til han mens han cruiset over Hardanger og til slutt landet i Bergen.Fnate var strålende fornøyd. Og det beste av det hele er at det koster ingenting. Og Fnate fikk en "liksom-tur" til Bergen.

Stor oppstandelse hos Bestemor

Igår var Fnate oppe hos Bestemor med presangen han hadde kjøpt for den første bonuslønningen sin. Det var et STORT øyeblikk for en liten Fnat å plutselig kunne komme opp som storkar.

De andre gutta som bor hos Bestemor så med stor misunnelse og stolthet på hva kompisen hadde fått istand.

Etter han hadde reist igjen ble det full baluba. Alle sammen fikk være med å leke med presangen. De synes ikke selve parfymen og kremen var så spennende, men det var jammen litt av en boks som fulgte med. Det hadde vært baluba og fest hele natta. Selv katta hadde kommet frem fra under stolen.

Når Bestemor våknet holdt de fremdeles på. Bare den navnløse Grisen hadde fallt omkull på puta til Tellef. Men så er ikke Grisen helt mentalt stabil heller. Han og Elgen Helge har hengt sammen mye av vinteren og funnet på bøll i stua.
Pakke til Bestemor

Fnate har bonusavtale hos Pappa. Fnate skal få en promille av Pappas bonus hvis han hjelper til med turer og har omvendt telefonvakt.

Omvendt telefonvakt betyr å ikke svare. Fnate har nemlig ikke forstått dette med telefonsalg og reklame. Han tror det er statsministeren som informerer han om ting han må ha. Så han er stort sett henrykt, bestiller og takker. Mot å ikke gjøre det får han bonus.

Før påske fikk han litt forskudd, og det brukte han på å bestille pakke til Bestemor. Idag kom UPS og leverte pakka fra Molton Brown i London. Fra Fnate til BestemorBestemor ble kjempeglad!
 

Da påskeegget landet

Onsdag før skjærtorsdag var Fnate trøtt og ville helst ligge i skuffen sin så lenge som mulig. Men Pappa gnålet veldig om at han måtte opp. Fnate ville ikke. Tils lutt sa Pappa at Påskeharen hadde vært på besøk.

Fnate spratt ut av skuffen og spant ut på kjøkkenet. Han fikk en lei slædd på parketten men var fort på plass.

Påskeharen hadde satt igjen et påskeegg...Fnate vil helst kaste seg over det, men han vet jo at påskeegg er magiske. Tar man dem opp før skjærtorsdag blir de tomme. Man har lov til å riste litt, kjenne litt og dytte litt - men ikke åpne. Fnate prøver overspent å titte inn i sprekken, men til ingen nytte:Morgenen etter var ikke Fnate i skuffen når Pappa våkner. Egentlig er det ingen stor overraskelse at Fnate har "døgnet" på kjøkkenet og flærret opp egget ved midnatt. Nå er det en mett og fornøyd Fnate som sover halvveis oppi egget.Påske er digg!
hits