Mer Hollywood-treatment i vente

I dag kom det plutselig et nytt brev fra British Airways til Fnate og Pappa. Fnate hadde ikke ventet noe sånt helt enda, så dette måtte være noe ganske spesielt

Han røsker den opp og det er et fint brev fra en som heter Hillier som forteller at Fnate og Pappa har fått noe helt spesielt...

...nemlig en liten G og en liten L og en liten krone på BA kortet sitt. Akkurat sånn som noen SAS kunder kan få en liten ørn

Fnate får vann i munnen bare han tenker på all den Hollywoodbehandlingen han tror han kommer til å få nå. Åj åj åj...

Søndagskos i regn

Når Fnate vokna i dag regnet det. For mange er det en negativ ting, men ikke for Fnate. Bikkja hans er jo gal etter å grave ned ting til regnværsdager. Alt den kommer over graver den ned mellom sofaputene.

 

I dag regnet det og da begynte Staut å romstere i putene for å grave ting opp. Resultatet var en Lohengrin sjokkis, som de kan dele.

Pappa får ikke nærme seg, for Staut lukter annen hund og blir ilsint. Det lukter beksvart pointer og Staut liker det ikke.

 

Fnate er i bedre humør, for Mia har vært der å lært han å klatre i trær. Fnate har aldri klatra i trær før, men nå klarer han å klatre helt opp i toppen av jukkapalmen.

 

Det er fint å lære nye ting.

Operasjon påskegodt

Selv om "Mia" mener at Fnate må få bli med på påsketur til Syden, så setter Pappa foten ned. Det er voksentur og der hører ikke Fnater hjemme. Fnate surmuler ganske mye over dette, helt til Bestemor forteller at hun har organisert påskeproviant til han og Staut og nyfyren og Thuang.

 

Da er det bare å begynne tidlig og mase på Pappa om å kjøre opp til Bestemor og hente.

 

Fnate vil også ha med Staut. Staut har nemlig aldri kjørt nybilen og det er viktig å trene litt med korte turer. Staut finner seg lett til rette i stolen. Fnate følger nøye med.

Det er bra, for det tar ikke lang tid før Staut blir veldig urolig og vil opp og se. Fnate må både rope og veive med armene for å holde kontroll på bikkja si. Det er bra det er en kort tur.

Men vel fremme er det fantastiske ting på gang. Fnate hadde ventet et påskeegg, men makan til rart påskeegg. Bestemor må hjelpe til med å pakke det ut.Det tar litt tid før Fnate helt forstår hva det er han faktisk får...

Det er... det er...

 

Det er en helt enorm sjokolade. En større sjokolade enn Fnate noen gang har sett. Synsfeltet hans innsnevres. Han hyperventilerer. Så ser han stjerner og må bare legges ned med bena høyt.

Nå kan Pappa bare dra. Gjerne så fort som mulig.

#DagensOutfit

Dagens outfit...

 

I dag var jeg skikkelig usikker på hva jeg skulle ha på meg. Jeg romsterte i skuffen og kom over dette antrekket:

Snekkerbukse fra Build-a-bear (den har fått et ørlite bremsespor, men er ellers helt fin)

Tømrerskjorte fra Build-a-bear

 

Føler meg skikkelig vel i dette.

Kunsten å entre et kjøleskap

Mange har sikkert lurt på hvordan en bitteliten Fnat klarer å hente seg brus i kjøleskapet hjemme, helt alene.

 

Det er et ganske godt spørsmål, og fakta er jo at han ikke klarer det HELT alene. I dag fikk Pappa for første gang innsyn i prosessen.

 

- "Det er en ganske enkel kontrapsjon" - forklarer Fnate alvorlig mens han monterer den på kjøkkenbordet.

 

Kontrapsjonen er en miks av tom Bris-flaske, Swifferstang og bikkje

Deretter er det viktig å styre stanga direkte mot kjøleskapet... Presisjon er et nøkkelord her

- "Cleared for Take-off" - sier Fnate til Staut, som tar sats for å hoppe.

 

- "readyyyyyy... aaaaand... ROTATE!" - Det siste roper han (Fnate)

 

Staut hopper og Fnate er Airborne før Pappa rekker å komme med innsigelser.

- "Pleier du ikke åpne kjøleskapdøra først?" - spør Pappa

 

- "En gang i blant" - mumler en litt fortumlet Fnat fra gulvet foran kjøleskapet

Pappa hjelper han opp og blåser litt på knollen hans, og snart er Fnate klar til et nytt forsøk med åpen kjøleskapdør. Denne gangen lykkes det uten problemer.

Det er et utrolig snedig opplegg. Pappa må innrømme det.

Sjokkert over FPu

Fnate har hjemmekontor om dagen. Det betyr at han kan ligge og strekke seg litt før han begynner. Han venter helst til Pappa har gått for dagen før han, i flg han selv, spretter opp som en våryr kanin og begynner å jobbe.

 

Det første han gjør er å hente seg litt Farris i kjøleskapet. Det er helt grunnlegende for en god dag. Deretter går han tur med Staut rundt stuebordet, før han og Staut tisser på jukkapalmen. Helt synkront.

 

Etter dette skal det foretas litt romstering. I går hadde han romstert papirer utover hele stuegulvet, og da ble Pappa litt sur.

 

Så i dag romsterer han isteden i en skuff med merkelige ting.

 

Etter hvert er det lunchpause - noe som betyr Facebook. Og det er der han kommer over dette bildet fra Frp's ungdom i Agder

MAKAN!

 

Selvfølgelig må dette bli forbudt. Pupp har lenge vært et betydelig irritasjonsmoment for Fnate. Dess mer pupp, dess mindre oppmerksomhet fra Pappaer. Fnate mistenker at det ikke bare er han, blant unge, som har dette problemet. Helt siden mammajaktens morgen har pupp vært et problem, og en av årsakene til at han delvis har skiftet oppfatning av hele prosjektet.

 

Skal folk bare få lov til å sole seg midt i en båt? Uten redningsvesten på i solsteika og 30 graders tropesommer?

 

Nei, det skulle tatt seg ut. Skulle man liksom plutselig fått lov til å gjøre ting, bare fordi man selv synes det er ålreit og det ikke er til skade for andre. Det går jo ikke an, og det er soleklart at regjeringa måtte på banen.

 

Det neste kunne blitt at folk mente kvinner skulle få stemmerett eller at de kunne bli prester. Bare fordi de hadde lyst og fordi det ikke var til sjenanse for andre.

 

Det kunne jo for eksempel tenkes at en av disse 2,5 millioner damene kunne finne på å være beruset under valget og dermed stemme på feil parti. Det har man ingen garanti for at ikke kan skje.

 

Nei... Man er tross alt borger i et land og da skal det være en del mennesker som bestemmer hva man skal gjøre, og det blir urimelig å kreve at de har kunnskap om alt de bestemmer. Tenk så mange ting de har å bestemme?

 

Og til sist... Ærlig talt, Frp... Som flere av de mer fornuftige kommentatorene på posten, så kan det påpekes at båten på bildet sannsynligvis er over 8 meter land. Og da kan man altså sole seg uten redningsvest, redningsskjøyte og nødrakketer.

 

Skivebom av Frp.

 

MAKAN!!! etc etc også videre

Smuglerfnat

Det søte liv passer Fnate ganske bra. Veldig bra, faktisk. Om han skal være ærlig.

 

Etter en kort sightseeing i Tokyo skulle han hjemover. Denne gangen i suitnessclass på Emirates. Han tok ingen sjanser, men lot seg ganske enkelt boarde HELT INCOGNITO. I en skopose fra BA.

Kanskje ikke en veldig elegant måte å boarde på. Men Fnate vil heller gjøre dette enn å risikere å ikke få tilgang til minibar.

 

Etter avgang titter han forsiktig ut for å se om kysten er klar...

Det er den. Han snur seg lydløst i retning minibaren...

Et lett trykk på knappen... så durer det liflig i maskineriet og en verden av brus åpner seg...

Han vet ikke hvor han skal begynne engang... da han blir oppmerksom på en hel boks full av sjokkiser og annet snop

Han gafler i seg litt, før han tar frem brevpapiret fra skuffen tar seg av dagens korrespondanse - i form av et brev til Bestemor.... og om noen tenker "jammen hva om flyvertinnene kommer forbi og oppdager han"?

 

De kan komme forbi så mye de vil, for Fnate har lukka døra.Fnate skal, som vanlig, aldri fly på noen annen måte fremover. Dette er ganske enkelt måten å gjøre det på.

 

(Akkurat nå, derimot, blogger han faktisk i rent sinne. Pappa har vært ute en tur og lukter kake når han kommer hjem. Hvorfor, hvorfor, hvorfor i alle verdens dager har ikke Fnate fått være med hvis de hadde kake der. Fnate digger kake. Kake er fint)

Smuglet inn på Emirates

Etter at Pappa hadde sagt rakkestiernefarvel til "Mia" (Fnate liker også "Mia" fordi hun er kompis med han), bilen hadde kjørt han til Gardermoen og han hadde spist sjokoladepudding i loungen var det på tide å smugle han inn på Emirates. 

 

Det gikk faktisk overraskende bra. Det ble ingen ekstra gjennomsøkning av bag'en, slik man fryktet. Muligens var årsaken at flyet fra Oslo til Dubai, til Fnates enorme skuffelse, ikke hadde minibar. Han har noen harde oppgjør oppgjør med Pappa over dette. 

 

Men fra Dubai til Hong Kong er er det minibar. Det er en fryd, og alt går så greit. Han setter seg rett opp og klapper fornøyd i hendene foran skapet. Suglet drypper fra munnvikene. Det eneste som er en smule irriterende er at de har plassert den beste brusen bakerst og inni hjørnet. I tillegg har de laget en form for et bur, som gjør det unødvendig vanskelig å komme til godsakene. Det værste er at Pappa mener han bare har godt av å streve litt. Makan. 

 

Men til slutt får han ålet seg inn. Fine ting. 

Etter denne turen vanker det bare noen dager i svarteste Kina. Det er ingenting for Fnate der, og det er så skittent og ille på hotellet at Fnate ikke får lov til å være ute av kofferten engang, uten at Pappa er der. Han blir regelrett låst inne. 

 

Og dette selv om det beviselig er er et Four Seasons hotell i byen. Fnate vet det, Pappa vet det og alle vet det. Det koster ikke mer enn Best Western i Lillestrøm engang. Men bor Fnate der? Neida. 

 

Heldigvis varte det ikke lenge. Kun to netter, før Fnate var på vei vekk igjen. Han slipper endelig ut i friluft igjen når han kommer til kantina på Guangzhou. Han finner noe som kan ligne på brus i kjøleskapet. Det bobler og smaker brus, men sannelig om han vet. 

 

For å være sikkert på å ikke bli syk drikker han bare halvparten

Men så... Så kommer han altså til Hong Kong. Og den følelsen kan bare ikke beskrives som noe annet enn at det er bedre enn å prompe. 

 

Pappa har skrevet om den her: Hong Kong følelsen og Dragonair

 

Det Fnate liker best er at selveste Peninsula hotellet i Hong Kong, der Fnate kjenner en av sjefene, har laget sjokoladebuffet på kantina. Hva er sjansen liksom? Både Fnate og Pappa formelig gafler innpå mat og sjokkis og kaffe. 

 

Det er så fint å kunne spise det man vil uten å frykte at lemmer skal falle av eller at magen skal eksplodere. 

Og rett utenfor kantina har de sånne butikker som får en til å føle seg bittelitt hjemme. I denne sjappa har de for eksempel kjempedyre jakker til Pappa og skikkelige gode kjeks til Fnater. 

Det er en skikkelig fin dag, og etter noen timer på Vingekantina bærer det videre til Tokyo. En helt fin by, som riktignok pleier å sette Pappa i fyr og forårsake nokså akutte hjemreiser. 

 

Men Fnate reiser i stil. Vinduet forrerst til høyre der sitter Fnate og titter ut av. Og sånn... Akkurat sånn skal et sete se ut på fly. Her er både Pappa og Fnate enigeDet er en stor del til Pappa til høyre, og en mindre til Fnate til venstre. Og så henger det planter på veggen som Tellef kunne spist om han hadde vært med. 

 

Men nå... Nå er det altså Tokyo

Råkkestjerne morrakvist

Fnate voknat i bag'en i dag. Han skal nemlig ut på minibartur til Hong Kong. Det vil si, han skal ut og fly Emirates. 

 

Der er han jo egentlig bannlyst, så han må reise under Pappas navn, men det går greit for Fnate. Målet helliggjør midlene, liksom. Fnate har aldri fløyet på langtur med disse gutta. Bare mellom Bangkok og Hång Kång. 

 

Men nå drar han hjemmefra, og kl 10:32 durer det i telefonen hans. Limousinen står utenfor. Fnate går helt kanakas amok og løper rundt i ring på gulvet. Hopper opp og ned og maser på at Pappa skal få stått opp. Noe han til slutt gjør, og Fnate kan spinne ut til den svarte Mercedesen utenfor. Det foretaes en skikkelig Råkkestjerne avskjed før også Pappa kommer seg inn i bilen og han drar avsted.

Sjåføren ler helt til Skedsmokorset, for han syntes avreisen var kul. Fnate skjønner ingenting, men det er ikke så nøye heller så lenge man sitter i Mercedes.

Og så bærer det rett opp på kantina for å spise frokost. Fnate går for sjokoladepudding. 

Sånn er det når man er råkkestjerne og skal fly Fnatness Class. Fnate synes jo selv at han hører best hjemme enda litt lenger foran i balja, men Pappa kjipet seg. Hjem derimot... 

 

Men først skal han på jobb og være velferdsoffiser i Hång Kång og Guangzhou og i Tokyo. 

Liv i gjesteskuffen

"Iiiiiiii am Hubby, the skanky kangaroooooo

Hubby, the skanky kangarooooo

I am Hubby the skanky, I am hubby the skanky

I am Hubbyyyyy, the skanky kangarooooooo!"

 

Det synges selvlagde sanger fra gjesteskuffen når Pappa kommer hjem. Der sitter to fyrer og skråler av full hals.

Heldigvis er det ikke noe verre enn at to fyrer har funnet en litt overmoden parmesanost i kjøleskapet og blitt høye på mugg.

 

God helg

Endelig hjemme.

Det var en ganske lang flytur hjem, og med tidlig avgang var det ikke lett for hverken Fnat eller Pappa å sove.

 

Helge drev og surret med sitt da han fant en grei liten hybel bak en stol. Det var greit innredet med både vegglampe og stell.

Men Fnate ville heller ligge i skuffen sin, eller sitte i fanget på Pappa. Dette hadde vært en skikkelig koselig tur. Den første gangen noensinne da Fnate er med på gruppetur av dette slaget, og sammen med alle sjefene. Agent Discus... Oversherriffmesteren... Ølbleiesjefen...

 

De eneste som manglet var Pappaen til Sparkende Foting, Reidar og @Præmielodda (også kjent som onkel Danielsen).

 

Men fnate var fornøyd. Så fornøyd at han til slutt tilbød seg å frivillig raide Club Kitchen for Pappa.

Det er Fnaten sin det.

 

Men nå er han hjemme og det er mye og gjøre før han skal ut på minibarflight på Søndag. Pappa skal så klart jakte Mammaer, og da må Fnate hjelpe til å få bilen ren. Mammaemner liker reine biler...

 

... også husker Fnate noe fra gamle dager. Fra forrige gang Pappa hadde bil. Nemlig at når man står i vaskekø så har man sjokkis. Fnate liker sjokkis.Men samtidig er det litt skummelt når vaskemaskinen går for full guffe.

Men han hører på Pappa snakke med kompisen sin, og humrer.

 

- "hu var driiiiiitsøt, men så sa hun at hun hadde 8 unger.... krise!" - maser Pappa

- "slappa di kråke. .. . klart hun ikke har 8 unger!" - kjefter kompisen.

 

Men snart altså. Snart så er det ut på tur igjen. Den fjerde siste (planlagte) jobbturen mellom nå og midten av august. Men det blir nok en England tur imellom der også.

 

Men Fnate skal fly Emirates og smugles om bord. Allerede på søndag.

Hjem hjem hjem hjem

Omsider var ferien over og gutta skal hjem. En siste innspurt på shoppingfronten ble unnagjort før avreise. Det var bukser til kompisen til Pappa og til Stankelbein. Stankel heter ikke Stankel for ingenting, og Pappa hadde store problemer på Macy. Han skulle ha str 27/34 i olabukser for dame. Dama i butikken nektet og mente at Pappa nok mente 34/27 - "eller så er stankel grusomt lang". Pappa kunne bare bekrefte at Stankel er nettopp det - grusomt lang og skrudd sammen av binders og magic mushrooms. Men det løste seg sånn nogenlunde til slutt.

 

De fleste av de andre på gruppeturen dro hjem på almueklasse, mens Fnate og Helge jo skulle kjøre med skuff. Gutta likte seg, som vanlig, på Fairmont. Det er hotell som er helt i Fnate sin stil. Velfungerende minibar, masser av "F"-er rundt om og god seng. Det er nesten litt trist å sjekke ut. Pappa liker seg i lobbyen, så det brukes litt tid der før avgang

Men straks må det reises, om det skal rotes bort kvalitetstid på kantina. Og det skal sies - selv superkantina til BA på Seattle er ikke sååååååå fenomenal. Men de har noen ting som Fnate liker. De har store kanner med M&M. 

 

Fnate vælver innpå av de gule, så han får bra med C-vitaminer i seg før den lange turen... 

... før selveste Agent Discus tar ansvar og løper og henter OREO kjeks og Club Soda. Det er bare å si det rett ut - Fnate liker å bli oppvartet på denne måten. Det er faktisk nokså utmerket, og han ligger bare og slanger seg mens godsakene settes foran han.

 

Det er litt sånn som de gamle Babylonerne hadde det - tenker Fnate. 

Og rett utenfor vinduet står balja han skal reise hjem med. 

Men Helge da?

 

Vel, for å svare Robert H, som lurte på om Helge kom seg på flyet på vei hit for egen maskin - så er svaret ja. Ihvertfall sånn nogenlunde. 

 

Nå hadde han jo egentlig blitt frisk etter trikset med plommelikøren, men her på superkantina har de jo med boblende nedfallsfrukt og da er veien kort til mer ulykke. 

 

Imidlertid har de en klok gammel tante som styrer med Super-delen av kantina. Hun har vært ute for slike som Helge før, og steller raskt til rette for han. Det organiseres med bøtte ved bordkanten og nå kan Helge koser seg så mye han bare orker. 

 

Når han plutselig ikke orker kan han bare snu seg mot bøtta, legge omslag på hodet, bli ferdig med gugga og så fortsette på med mer nedfallsfrukt.Et fenomenalt system, om han må si det selv...

 

...og det må han faktisk. Neste stopp, London

Slapp søndag

Gutta ville ikke finne på særlig mye idag. Helge var jo i ekstremt dårlig form etter å ha kjørt Plommelikørkurs helt alene igår. Det meste av dagen gikk med på å ligge i bag'en og rope på mamma, avløst av noen turer ut for å hente våte omslag. 

 

Først utpå kvelden var han med på å kommunisere mer normalt, og han fikk lov å reparere litt med druesmudi. Det var også hjemmekamp for Seattle Sounders fotballklubb, og den leste han seg godt opp om og fulgte med på. De vant 3-0, så det var god stemning.

Pappa ville ut med Agent Discus og Oversheriffmesteren til Bainbridge for å spise mat og drikke humlesmudi. Så han skar avgårde på båttur ut dit. 

Og fant nøyaktid den humlesmudien han ville...

...mens Fnate egentlig bare satt på hotellrommet og koste seg med minibar og TV. Det er jammen ganske fint med en dag helt alene, syntes han. 

 

Og Pappa kommer riktig entusiastisk tilbake han også. 

 

- "Der vøttu Fnate. Der skulle vi bodd!!! Fytti katta" - Pappa er i fyr og flamme over øya. 

 

Fnate koser seg og hører på, mens Pappa skjenker seg et ørlite glass vin til historien sin.

- "Vi må bare finne en passelig sprø mamma og en bikkje og... tja.... kanskje et par øl" - Pappa er svært entusiastisk. 

- "Mammaen jeg skal få kan neppe være helt normal" - konkluderer Fnate

- "Ikke i det hele tatt!!!!"

 

I morgen bærer det hjemover med BA, og Fnate skal sitte i godkantina og drikke brus. 

Å gjøre hva man vil

Dagen etter Boeingbesøket får gutta lov til å gjøre akkurat hva de vil. De vil ikke det samme, men det er greit nok. 

 

Helge, han vil sitte på rommet og blande plommelikør. Det var ikke plommelikør i minibaren, men Helge er ikke bekymret. Han har nemlig funnet alle de tingene han trenger for å kunne blande sammen en helt utmerket plommelikør helt selv. Han legger dem fornøyd ut på gulvet. 

 

4 centiliter av hver av disse og en ørliten spray med appelsinjuice på toppen skal gjøre susen.

- "Helges spesialplommelikør" - forklarer han stolt, men enser knapt at Pappa og Fnate drar.

 

Fnate ville heller på Flymuseet og se på Concorde og Airforce 1 (det forrige presidentflyet). For å komme dit må man først en dugelig tur i taxi

Før han til slutt kommer frem. Før han skal inn i selve Concorden kan man gå i Concorde room og få kake.

Concorde er tøft altså. Skikkelig skikkelig tøft

Så var det presidentflyet sin tur. 

 

Pappa tok bilde av seg selv på trappa opp i Airforce 1 og sendte til en venninne, uten å si mere. 

 

- "God tuuuuuuuuuuuur" - svarte hun. Jauda. Det er en skikkelig fin dag på museum, og masse merksnodige fly.

Nå er det bare å komme seg tilbake på hotellet for å se hvordan Helge har det. 

 

Det kan nok være litt ymse...

Søvnløs i Seattle

Fnate hadde gledet seg VELDIG. Han var invitert på VIP-tur til Boeing fabrikken og kunne ha med seg en kompis. 

 

Pappa og Agent Discus organiserte turen. Agent Discus hadde ansvaret for det tekniske, mens Pappa var Food&Beverage manager. Så var det 8 andre deltakere, inkludert Fnate og Helge. 

 

Det var svært uvanlig for Fnate å ikke skulle ha ansvaret for alt selv. Dette var på mange måter en av Fnates første virkelige ferier på lenge. Og det går da også virkelig bra. Det begynte på kantina i Oslo. Vafler og jordbærsyltetøy funker for en Fnat. 

 

Helge følte seg litt i det Franske hjørnet og ville ha noe som passer med boblende nedfallsfrukt. Det smakte tarmslyng, men han presset det ned. Helge var i det kulturelle hjørnet. 

Pappa ordnet alt. De kunne bare si hva de ville ha, og så kom det som perler på en snor. 

 

Men Pappa gikk lenger enn dette. På første flyet over til London behøvde man ikke engang si hva man ville ha. Agent Discus insisterte faktisk på at dette kom til å bli en riktig lang dag, så han ville vente med ildvannet. 

- "så klart" - sa Pappa - "jeg skal bare på do". Litt etter kom han tilbake, og på magisk vis hadde lommene fylt seg med ildvann som nå kunne konsumeres.

 

Fnate var faktisk litt imponert over denne elegante håndteringen av et pikant problem, og tok notater til eget fremtidig bruk. 

 

Neste stopp var Superkantina i London. Her var det Agent Discus som viste interessante takter. Alle vet at det kan gå litt heftig for seg når Helge får 'los' i avdelingen for boblende nedfallsfrukt, men Agent Discus hadde med egen merking slik at Helge enkelt kunne leveres på flyet, om det skulle gå helt galt. 

Men Fnate må selv fylle ut innreisepapirene til USA. Den slipper man ikke unna, selv på organiserte turer som denne.

Han svarer som vanlig "JA" på alt, og er også denne gangen heldig med immigrasjonsmyndighetene, da han møter på en elefantentusiast. Men det er en annen historie.

 

Alt bare glir så innmari lett denne turen. Ombord svinser han lett opp i andre etasje. Crewet kommer med kake. Brusen sitter løst og alt er egentlig bare kos.

Det er vanskelig å klage under sånne forhold. Fnate og Helge følger bare stille med når Pappa skal lære BA crewet å mikse SAS-drinker, og ellers kose seg hele veien over. 

 

Og vel fremme... Hotellet med "F" på alt. Oppgradert som stamgjest. Fnate vinker eplekjekt til Agent Discus som fikk rom i andre etasje, mens han selv, Helge og Pappa fikk hjørnerom i toppetasjen. 

Hva kan man si?

 

Jo, Fnate vil gå til et så ekstremt skritt at han vil gi Pappa en "godkjent". Under tvil, så klart, men allikevel - Godkjent. 

 

Dagen etter ble han hentet av en Boeing buss og kjørt opp til fabrikkene i Renton og Everett der han fikk subbe rundt og se på at de bygde nye dumbojet'er og satte inn splitter nye 62K -seter. Den nye dumbjoet'en er svær altså... når man bare er en bitteliten Fnat og står på gulvet og myser opp.

 

Også så han at de bygde Kjoslinere og han fikk romstere med kabinveggen, som ikke var tykkere enn fingeren hans på det tynneste. Han fikk lære hvordan de lagde det også. Det var noe med at de la lag på lag med svart gaffatape og varmet med hårføner, før de stablet alt inn i steikeovnen. Fnate skal forsøke å lage et sånt fly selv en dag mens Pappa er på jobb. All gaffatapen i verktøykassa til Pappa i 18 minutter på 225 grader burde gjøre susen. Men det blir først når han kommer hjem.

 

Dessuten fikk han egentlig ikke lov å blogge om at han hadde vært på den turen hos Boeing, siden det ikke var noe de de offisielt gjorde. Så ikke si det til noen.

 

Hyyyyssssssj 
 

hits