Hvor skal Fnate dra i høst?

Fnate skal som kjent til Råkky Mountains i Oktober.

Han har to dager på seg, og starter i Denver der pappa har vært på jobb. Men hvor skal Fnate dra de to dagene?

 - Fly til Jackson, bo på Four Seasons, leie bil og dra til Yellowstone?

 - Stinke til Aspen?

 - Noe annet sted?

Forslag mottaes med en prutt rett i dysa!

Mysteriet med Ur-Fnaten Del 3

Det ble mye tenking, pønsking og ikke minst spekulering over hva de mystiske tallene på Fnate statuen kunne bety.

Men så en dag sa pappa at han måtte på jobbreise til Stenkullen. Fnate ble stille i 3 sekunder. Så rapet han. Så ble det stille igjen før han slapp ut en liten smyger der bak. Den luktet forøvrig ille. Han grunnet litt over det, og forsøkte å finne ut hva det kunne være han hadde spist som luktet så ille.

Så spurte han pappa om adressen vi skulle til i Stenkullen, så han kunne si fra til Tellef. Pappa ga han adressen på en lapp: SVEAVÄGEN 3,  44 361 STENKULLEN, SVERIGE

Det ble stille i rommet. 44361 og et sted som hette STEN KULLEN. Det måtte være svaret. Fnate hoppet opp i kofferten og led seg igjennom en kjip togtur.Vel fremme var det bare å begynne å lete etter spor. Han lette og han lette. Til slutt ga vi opp og skulle til å ta toget videre da et skilt stjal begges oppmerksomhet."BALLE" stod det. Og den som hadde skrevet det hadde lagt stor flid og kjærlighet i det for det var merket med små hjerter rundt. Men hva kunne BALLE bety? Hva var det for slags spor?

BALLE - BRILLE - POMP - PROMP - DANGLEBÆR - PRUTT... Brainstormingen var igang.

DANGLEBÆR?

Mysteriet med UR-Fnaten Del 2

For en tid tilbake ramlet Fnate over en mystisk statue i Chicago. Mest sannsynlig det første beviset på en tidlig Fnatisk kultur. Og kanskje et tegn som kunne styre Fnate i retning av GigoFnateZumas skatt.

En stund glemte han det, men så begynte marerittene å komme. Han drømte om sjokolader som fløy sin vei og at han ikke rakk flyet, og at pappa forsvant.

Det bare måtte være en forbannelse, og etter å ha diskutert litt med Tellef fant de ut at den eneste veien ut måtte være å finne skatten. Så de ga seg til å studere bildet. De holdt på kjempelenge da de til slutt fikk låne et forstørrelsesglass av bestemor. Da åpenbarte det seg noe de ikke hadde lagt merke til tidligere.Et tall var skrevet inn på statuens kne:

44 361

Hva kunne det bety? 44 361 skrevet på en kolle av stein?

Fnate til Råkky Mountains

Til høsten skal Fnate til Råkky Mountains. På vei dit skal han Sitte godt i en egen skuff under TV skjermen:

Club World cabin.

Gafle i seg kaker med sjokolader inni, og drikke brus:

Delicious afternoon tea.

Se masse på TV og spille spill:

Club World personal flat screen.

Fnate skal med...Juhuuuuuuuuuuuuuuuuu! Når Fnate kommer frem så skal han enda mer.

Fnate på Prøve-VM i kollen

Fnate er på sinn aller første Kollen-dag med pappa. Det vanker brus og pølser og Fnates store helt NORTHUG - BEST I VERDEN!!!

Fnate stålsatte seg på at han skulle ha med flagget sitt. Pappa sa det ikke var helt riktig flagg, men det var ikke Fnate det minste enig i.Så flagget ble med. Omsider kom 5-mila igang og det var en svært engasjert Fnat som heiet da løperne kom forbi på første runden. Men hvor var Northug? Hvor var Northug??? Fnate strekker seg og ser alt han kan. Skal det bli en katastrofedag? Skal livet hans være ødelagt?Fnates hjerte sank og klumpen var klar i halsen. Det trengtes mye brus og sjokolade for å stabilisere. Men såååååå på andre runden var alt i orden igjen. Northug i ledelse. Fnate heier og flagger alt han kan.Fra det øyeblikket var dagen en eneste stor fest. Fnate var aldri i tvil lenger. Dette ble gull til verdens beste. Hurraaaa!!!

Fnate feirer bursdagen til bestefar

Fnate har aldri møtt bestefaren sin, for han døde på bursdagen sin lenge før Fnate ble født. Men det er viktig at man fremdeles feirer bursdagen hans sier Pappa. Så idag feirer Fnate og Pappa bursdagen til bestefar.Pappa forteller Fnate om alt bestefar hadde holdt på med da han var liten, og da bestefar turet rundt med blandt annet Kåre Willoch og lagde noe pappa kaller for politikk. Fnate syns det er mer spennende med kake enn politikk. Men han følger nøye med på hva som blir sagt for da vet han at han får enda mer kake.

Mysteriet med Ur-Fnaten - DEL 1

Noen av de aller første innleggene i bloggen handler om Fnates slektshistorie, og Ur-Fnaten. Som skrevet er lite kjent om de eldste Fnatosaurusene og de første moderne Fnatene. Man visste blandt annet ikke om de hadde en avansert kultur. Man regnet med at de hellte i seg brus og kylte innpå en del sjokolade men forøvrig var man usikre.

Det gikk rykter om Kong GigoFnateZumas skatt og en ørliten forbannelse. Men hverken Fnate eller Tellef hadde festet særlig lit til dette tidligere.

Sjokket var derfor stort da Fnate og pappa nærmest ramlet over ett av de første virkelige spor etter tidlig Fnatisk kultur under et museumsbesøk i Chicago.Denne henimot umerkede kjempe-Fnaten stog henslengt i et hjørne. Både sittestillingen og den atletiske magen og holdningen ar ikke til å ta feil av. Det måtte være en kobling mellom denne fyren og Fnate.

Et mysterium som bare ventet på at Fnate skulle oppdage det...
hits