Talkshow i stumfilm-tiden

Kjempe-før var det helt stille på film når man var på kino. Litt mindre før, nærmere bestemt i 1927, fikk man for første gang musikk som gikk i takt med filmen. Den hette Jazz singer.

I 2010 kunne et lite antall skuelystne overvære et talk-show der det ikke ble utvekslet et eneste ord. Det foregikk ved Navy-Pier i Chicago.Talk show verten hadde tatt bronsefrakken på, så han var ikke så veldig pratsom. Fnate var kjempenervøs og litt skurrete i rompa etter litt for mye sjokolade så han sa heller ingenting.

Etterpå følte imidlertid Fnate at opptredenen hadde gått veldig bra.

Fnate på Bubba Gump Shrimp

Fnate liker ikke reker og Fnate har ikke lov til å drikke øl. Men Fnate liker å være med på guttetur til Chicago!Så Fnate er fornøyd i Chicago

A poor lonesome Fnating. A long long way from home

Fnate var langt hjemmefra når det ringte inn til OL. Fnate har gledet seg så fryktelig til å se på sin nye helt Petter Northug på TV. Norge er best og Northug er tøffest i hele verden! Det er en tankefull Fnate som titter ut over en fremmed by...Heldigvis var han lur og fant seg dugelig med nisteFnate gleder seg til OL

Fnate i Paradis

Å være i paradis vil si å kunne sitte i hetta på jakka til mammaen sin og titte ut av vinduet på bussen.Det er ikke alle som har en så fin mamma.

Endelig et hotell som tenker på Fnater!

Fnate reiser masse. Ikke før var han kommet hjem fra Tellef besøk og tur til Bergen, så bar det til Amsterdam på jobb.

En ting som har irritert Fnate grundig er at få hoteller ser ut til å tilrettelegge oppholdet for Fnater. Men dette var andre boller. Radisson Blu i Amsterdam var saker:Endelig var det et sted der en Fnat kunne få seg en vask under verdige forhold. Det er ikke mye han forlanger. Bare et eget lite badekar og såpe, en dertil egnet dusj og en morgenkåpe:Etter å ha sett bildene ovenfor var det faktisk noen på Scanair forumet som ville ha kronerulling for å samle inn penger til tøymykner til genseren hans. Nå har Fnate spurt bestemor, som har strikket genseren, og hun sier det skal være sånn. Så basta!

Men tilbake til saken - hellet stoppet ikke her. Mens pappa var nede i baren for å fange en øl som vistnok hadde løpt løpsk, så kom det noen inn på rommet. Fnate så på TV og ante fred og ingen fare - etter en lang og deilig dusj.

De så at Fnate var klar for senga. Så de gjorde klar senga, satte Fnate på plass med fjernkontrollen og ikke nok med det. De ga han en hel frokost meny rundt halsen, og en sjokolade!!!Fnate var strålende fornøyd. Alt i alt en fin dag på jobben.


Endelig hos Tellef i Syden!

Fnate har gledet seg enormt til å treffe Tellef i syden. Så når han endelig lander å Tenerife og pappa har hentet leiebilen er han ekstremt ivrig og setter igang med kartlesingen...Heldigvis for begge hadde pappa studert kartet ganske godt først. Vel fremme er det vill feiring. Fnate har med to Toblerone som han knabbet hos Swiss Air, og Tellef har vært i bestemors kakeboks og knabbet kakebiter. Disse hadde han gjemt under en sofapute. Det ble stor feiring, og gutta forspiste seg grådigSå neste morgen var det tidlig på'n og "reparere"Før det ble både soling og tur for å se på båten til Fnat Heyerdal. Den brukte han vistnok til å krysse FnAtlanterhavet for å e etter små rosa griser...

 

Fnate gir et trygt terningkast 6 av 6 for denne turen til Tenerife.


hits