Gesundheit!!!

På fredag skal Fnate til Syden og hilse på Tellef, Bestemor og fungerende bestefar. I mellomtiden har han og pappa "helsefarm" hjemme. Det hørtes skummelt ut, men skulle vise seg å bli trivelig.

Fnate googlet på sunnhet og fant ut at kokosboller faktisk ikke var så galt usunt. Vi kjøpte kokosboller og trykket innpå.Etter den første følte han seg helt topp. Spensten i bena var tilbake og han følte seg blank og fin i pelsen.

Så bra at han tok en til for "good measure". Da ble han litt rar i magen, men er fortsatt tilhenger av å leve et sunt og godt liv. "Hurra for kokosboller - raaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaap"

Bonus bruk del 1 - Fnate tar med mamma på SAVOY

Dagen var kommet og Fnate hadde vært oppe siden midnatt og dytta pappa på nesa for å spør om vi snart skulle dra. Pappa ba han holde tåta og legge seg. Det ville ikke Fnate, og 5 timer senere skulle han altså dra. Han var svært glad han hadde passet på. Først måtte han vise mamma kantina, der det var frokost. Han forklarte mamma at det bare var de kuleste som fikk være på kantina. Ikke de tredje eller fjerde kuleste.

Deretter bar det raka vegen til SAVOY i London. 3000 gærninger har holdt på i tre år for å sette hotellet tilbake i original stand. Det ble bygget i 1889. "Boooooooooooooooooooooooooooring", syns Fnate. Fnate ville nemlig teste ut fasilitetene. En smekkfull minibar, der de hadde alle slag.En deilig seng der han kunne kjøre rundt med "5-over-halv-bussen". En av favorittlekene til FnateDe hadde til og med en praktisk parkeringsplass til "5-over-halv-bussen" ved siden av senga. Der hadde han også benyttet sjansen til å sette opp litt hjemlige bilder. Her av kompisen Tellef.Så var det tid for alles overraskelser, og grunnen til at vi kom hit.

MAMMA: Rulla seg inn i hvite håndklær og skar avgårde på SPA-behandlinger

PAPPA: Tok noen runder i poolen og strislumra. Men ikke før han hadde gitt Fnate hans overraskelse:

FNATE: En SAVOY TEA SURPRISE
Fnate lurte veldig på hva som kunne være oppi denne boksen som stod og ventet på han. Det var bare å begynne å åpne. Et svare strev var det.Og hvilken suprise det var... Sammen med en Cola fra minibaren (som gikk ned på høykant etterfulgt av en dugelig rap) var dette den perfekte lunch. Sjokoladene var sååååååååååå gode som Fnate aldri har smakt dem før. Oj oj oj ojDermed var alle fornøyd. Når mamma hadde vært på SPA var selv hun fornøyd i noen minutter så pappa fikk fred. Fnate kunne legge seg mett og fornøyd midt mellom begge og varme opp med en deilig promp under dyna. Kort sagt den perfekte helgetur.

SAVOY gleder seg spesielt mye til Fnate kommer

Som nevnt i sommer-bloggene fra ifjor har Fnate en bonus avtale. Han jobber i firmaet til pappa, og fungerer mest som velferdsansvarlig. Bonusen slo til så det dundra, og nå er grunkene på vei. Se ikke bort fra et kommende pengebad.

Fnate har tenkt i hele høst på hva han skal bruke pengene til, og det endte opp med to ting han ville (om det gikk som han håpet).

NR 1 Var å ta med Mamma på SPA:

Med litt hjelp av Pappa har Fnate booket tur til London med overnatting på selveste SAVOY hotell. De par nettopp pusset opp for 2 fantasillioner. Mamma skal få både massasje og ansiktsbehandling, mens Fnate og pappa sitter i baren og drikker brus.

I dag fikk Fnate email fra SAVOY om at de gledet seg voldsomt til han kom, og lurer på om det er noe spesielt han vil de skal forberede for han. Så dermed sitter han foran dataen og sjekker hva de har for noe lurt å tilby.¨Fnate lurer på om det er han eller SAVOY som gleder seg mest. Pappa mener at det ikke er godt å si, men at det i det minste er sikkert at mamma blir fornøyd med sønnen sin.

Prosjekt NR 2 kommer snart...

Helge har fått permanent juletre

Jula har som nevnt tidligere alltid vært elgen Helges store høytid. Når treet kommer inn slår hjernen han seg av og han blir SKOGENS KONGE. Da sitter han under juletreet hele tiden. Helge storkoser seg som skogens konge.

Men når treet åker ut 14 dager senere går han naturlig nok rett i kjelleren. I år som i fjor var det samme regla. Helge sitter ordknapp og deppa og ser mot den delen av stua der treet pleide å stå.

I år klarte til slutt ikke Bestemor å se han slik lenger. Etter et par dager med tårer i øyekroken fikk Helge et nytt tre. Et permanent tre. Helge har aldri vært så glad i hele sitt liv. Han passer på det døgnet rundt, og de andre får bare aller nødigst nærme seg:Helge har fremdeles julegenseren på for ikke å skremme treet. Han har gitt det gode klemmer, gode råd og ikke minst har han vært i "lageret" og hentet en liten Snickers sjokolade som treet har fått.  Det må det ha likt for det har allerede kommet noen små knopper.

Fnate og Tellef har overvåket det hele fra høy posisjon. Etter en lang døgnvakt var Fnate veldig trøtt når Pappa hentet han.

Poor lonesome Fnating...

A poor lonesome Fnating. A long long way from home...

Fnate kjører dumbojet, men det er laaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaangt hjem til mamma.

MAAAAAAMMAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!

Lounge testing

Fnate er på vei hjem og sitter på loungen i Fnat Angeles. Ved siden av begynte personalet med vin- og champagne testing. Det begynte veldig rolig for en time siden, mens stemningen nå er skyhøy. Pappa ler, mens Fnate ikke helt skjønner hva som foregår.

Pappa sier de tester pappa-brus. Dette inspirerer Fnate til en liten Fnate-brus test mellom Los Angeles og London. Eller rettere sagt en test av tilbudet de to ulike loungene har til små elefanter.

Los Angeles:God mengde brus i kjøleskapet. Det var flere ulike kjøleskap og alle var perfekt temperert. Hårene på snabelen reiste seg da han tittet inn i skapet, og da er det perfekt. Fnate valgte selvfølgelig Cola. Denne hadde helt perfekt temperatur, boblet som et lokomotiv og han ble helt ør i dysa. Kort og intens ettersmak. Klart den beste Colaen. Det som trekker ned er total mangel på kaker og sjokolade. Terningkast 3.

London:

Her var ikke Colaskapet like fint temperert. Det var niks gåsehud på snabelen, så den fikk en litt varm syden-strand smak. Altså måtte man hatt isbiter i for at den skulle blitt perfekt. Colaen hadde også en noe lenger og flatere ettersmak. Ikke like god som den i Fnat Angeles.

På den positive siden var det et mangfold av kaker der. Kaker, kjeks, muffins og til og med sjokoladeis. Det store Cola skapet var også fryktelig mye større. Fnate ble anpusten av å løpe fra den ene siden til den andre. Så stort var det. Så selv om ikke Colaen var perfekt ble dette et klart terningkast 5.

Men uansett kvaliteten på loungen. Om man kommer ombord og ser dette synet,, til høyre eller venstre, er det bare å slenge av seg tøflene, slippe en due under teppet, vifte med ørene og slappe av. Det er plenty av Cola ombord.

Lure, lure FnatenRett svar var Fnat Francisco

Noen gjettet korrekt, Fnate var jammen i

Fnat Francisco. Der var det kaldt og vått.

Så det var ingenting annet å gjøre enn å kle på seg alt man hadde, inkludert de nye tøflene og gå ut og handle snop. Heldigvis trenge vi ikke gå så langt før han fant "the worlds greatest chocolate store" på Pier 39. For et lykketreff. Smilet brer seg igjen..Deretter satte Fnate og pappa i sengen, gomlet snop og så på TV resten av dagen.

Bedre enn dette går det neppe an å ha det i San Fnatcisco.

Uhell med hurra-brus

Fnate er ikke snau på å gafle i seg brus og sjokkis når han er ute og flyr. Noen ganger går det over styr desverre. Som regel er det ikke værre enn at det trengs en tur på do og en tur under dyna. Andre ganger går det helt på tverke.

Turen over her han er nå var lang, og utvalget brus var stort. Han satt stort sett og koste seg i vinduskarmen, og stappet innpå det som fantes i nærheten så sant det boblet. Det var ikke så lurt.

I et uoppmerksomt øyeblikk så nemlig ikke pappa at han heiv seg over pappas hurra-brus. Han innrømmet at den smakte merksnodig, men tenkte at "brus er brus". Fnate ble riktig dårlig, og den neste timen satt han stort sett med tallerkenøyne og mumlet for seg selv i hjørnet.

Men etterhvert kom han til seg selv og hoppet opp i fanget igjen. Fnate har lært en liten lekse, men det gjør det ikke mindre gøy  kjøre jumbojet.

Klar for nye eventyr!


Fnate titter etter bruuuuuuus

En tørst Fnating titter desperat etter et sted å handle brus. Hotellet hadde ingen minibar og ingen kiosk, og da er det bare å ta saken i egne labber.

Men hvor i verden er det egentlig Fnate er?

hits