Fnate tester ut det spanske kjøkken

Fnate har tidligere hatt en stor test mellom det Franske, Britiske og Danske kjøkken. Seieren gikk som kjent til Frankrike. Plutselig dukket det opp mulighet til å teste ut et av de bedre Spanske. Fnate var på THE WESTIN PALACE i Madrid. Det var en fyr som hjalp Fnate ut av bilen og opp på rommet.

Rommet var stort. Det var til og med en vask til pappa og en til Fnate. Det var masse håndklær og to tøfler. Fnate la seg oppi den ene tøffelen og tok en blund. Så sto han opp og la seg i den andre og tok en ny blund. De var helt like. Fnate skrudde også på begge vaskene samtidig og det sprutet like mye av begge to. Det var ganske gøy.Men dette er jo som vanlig en kjøkken test. Første inntrykket var at det var proppfullt av ting. Wow-faktoren er høy. Bare se den ene flaska som til og med står på skrå for å få plass. Fnate blir først henykt. Men etter hvert blir det klart at det er en stor overvekt av gugge inni der. Ikke særlig mye boblebrus og pent lite sjokolade. En liten skuffelse det der.Men han fant noe han kunne stappe innpå. Det ble en svart brus som var skikkelig god.Til slutt en liten test av hvordan det var å hoppe i senga. Her var WESTIN PALACE i en klasse for seg. Akkurat passe myk så Fnate lett spratt rundt omkring. Det var også tett i tett med kjempemyke puter som Fnate kunne ta løpefart og stange i. Den morsomste senga Fnate har vært i.Kort oppsummert vil Fnate si følgende om hotellet:

Minibar:                 4,5 av 6. Trekk for lite søtsaker
Promperom:        5,5 av 6.
Seng:                     6 av 6

Ett av de beste hotellene Fnatingen har vært på.

Første stopp på vei til Syden...

En kjempefornøyd Fnating har stappet i seg 2 forskjellige kaker. Den ene var god, den andre var kjempegod. Så har han stappet innpå en brus. Nå poserer han mett og god for pappa og en del andre som snakker et veldig rart språk som Fnate ikke forstår.
 


Men hvor er det Fnate egentlig er nå?

Fnate skal til Tellef og bestemor i morra!

Fnate gleder seg kjempemasse til imorgen, og er står allerede klar i stua med kofferten sin. Nå er det slett ikke lenge igjen før Fnate skal ta en dugelig omvei til selveste syden...Det kommer til å bli et mareritt å få stappet han i seng i kveld, men han må sove for det blir en lang tur.

Fnate er en glad LAX

Lure lure Fnatingen hadde husket å ta med seg brusbongene som han fikk på Admiral klubben sist. Nå fikk han endelig bruk for dem, og kunne kæsje inn en diger Cola på Admiral klubben i Fnat Angeles.Fnate føler seg som en superstjerne når han er på tur. For alle folkene han møter ser på han når han dukker opp. Han regner med at det er fordi han er så innmari pen.

Fnate og THE BIG FREEZE!

Fnates tur til Fnat Vegas ble en uhyggelig slitsom historie for en liten Fnating. Men heldigvis er han som vi alle vet en ekstremt utholdende, organisert og balansert fyr, som sjelden går bananas uten grunn.

Denne gangen skulle Fnate på jobb sammen med pappa. Fnate skulle fly via London, men der hadde de ekstreme værforhold. De kalte det for THE BIG FREEZE. Det vil si at de hadde 2,5 centimeter snø og 1,5 kuldegrader. Det betød store problemer for flyet Fnate skulle med - BAMen siden Fnate stort sett er snill gutt ombord flyttet de han til et SAS fly. Det syns Fnate var superlurt, og snart var han på loungen i London og stappet innpå brus. Masse brus.

    

Så bar det ombord i flyet. Fnate hadde hørt om at det kunne være gjengslagsmål og og mye bandittvirksomhet bak i flyet og alle skjønte at det ikke var der Fnate hørte hjemme. Tross alt er det sjokkismangel der bak, og sitteplassene til Fnater er begrenset. Så de ordnet en bedre stol til Fnate, uten å knabbe pengene hans.

     

Fnate fikk 3 brus, 2 sjokolader, 1 pudding. Sistnevnte medførte muligens at Fnate også la igjen en pudding i "setet" sitt som en gave til ryddepersonalet. Ihvertfall luktet det litt slik. Men han var fornøyd i 11 timer og så på detektimen på TV.

Fnate kom hele 30 timer for sent fram til Fnat Vegas og humøret var ikke helt på topp. Men det hjalp å gjøre det itt hjemmekoselig på rommet. Her har han fått opp bamsen sin - Paddington - i senga, og pyntet nattbordet med bilder hjemmefra. Ett av Mamma, ett av Tellef og ett av Roald Amundsen.Det var virkelig slitsomt med den store frysen i England, og Fnate håper de har slått den av neste gang han skal på tur.

Fnate og Tumi-trollet

Fnate har som kjent vært i Fnat Vegas og i Fnata Monica. I Fnat Vegas fikk Fnate en ny campingvogn. En skikkelig stilig en som han ble årntlig fornøyd med.

Den heter TUMI-Trollet. Fnate har turet rundt i Tumi-trollet og skremt vettet av smågamblere fra fjern og nær. Først i CasinoeneSå en kjapp tur til Hotel Caesar for å se på fontene og lysPå hotel Caesar hadde de også et skikkelig kult akvarium som Fnate satt lenge og så på. Det var flere enn 5 fisker. Fnate kan telle til 5, og det holdt ikke.Fnate er den lureste Fnaten vi vet om. (Den eneste også, men ikke si det til noen)

Fnate hjemme fra Fnat Vegas

En kjempesliten Fnating har akkurat kommet seg hjem fra en kjempelang tur med fly, og er supertrøtt.Da er det godt å kunne krabbe opp i sin egen skuff sammen med sjokkisen han kjøpte for pengene sine. Når Fnate har slumret litt kommer det mer bilder fra den tøffe turen han har vært på.

Fnate skal til Fnat Vegas

Fnate skal til Fnat Vegas, og der har de brus, sjokkis og blinkende lys. De har også Fnates absolutte favoritt - en selvbetjent ismaskin som han kan styre som han vil for et ikke ubetydelig mellomlegg. Så har de en maskin ved siden av der han kan trykke på en knapp og gape. Så regner det gummibjørner ned i munnen. Vegas er fint.Fnate håper ihvertfall han skal. Det er dårlig vær så mange fly vil ikke fly. Fnate fikk først beskjed om at Fnate ikke skulle til Vegas. Nå skal Fnate allikevel. Fnate håper håper håper håper håper.

Idag fikk Fnate nok en melding fra den nye kompisgjengen, som akkurat har reist til Kina
 for å se på biler...Og for å jobbe som kvalitetskontrollører:Da er det ekstra kjipt å sitte hjemme når man har pakket så masse og man også skal på tur.

Det er derfor en nervøs Fnat som håper at SK805 går til London imorgen.

En uventet hilsen fra Nord

Her satt Fnate trygt og rolig og så på Dumbo på Disney kanalen, da det som gris fra klar himmel ramler inn bildehilsen fra Tromsø:Lina, Olson, Snuppi og Grisen-med-de-grønne-tærne er i Tromsø med henholdsvis far og bestefar for å se på snøvær og nordlendinger.

Nyttårsfeiring

Fnate skjønner ikke hva som er så skummelt med raketter. Fnate hadde det helt stille hele kvelden.Fnate har klokketro på 2010. Da skal Fnate masse på tur. Men han skal ikke til Neptun, for der er det kjempekaldt og blåser masse. Skulle han reist dit måtte han tatt på lua si ihvertfall.

hits