Bake - Off... (!!!)

Man skulle ikke tro det var mulig, med tanke på hvor molefunkne gutta var, men det å dra på storguttetur har dratt dem ut av molefunkenheten. Ivaffal ganske mye. Og så kom de over noe som helt vippet pinnen. 

 

først og fremst var det at Pappa hadde booka Mercedes med uendelig mange koppholdere til turen. Og siden gutta er råkkestjerner i Avis fikk de en skikkelig, skikkelig Mercedes også. En med bra baksete. Og så hadde Onkel T og Pappa booket overnattingsplasser som passet gutta. Masse trær og brus og sånt.Også fikk de være med å sitte oppe og diskutere ting til etter at sola gikk ned og til tryllebrusbeholdningen nådde NULL. Gutta fikk sånn Farrisbrus, mens Pappa og Onkel T drakk tryllebrus. Det er sjelden Fnate og Tellef får være med på sånt og det var henimot optimalt. De fikk til og med bli med på høylandet. Det Walisiske høylandet er ikke særlig høyt, men sånn passe høyt. Noen sier at det er det Waliserne liker med landet sitt. Fjellene er høye, men ikke så høye at du ikke kan rusle opp. Det er mange sjøer. Mange nok til at du ikke har vært ved samtlige, men samtidig få nok til at du husker navnet på alle. 

 

Gutta fikk være med på toppturOg sååååå... campingplass. Fnate har jo vært på camping før, i Thailand, men Tellef har aldri campet. Fnate hadde ingen anelse om at det fantes campingplasser så nærme hjemme. Det er supert. De har hester, brus, sklie, andre barn, sandkasse... ALT en fnat kan trenge. ....og egen seng til guttaMen først og fremst så har de Bake-Off... Gutta missa å ta bilde av plakaten. Men folk skulle altså bake alt de orket av kaker, ta dem med til campingplassen og så skulle det velges den beste. 

 

Fnate og Tellef kan forstå mange ting. Men hvorfor de ikke fikk være på campingplassen til de skulle ha Bake-Off er utenfor deres forståelses evne. Det er simpelthen ubegripelig. 

 

Her skulle en hel bygd komme med de aller beste kakene sine, så skulle det spises til man kastet opp og så spises enda litt til...

 

Men Fnate skulle altså slepes vekk derfra FØR det hele engang begynte. 

 

Noen ganger mister han bare troen på menneskeheten. 

 

Noe har gått galt. 

 

Fryktelig galt. 

 

Åjåjåjåj

 

I morgen skal alle hjemover, og etter planen skal han og Pappa ut til Hong Kong igjen på lørdag. Han skal en liten tur til Bestemor på lørdag formiddag og Pappa håper veldig på tomatsuppe med egg. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits