Bestemor - kom hjem

Helge er ekstremt misfornøyd med serveringen nede i brakka til Fnate. Dette er slett ikke elg-kost, og han skriker i nød og veiver med armene. 

 

- "Bestemooooooor!!! Du bare MÅ komme å hente meg. Det er krise! Jeg sitter i sofaen, bare vær så snill å hente. Plis plis plis"Fnate bare trekker på skuldrene. Dette er jo sånn det er å bo hos Pappa på en hverdag. Dessuten skal jo Fnate på ny tur imorra, sammen med Tellef. Mens Helge skal være hjemme sammen med Staut.

 

Ikke at det er så innmari synd på Helge heller. Han var på tur tidligere i uken. Guttetur med Bongos Tryllereiser til Madrid, nemlig. Han fikk til og med handle på taxfree så han skulle ha i tilfelle mangel på minibar. Vel vitende at han hadde alt han skulle kunne trenge, trygt forseglet, i en mulepose i kofferten var han helt 100% avslappet på Dreamlineren ned til Madrid. Ingenting kunne få han ut av roen. Selv ikke Fnates evinnelige masPappa skulle ønske han hadde samme evne til å ignorere gnål. Til slutt må Fnate gi opp og forsøke å sette seg kjosfast for egen maskin. Det gikk bare sånn nogenlunde. Det ble travle dager i Madrid og så en brillefin hjemreise i skuff.


Plenty med brennvin var det også, så alle var egentlig fornøydMen man er jo ikke fornøyd lenger når ting begynner å gå i utforbakke. Så Helge opprettholder bønnen sin om at noen må komme å redde han. 

 

Fnate og Tellef, på sin side er altfor opptatt med siste planlegging av morgendagens tur i retning av selveste Kosrae. 

 

Den turen har de til og med jobbet for, og samtlige av Tellef's feriepenger gikk med

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits