Paff åsså da

Fnate liker å være på tur. Pappa åsså. Fnate visste han skulle mye på tur i sommer også. Han har gleda seg innmari lenge. 

 

Men når virkeligheten av hvor innmari mye det var begynte å gå opp for han blir han litt satt ut. Pappa likeså. Pappa lagde til slutt et kart for Fnate, med hvor han skulle reise i løpet av de neste 30 dagene.- "Eeeeeeeeeeeeeee... uhm... eeeeee" - Fnate vet ikke helt hva han skal si. Han blir bare sittende å stirre.- "Er du sikker på at dette er så lurt, Pappa?" - spør han til slutt.

 

Pappa har ikke så mye å si selv. Han lurer faktisk på om ikke han har dumma seg ut en smule. Pappa har booka masse ferie, men så har det dukka opp uvanlig mye jobb også. Som har blanda seg inn. 

 

- "En smule???? Dette er et helt brød, Pappa. Ikke en smule" - bjeffer Fnate. 

 

Men som trøst skal han stort sett både bo og fly fint. Bortsett fra når han er i Brasil. Og i slutten av det hele... når han kommer hjem fra Brasil. 

 

Da skal han på Hotel Alexandria i Loen sammen med Bestemor, Fungerende og Pappa. Det er premien for å holde ut.

 

 

4 kommentarer

Martin

25.06.2017 kl.22:30

Pass på Helge hvis han skal være med til Loen. De har elg på menyen! (Og laks. Og is).

Helge

26.06.2017 kl.08:28

MARTIN: Det tror jeg ikke noe på. Ingen er så grusomme at de serverer elg på et hotell.

Dumle

26.06.2017 kl.12:17

Du vet vel dette best Helge. Regner med at du har blitt nektet servering så mange ganger at du vet at de ikke serverer elg på et hotell...... Men de har mye godt for små fnater på dessertbordet.

Helge

26.06.2017 kl.18:39

DUMLE: Det er så sant. Jeg vurderer å lage en statistikk over hvor mange land jeg har blitt nektet servering i

Skriv en ny kommentar

hits