Frimorgenkvist

Etter en helg med messe hadde gutta, og Pappa, fri en formiddag. Det betød nytt hotell igjen. Tilbake i Marina del Rey, der gutta liker seg best. I går kveld var det til og med gjengslagsmål utenfor. Masse politibiler og greier. Gutta så på og heiet. Viktig med underholdning.

 

I dag stod det shopping på programmet. Det var tiltykning til krangel, da Fnate og Tellef ville bruke husholdningsbudsjettet på brus mens Helge ville ha en 6-pack. Det var tidlig klart at de ikke hadde penger nok til begge deler. Til slutt hev Pappa seg inn i diskusjonen og sa at han kunne hive i litt kontanter selv hvis Helge var villig til å dele litt av 6-pack'en sin. 

 

Helge synes det var nokså urimelig, men ser heller ikke noe alternativ etter å ha tapt 7 avstemninger på rad. Alle 2-1 i favør av Tellef og Fnate sitt forslag. Han syntes der er merkelig at alle avstemningene kunne bli helt like og lurer rett og slett på om avstemningen er rigget. Så han krevde at den syvende og siste avstemningen skulle være hemmelig. 

 

Allikevel, når Pappa var dommer og leste opp de tre lappene stod det BRUS på 2 og 6-PACK på en. Så han må bare gå for Pappa sitt løsningsforslag. Irritasjonen går imidlertid fort over når han sitter der med varene. Problemet nå er at de ikke har mye penger igjen, og hjemreise er ikke før torsdag. Men det kan de bekymre seg for når kjøleskapet er tomt. 

 

Dessuten har Tellef og Fnate vært på stranda idag. Da er det vrient å være så altfor sur.Bortenfor horisonten der er Kosrae, og i dag er det nøyaktig en måned til de skal dit. Hadde det ikke vært for at de var blakke som kjærkerotter ville de krevd å dra med det samme. 

2 kommentarer

Martin

06.06.2017 kl.21:45

Hva med en 6-pack med brus?

Fnate

07.06.2017 kl.02:30

Martin: Det ville visst ikke Helge ha...

Skriv en ny kommentar

hits