Nytt hotell

Fnate og Tellef er svært fornøyde med det nye hotellet de har flyttet til. Her har de rom i øverste etasje og med direkte utsikt til flystripa. De sitter, med andre ord og ser på fly døgnet rundt. 

 

Eneste unntak er når alarmen deres ringer og sier at de har servering i kantina, da hopper de ned og løper alt de orker bort til Club-kantina nedi gangen. Så sitter de og slurper i seg brus og kjeks og titter videre. Når de blir kastet ut løper de tilbake igjen. Full gassDet kan virke som om de satt oppe hele natta, eller eventuelt bare sov i vinduskarmen til det begynte å dure og bråke utenfor igjen. 

 

Helge... han er ikke såååååå opptatt av fly. Han er svært opptatt av boksen sin, derimot, og har den med over alt. 

 

Når ingen følger med tar han den med seg bort til heisen og drar ned i baren. Der blir han sittende å bestille elgedosis til han glemmer romnummeret og blir jaget avgårde igjen. 

 

Men det blir en del elgedosis før han glemmer det. Han har til og med laget en jukselapp med romnummeret på. Han har den inni ene hånda, men var litt uheldig og brukte den som dopapir. Når han kom tilbake og skulle vise frem lappen igjen for å få mer elgedosks etterpå, ble han kastet ut på nytt. 

 

Når han ikke kastes ut sitter han og legger ut til folk rundt bardisken om boksen sin og om jobben sin. 

- "Jobber i lydfirma. Verdens største. Om ikke enda større. Og veldig bredt." - Han forteller og viser med hendene sånn circa hvor stort firmaet er. Det er ikke småtteri

 

Det er en nokså fornøyd elg som ramler inn på rommet sent på kvelden. Han har fått medbragt night-cap og det hele- "Du må passe på at ingen tar boksen din da" - sier Pappa

- "Hvis noen blir for nærgående sier jeg bare at i Norge har vi et ordtak som sier - det siste man hører er elgen som promper - fikk aldri noe trøbbel etter det"

 

Større trøbbel hadde han imidlertid med å manøvrere rundt på rommet etter den siste elgedosisen. Det kom adskillige dunkelyder fra veggene når Helge skulle ut på do. En ørliten skvett på en hjørnelist kan det også ha blitt. 

 

Men alle har det fint. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits