Skal aldri fly noe annet!!!

- "Hvordan var dettøøø zammenlignet med British Airways?" - spurte den godt voksne purseren på Air France, og blunket til gutta, hver gang han kom med mer snop. Han sluttet ikke servere før 20 minutter før landing, da han kom med siste runde. En sjokoladeske, brus og en kaffe til Pappa. 

 

Fnate visste ikke helt hva han skulle svare. Han satt bare der i BA pysjamasen sin og stirret målbundet tilbake. Magen bulet. Kinnene bulet og han hadde sjokolade utover hender og ansikt. 

 

Pappa likeså. Han hadde spist 3 middager på veien og måtte nesten trilles av flyet. 

 

Selve flyturen skrives det om på Finalcall.travel de neste to fredagene, men det er trygt å si at det var bra. Innmari bra. Så bra at det bare er å begynne å pante tomflasker og selge Dagens Næringsliv for alle penga når han kommer hjem. 

 

Det var en trøtt, mett og fornøyd gjeng som kom frem til hotellet på Marina del Rey. Ikke det vanlige, siden reisekassa var bunnskrapt. Men et helt ok hotell. 

 

Fnate og Tellef hadde fått med seg en pose med en gave på vei av flyet, som de hadde medDe orker nesten ikke å åpne, men nysjerrigheten overtar til slutt. Det er ENDA en boks meg godis, nemlig makroner. 

Etter å ha luktet på dem mener de å godt kunne forstå at Franskmennene (og damene) stemte frem en sånn som president. Selv om Tellef lurer litt på hvordan eksakt den skal lede landet. Men kanskje det blir som Belgia. Uten noen egentlig styring gikk det jo bedre med dem igjennom finanskrisen enn det gjorde med de andre. 

 

- "Elegant plan å ha en president som lukter godt og ikke gjør noe" - konkluderer han. Helge fikk en boks. Han er usedvanlig fornøyd med den. Han hadde kanskje håpet det var brennvin inni, men det var det ikke.

Derimot var det en veldig fin kam som han kan børste seg med etter å ha vært i potetåkeren. Pluss en mengde andre ting som er bra for pelsen.Det er den fineste boksen Helge noen gang har hatt, og han kan bruke den mye praktisk hjemme. Kanskje til hageutstyret sitt og litt småpoteter. 

 

Det er ikke tale om å legge den fra seg, ihvertfall. Så den må med i senga. Nå er det bare å daffe seg igjennom en hel fridag før det skal byttes hotell og Pappa skal jobbe. 

 

Gutta får på sin side ny seng det skal hoppes i og et nytt kjøleskap å tømme. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits