Årets messeutbytte

Da er messa over. Den messa der Fnate hvert år står i gangen og roper etter kunder han kan besøke i Bora Bora. 

 

Resultatet, sånn direkte, har vel strengt tatt vært sammenlignbart med tidligere år. Fnate mener vi skal la det være med å si det.

 

Eventuelt... ,foreslår han, at vi skal konkludere med at responsen har vært 7% bedre enn i 2016 og fortsetter en spennende trend, der man tydelig ser at arbeidet som ble lagt ned i trinn 1 gir tydelige resultater. Nå føler han at tiden er moden for å se etter synergier og at tiden er moden for trinn 2. 

 

Men kort sagt er resultatet fortsatt 0. 

 

Noen synergier har han imidlertid lagt merke til, om enn ikke så relevante. Pappa og Fnates "konsern" har samarbeidet med et annet mye større konsern i en tid. Det har alltid vært mange fra det andre konsernet på "besøk" i Pappa og Fnate sin bar. De får jo ikke lov å drikke øl i egen bar, men var hjertelig velkommen hos Pappa. 

 

Pappa trodde dette var unikt, men i dag sa folk fra til Pappa at de skulle ut og titte litt rundt på messa. Pappa og Fnate ble litt skeptisk, og ruslet opp til partnerens bar. Der satt alle sammen og drakk øl. Så på sett og vis hadde man byttet ansatte, ingen jobbet og alle var beruset. 

 

Pappa mener at Fnate kan lære litt ledelse av dette. Fnate skjønner ikke hva Pappa snakker om. 

 

Fnate er med fokusert på det han mener er den 7% forbedringen fra ifjor. Han fikk nemlig besøk fra en Karibisk øy, nemlig Trinidad og Tobago! Og ikke nok med det, kunden hadde til og med tatt med lokal sjokolade til Fnate, så han kunne teste og vurdere om det var nyttig med et kundebesøk.Sånn sett var utbyttet av messa ganske bra. Fnate har lært at man (nesten) aldri skal ta beslutninger på stedet, så han skal ha den med hjem.

 

Og endelig var messa også over. En stor svart Mercedes stod utenfor og ventet når det stengte og nå sitter Fnate i Fnathansa loungen. Han har samlet litt fra koldtbordet og er stort sett klar til å hjem til Mamma. I morra er det nemlig ut på tur igjen

3 kommentarer

21.05.2017 kl.21:38

Oj - ny tur umiddelbart! Hvor skal du denne gangen? Jeg skal også endelig på tur i morgen, til Taichung i Taiwan, og skal først sjekke om BA har fått tilbake scones & clutted cream, før jeg skal teste Fnathay business. Kanskje vi sees i loungen et eller annet sted? Hadde vært stas! Så kunne vi utveksle noen gode tips og triks for raiding av kantiner.

RobertH

21.05.2017 kl.21:41

Forrige kommentar var også fra RobertH, men etter at PCen min ble oppdatert har alle finesser blitt bortdatert.

Fnate

22.05.2017 kl.20:21

Fytti katta. Skal du til Kina? Det er grusomt. De har ingen Japp der. Ikke Nero eller Gullbrød heller.

Vi kjørte SAS. Jeg fikk sjokkis. God tur.

Skriv en ny kommentar

hits