Irritablofnat

Fnate lager et himla leven på jobb i dag.

 

Han er på bortekontoret og har satt seg såååååå godt til rette ved pulten sin. Alt virket perfekt. Han hadde tegnet masse Fnater og øvd seg på å signere room service kvitteringer.Og så kommer Pappa og minner han på at alt som er hemmelig må gjemmes, fordi det kommer gjester fra både Kina og Sverige til kontoret. 

 

Han blir så sint. Han virkelig hater å bli forstyrret i sin svært travle arbeidsdag. Nå må han rydde på pulten og alt mulig. Han liker heller ikke å avsløre tegningene sine før de er helt ferdig, så han må gjemme dem også. 

 

Tenk om Kineserne bare kopierte dem. Så sitter han der da. Med blanke ark og bare det ALLER nødvendigste han trenger for å komme seg igjennom en kontordag. 

 

I tillegg har Reidar vært på sykehus uten å si fra så Fnate kunne kommet bort med Japp. 

 

Makan!

Én kommentar

RobertH

12.05.2017 kl.20:26

Skal man utrette noe på kontoret, er brus og sjokkis nødtørftige nødvendigheter, og like selvsagt som blyant, papir og linjal. Kontordager kan selv under normale omstendigheter være ganske utmattende, men når du attpåtil blir forstyrret og tvinges til å avbryte arbeidet halvveis i prosessen blir jo ikke akkurat livet enklere. Det er jo heller ikke slik at man kan skru av og på tenkeboksen og hoppe inn og ut av kreative prosesser etter andres forgodtbefinnende. Geniale ideer og revolusjonerende nybrottsarbeid krever ro og stille kontemplasjon.

At Pappa ikke forstår det, og har invitert både kinesere og svensker på kontoret, er jo helt håpløst. Men når skaden først har skjedd, må du fortelle han at det neppe er en briljant ide å benytte anledningen til å pynte pulten med et amerikansk flagg.

Men siden både kinesere og amerikanere er glad i flagg og stjerner, så må han i det minste også framskaffe et kinesisk flagg ? eller eventuelt være litt kreativ og lage et nytt crossoverflagg som en slags syntese mellom det amerikanske og kinesiske flagget. Noen stjerner her og der, en hammer og en sigd, litt rødt og blått, og kanskje en Cadillac cabriolet ? simsalabim ? en innertier. I tillegg en Ikea- og en Biltemakatalog lagt fram litt tilfeldig, så vil alle gjestene være fornøyd.

Skriv en ny kommentar

hits