Planleggingsdag

Fnate hadde planleggingsdag med Tellef i går.

 

Han har fått med seg at planleggingsdager oftest kommer sammen med offentlige høytider eller knyttet til langhelger. Han ville ikke være dårligere og kalte inn Tellef.

 

Gutta skal på flere store ekspedisjoner i år. En bare for å fly noe rart. En annen for å dra til en svært rar plass. Nemlig hit:Det er langt, og det kreves en 7 dagers tur for å få vært der i ett døgn. Så det er litt av ett opplegg å få til.

 

Så skal det også mailes frem og tilbake for å sikres at det er brus og minibar og alt sånt på veien. Gutta har derfor et veldig avansert bookingsystem som heter Bongodeus. Det er 100% papirbasert og krever ikke internettilknytning for å virke.Her kan de derfor, til en hver tid, sitte og gå igjennom bookingene sine. De kan også se hva som mangler å bookes.

 

Det begynner imidlertid å flaske seg. Det mangler noen dager i Venice i Fnatifornia, og så mangler det en natt på Guam.

 

Men det er litt vanskelig å få bestemt seg. Det er så mye å velge i og hele tiden kommer det opp ulike for og imot. Hilton Guam pusser opp i perioden, så det er ingen kantine. Mens på Hyatt er det visstnok masse kinesere. I Venice er det andre utfordringer.

 

Hvorfor kan det ikke bare komme en hotellkjede med garantert skuff og brus? Også garantert roomservicetelefon i Fnatinghøyde. Kan det være så vanskelig?

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits