Det löööser sig...

"Det gjör det alltid. Ja det ordnar sig..."

 

Fnate er i litt god gammel form der han svinser glad rundt i stua. Han lurer på om grunnideen hans med at 2 foreldre betyr 2 ganger omtanken faktisk er i ferd med å begynne å fungere. Det var jo en grunntanke han hadde slått fullstendig fra seg.

 

Men så sitter han plutselig her med alt dette:

Ved første øyekast ser det bare ut som en helt vanlig stabel med godis. Uvanlig mye, men allikevel vanlig. Det er bare at denne stabelen er svært uvanlig. Til høyre er påskeegget fra Bestemor. Ikke så uvanlig. I midten er sjokoladeboks fra Pappa etter at Pappa har vært på tur uten Fnate. Heller ikke så uvanlig.

 

Det uvanlige er det til venstre. Det er nemlig mamma som har kommet drassende med godis til Fnate, hun også.

 

Det er jo dette Fnate har drømt om. Det er jo sånn det skal være. En kjøleskapmagnet fikk han ogsåDet kan love godt det her altså.

 

Og så har han jo et par turer i ermet som bare han og Pappa skal på. Helt uten Mamma. Det er med Air France til Fnat Angeles i Juni, det er gruppeturen til Bongos Tryllereiser (www.bongos-tryllereiser.no) senere i Juni...

 

Og så er det gutte-ekspedisjonen til Mikronesia i starten av Juli.

 

Han føler at dette lover nokså bra. Nå er det bare å være skikkelig pessimist, så man ikke blir skuffa

3 kommentarer

RobertH

20.04.2017 kl.22:04

Dette lover bra - spesielt kjøleskapsmagneten viser vilje til innsats og omtanke. Og godteriutvalget peker også i samme retning, ettersom spredningen mellom sjokkis og påskeskum kan tolkes som godisvarianten av et balansert kosthold. Bra mammatakter, med andre ord.

Nå gjelder det bare at du spiller kortene godt (og her har jeg dessverre ingen gode råd å komme med, utover kanskje hva du ikke bør gjøre). Men en god venn av meg har ofte sagt at det kan være lurt å ikke være for grei, noe som høres helt ko-ko ut, men som merkelig nok ser ut til å være svært virkningsfullt for å holde godteriforsyningen på topp.

RobertH

21.04.2017 kl.19:17

Var det ikke en kommentar fra Mia her tidligere i dag? Men fint at du har fjernet den, og forhåpentligvis blokkert henne fra å lese bloggen - det gjør det mye enklere å utveksle erfaringer med hvordan man best takler disse mamma/jentegreiene..

Fnate

21.04.2017 kl.23:08

Men atte nemlig åjåjåj.

Mamma kommenterte men angret seg.

Vi krangler

Skriv en ny kommentar

hits