Hmmmmm...

Fnate har på en måte fått bittelitt smaken på å jobbe. Ikke 8-timers dager, altså.

 

Men å gjøre noen småjobber. Det kaster så innmari godt av seg.

 

I dag, for eksempel... han var på sin vanlige runde opp til Bestemor og Fungerende for å selge Dagens Næringsliv. Bare at denne gangen gjorde han det litt annerledes. Etter at Fungerende, svært motvillig (som vanlig) hadde betalt rett sum for avisa. Pluss tips. Så tuslet Fnate ut til Bestemor og spurte om han skulle hjelpe henne med pannekakene. Det kunne kan.Bestemor tegner og forteller. Fnate prøvesmaker på samtlige. Bare for å sjekke at de er i orden. Samarbeidet fungerer perfekt, og han føler han er til betydelig hjelp.

 

Så... etter middagen kommer Bestemor til Fnate, som Bestemødre ofte gjør, og spør om han har fått Påskeegg. Det har ikke Fnate.

 

Det vil si... Mia kom med et. Men der var det bare to smell-bong-bong'er og en latt hvor det stod at hun ville til Afrika. Ikke helt Fnate sin type Påskeegg.

 

Bestemor mener imidlertid at han trenger et skikkelig et. Han får bli med å peke på hva han vil ha oppi.Til slutt er det en usedvanlig fornøyd Fnate som sitter der med ny-utstyrt påskeegg.Arbeid lønner seg virkelig. Man må bare passe på å ikke overdrive.

 

Nå i starten av Påsken skal han være hjemme alene sammen med Staut. Pappa skal ha med Mia på voksentur. Dessuten skal de fly rødsnuter, så Fnate ville ikke ha vært med uansett.

 

Men om han blir sur, så kan hende han booker noe spennende til Mirkronesia turen i sommer.

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits