Dag 5 på jobb

Det er virkelig ikke helt i gutta sin ånd å ha 8 timers dager. Ihvertfall ikke etter hverandre. 

 

En går kanskje... om det innebærer å raide Club Kitchen, og å gjemme seg i skuff. Når det skal telles og måles dagen lang blir de fort lei.

 

De diskuterer om de skal ta en 3-dager, men uheldigvis hører Pappa dem og sier at det kan de bare glemme. Man kan ikke ta en 3-dager etter 3 dager i arbeid. Sånn er det bare. Isåfall blir det nada feriepenger. Så de må bare bite tenna sammen. 

 

Neste jobb er i Bruxelles. Det betyr fly til Fnatsterdam med KLM og tog derfra. 

 

4F, står det på boarding passet når gutta traver ombord. De er optimistiske. De hørte Pappa si til "mamma" at de skulle fly økonomiklasse, men regner med at det bare var skryt. Det er derfor et betydelig sjokk når de ser gardina henge bak rad 2. 

 

- "Eeeeeehhhh... uhmmmmm... eeeeeee..." - Fnate vet ikke helt hvor han skal begynne, der han og Tellef må skvise seg inn sammen med Pappa i et fullpakket fly. Bak i økonomi. 

- "Vi må spare penger, vettu" - sier Pappa og rufser gutta i håret. De ser ikke humoren i dette, og surver hardt. 

 

- "Hei!" - lyder det plutselig fra en blåkledd dame

- "Skal du rane oss?" - utbryter Fnate. Redd for hva som foregår bak gardina

- "Neida, men vil dere ikke heller sitte i Business Class? Bare følg etter meg."

 

Fnate og Tellef spretter liflig over dem på 4D og 4E og Pappa kommer etter. Det er bare så utrolig at sånt må til. Pappa burde vite at de ikke liker seg bak gardina. Makan, liksom. Det er ikke første gang de har blitt reddet, men det var helt nytt at KLM visste om dem. 

 

- "Ikke dokumentere dette, da. Vi lovet 'you know who' at vi skulle fly økonomi." - mumler Fnate

 

Gutta husker det, så de nevner det ikke i det hele tatt. Sånn var det i business. Ikke særlig gøy. Brusen og sjokoladepuddingen var skikkelig vond også. 

 

Fremme i Bruxelles, etter en lang togtur, venter flere skuffelser. Du kan si mye om Penta hotel.... eeeh... eller... nei. Det kan du jo faktisk ikke. 

 

Penta Hotell stinker. Fysisk og psykisk. Det lukter promp og halvgammel bæsj. Og det er ikke mye å hente for 2 fyrer, utover å se på rare mennesker. Svært rare mennesker, som ikke svarer særlig om de ikke snakker Fransk. 

 

Heldigvis har Fnate lært litt av denne "mamma-aktige" figuren. Så selv om room service menyen ser ille ut:Så klarte de allikevel komme seg ned i resepsjonen og baren

 

- "Bon-to-the-Jour, bartender! Un Coca Cola Silvoplætt. ZUT-ALORS, Fnate out"

 

Nå har de ca 1,5 døgn igjen før det bærer hjemover og feriepengene er sikret. 

 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits