Dagens oppgave

I går talte de sjokolader på storkontoret. I dag er det hjemmekontor på gang, og nye oppgaver.

 

Det er litt krevende når man får nye oppgaver hver dag. Det fine er at ingenting blir rutine.

 

Dagens oppgave er å måle snittbredden på kokosboller.


Også her ble det, som man kan se noe svinn. Svinnet foregikk mens Pappa var på do, og gutta har ingen forklaring på hvordan det kan ha skjedd.

 

- "Et mysterium!!!" - konkluderer de begge to

 

Uansett jobber de på, og forsøker å løse problemet. Vel vitende om at hvis mysteriene fortsetter i samme takt, må de måle asparges i morra. Ingen har lyst til det.

 

- "Skal vi måle fra høyre til venstre, eller fra Nord til syd?" - lurer Fnate. Tellef er usikker. Kanskje fordi man mener å være litt sulten.
 

4 kommentarer

Victoria Larsen

22.03.2017 kl.18:40

Jeg ønsker deg en fin onsdag :-)

Fnate

22.03.2017 kl.19:38

Jeg åsså!!!

RobertH

22.03.2017 kl.23:06

Jeg tror vi har vært innom dette en gang før: Produktet du har fått i oppdrag å klassifisere bør refereres til med sitt rette (men svært politisk ukorrekte) navn, nemlig ... negerboller (kokosen manngler). Det var iallefall hva jeg lærte den gangen det var like uskyldig å si "neger" som "nordmann" eller "indianer". Men etter mange oppstrammere fra jentejuntaen og andre har jeg skjønt at "negerboller" ikke lenger er innafor - og det er skikkelig trist, for de er utrolig gode.

Fnate

22.03.2017 kl.23:34

Enig RobertH. De er supre. Men vi har en jentegrevling som passer på her og mener de er usunne. Så jeg og Pappa har på vekkeklokke kl 04:32 og skal snike oss ut og spise dem

Skriv en ny kommentar

hits