Rare venner

Det var visst ikke så mye som hadde foregått av festivitas de siste to ukene i Syden. Så mens Helge var stålklar for å hjem og fortelle alle om det han hadde gjort... pluss noe han ikke hadde gjort... var Ku rastløs. 

 

Fnate sa han kunne få bli med til England. Der skal jo også faren til Ku, Nøffju være med. Ku var klar som et eggProblemene kom imidlertid raskt. Ku fikk en mappe med lønning og husholdningspenger som han så skulle dele med Nøffju. Ku løp rett i kjøleskapet og hentet øl for å feire. 

 

Ku tåler ikke øl, og gikk rett på trynet i kofferten etter en halv boks. Fnate blir bare oppgitt, men reagerer ikke helt enda...

 

Men i dag, når det omsider skulle reises, og Nøffju skulle samles opp løp Ku avgårde igjen straks han kom inn på flyplassen. Han sveivet lommepengene over hodet og ropte - "Tax-freeeeeeeeee.... TAX FREEEEEE". 

 

Så var det fullt baluba før han hadde fått svidd av en betydelig del av husholdningspengene på bamsemums og hval sjokolade.Fnate blir bare matt, der han sitter og myser ut over vaflene sine. Han er endelig (!!!) inne i den skikkelige kantina i Oslo igjen. - "Når vi møter Nøffju på Paddington, så ryker Ku rett til han. Den kua trenger en farsfigur i livet sitt. Basta"

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits