Zoo Quest!!!

Fnate har funnet ny favoritt TV-serie. Zoo Quest.

 

Nå kan han ikke få nok. Han myser og myser og myser.- "Det er med David Fnatenborough, Pappa" - forteller Fnate, og peker intenst. - "Det er akkurat som deg og meg."- "Går i land i fremmede havner på de syv hav. Det er oss to, Pappa. Det er akkurat sånn det føles når vi er på tur"- "Treffer de innfødte og studerer skikkene deres..." - Fnate drømmer videre, mens han legger ut for Pappa.- "Bor på mer tvilsomme hotell, når du får bestemme..."- "Før vi drar videre til nærmeste Fnat Seasons...Sånn, Pappa! Bare sånn."

Det er så vidt Pappa får roet han ned i det hele tatt. Han vil bare så veldig på tur igjen snart. Bare han og Pappa.

3 kommentarer

Victoria Larsen

10.02.2017 kl.21:56

Jeg håper du får en fin fredagskveld :-)

RobertH

11.02.2017 kl.06:19

Tv var mye bedre før, slik Zoo Quest bekrefter til fulle. Og hvis du ikke allerede har oppdaget denne, har du enda mer å glede deg til:

https://www.youtube.com/watch?v=_agtNKbgSfI

Og forresten - han fyren som synger i videoen du la ut burde dele noen av kokosbollene han har ristet ned fra palmene med de andre. Kalorifordelingen virker skjevere fordelt blant lokalbefolkningen enn fordelingen av BNP-veksten de siste 30 årene i Trumpistan, og det er litt av en prestasjon. Skjerpings - Japp til folket!

Fnate

11.02.2017 kl.14:12

RobertH: Fytti katta. Skippy har jeg sett alle episodene av. Skippy er materiale for sjefer. Men jeg synes faktisk Zoo Quest er enda hårfint bedre.

Skriv en ny kommentar

hits