På plass

Etter dagens nødvendige tur via El Teide er de fremme ved turens mål. 

 

Altså... Teide er sikkert fint. Om man er ekstremt kjedelig av seg og aldri har sett en stein før. Fnate, Helge og Fetter Ku har sett stein mange ganger og er ikke nevneverdig interessert. De sitter bare utålmodige i veska til Bestemor hele turen og trommer med fingertuppene. 

 

- "La la la la la la la la la la... trom trom trom trom trom... la la la la la..." - Det er som å se på gress tørke. Ulidelig. 

 

Fetter Ku sitter, som alltid med tallerkenøyne og smiler av alt, da. Men Fnate og Helge tror kanskje det har å gjøre med en litt liten kapasitet på det rent mentale. "Inavl" - mumler Helge. Fnate kjenner jo i og for seg andre som bare smiler og alltid ser forundret ut, men han vet jo ikke detaljene rundt opphavet. 

 

Uansett... målet for reisen er jo Ritz Carlson. Og når de kommer frem taes det bare hånd om alt. Bestemor og Fungerende får voksenbrus i hånda og vist til en sofa for å vente mens de sjekkes inn. En fyr tar jakka og bagasjen deres. En dame kommer og forteller om ting. Fnate og gutta bare sitter stivt og venter. De har drømt om minibarene såååå lenge. Når de omsider kommer på rommet er det himmelen.De ser ut på de flotteste ting...De har også registrert at det er hele 4 Cola i minibaren. 

 

- "Kjennetegnet på et luksushotell" - mumler Fnate. 

 

Og så lurer de på om de får bestille Ritz-sjokoladekake i morra. De vil sååååå veldig. 

 

Én kommentar

Iselin Renée

06.02.2017 kl.11:07

Håper du får en fin uke :)

Skriv en ny kommentar

hits