Sjefsuke!

Den siste uka har vært fryktelig travel for Fnatingen. Eller... kanskje ikke så travel, men begivenhetsrik. I helga var han masse på tur i skogen og fikk kake. Sånn innmari god kake fra Garcon.Og så på tirsdag var han på tur i Polen. Det ble en hektisk dag, og det var en del debatter om hvordan det hele skulle foregå, men det kommer mer om det på Finalcall.travel i morra.

 

Det så uansett ikke bra ut på morran, når han satt der på morran og ventet på Rødsnute til Szczecin. Alt var liksom feil med det konseptet.


 

Men det hører likevel med å påpeke hvordan verden smilte til akkurat Fnate på denne tirsdagen. Alt gikk hans vei. For eksempel på siste fligthen hjem fra Frankfurt. Både Fnate og Pappa var sultne. Pappa fikk grevling (de tre rettene nærmest Pappa), mens Fnate fikk en enkel 2-retter som var helt perfekt balansert med Cola

Og så fortsatte det egentlig bare å gå oppover...

 

Dagen etter fikk han plutselig brev i posten. Fra selveste KLM og Air Fransk. Det var et brev han kunne like.


 

Og så... våknet Pappa om morgenen og hadde drømt om biffen hos Restaurang AG i Stockholm.

- "Vi må dra dit å spise med det samme!"  - var det første Pappa sa. Både Mamma (ja det bor en Mamma på prøve her) og Fnate har forstått at når Pappa får sånn delirium er det bare å nikke, smile og stappe det aller nødvendigste ned i en sekk.

 

Og så er han klar... Om en times tid drar han mot Stockholm. Så reiser han rett derfra videre ned for å besøke Bestemor.For å si det enkelt... det BLIR IKKE BEDRE enn akkurat nå.

2 kommentarer

Victoria Larsen

02.02.2017 kl.13:07

Jeg ønsker deg en fin torsdag :-)

Fnate

05.02.2017 kl.18:33

Victoria Larsen: Tusen takk. Du åsså

Skriv en ny kommentar

hits