Oppdrag utført

Det er bare Fnate som orker å holde ut hele turen. Han stirrer stivt på skjermen i over 5 timer. Staut har for lengst gått og lagt seg når Tåmmas Kukken rundt El Teide.- "Visste du at RobertH er der nå? Det er vist fint vær" - roper Pappa

- "Tåta" - bjeffer Fnate. Firkanta i øya og spent på siste innspurt.

 

Klokka 20.05 snur han seg endelig. Det er touch down på Tenerife Sør.Han noterer tiden, og følger den taxe til "Viking 1522" endelig stopper ved gate kl 20.09.

 

Oppdrag utført.

 

Nå gjenstår det bare å overtale Pappa til å løpe ut og kjøpe NOX. Lite visste Fnate at man kunne spise forurensningen, og at den i tillegg smakte lakris. Han visste det. Bare VISSTE at han var den fødte miljøforkjemper.

 

- "Hvor mange NOX må jeg spise for at vi skal bli miljønøytrale etter en flytur hos BA, tror du?" - spør han. Men han må visst heller snakke med ekspertene i Narvesen om det.

4 kommentarer

Pappaen til Sparkende F

18.01.2017 kl.09:15

Kan informere om at 2 biter NOX koster 8 kr på Narvesen. Vil tro at du kompenserer tilstrekkelig ved å spise en bit pr. flgiht. Om du derimot slipper en smyger underveis så må du muligens ta en ekstra bit. Anbefaler at du allerede nå begynner å avsette midler til et miljøfond for årets kommende reiser.

Fnate

18.01.2017 kl.16:17

Takk for innspill. Pappa forsøkte å skaffe på Narvesen i dag, men han fant ikke. Skal prøve videre, så jeg får lastet opp med litt.

Pappaen til Sparkende F

19.01.2017 kl.15:59

Om Pappa ikke finner tilstrekkelig beholdning av NOX på Narvesen, så gi beskjed om hvor det er manko. Kanskje jeg klarer å sparke i gang NOX-beholdningen på enkelte steder :)

Fnate

20.01.2017 kl.10:32

Det skal jeg gjøre!!! Hovedstaden trenger fyrer som kan spise NOX nå om dagen

Skriv en ny kommentar

hits